Знаменита поп-діва розсекретила два головних продукти своєї дієти
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Знаменита поп-діва розсекретила два головних продукти своєї дієти

Знаменита поп-діва розсекретила два головних продукти своєї дієти
Джерело:  eonline.com

Знаменита поп-діва Мерайя Кері розсекретила дієту, яка допомагає їй тримати себе в формі.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Enews.


46-річна співачка, яка створює чуттєвий образ на сцені, в соцмережах і навіть на прогулянках, стежить за тим, щоб її фігура не змінювалася, з допомогою дієти.


Читайте також: Знаменита поп-діва шокувала фанатів страхітливим виглядом: з'явилося відео


«Мій раціон можна зненавидіти. Кожен день їм норвезький лосось і каперси. Це дійсно важко. Серйозно, я намагаюся дотримуватися білкової дієти. Вона найгірша, але при цьому найбільш ефективна», - зізналася американська зірка шоу-бізнесу.


Вона також прокоментувала розрив з нареченим Джеймсом Пекером. «Сталося те, що мало статися. Ми просто повинні прийняти це і рухатися далі», - відповіла співачка.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Кері і Пекер нещодавно розірвали заручини. Друзі колишнього нареченого кажуть, що ініціатором був він, так як не хотів миритися з триньканням і публічністю нареченої. Друзі Мераї запевняють, що це їй набрид наречений-скандаліст.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?