73-річний Джаггер кинув вагітну подругу заради російської моделі
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

73-річний Джаггер кинув вагітну подругу заради російської моделі

73-річний Джаггер кинув вагітну подругу заради російської моделі
Джерело:  Daily Mail

73-річний рокер Мік Джаггер, лідер The Rolling Stones зустрічається з 27-річною російською моделлю Машею Руденко, заради якої розлучився з вагітною подругою - 29-річною балериною Мелані Хемрік.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Інформатори видання стверджують, що Джаггер підтримає Мелані фінансово, але вона йому більше не цікава. Музикант закохався в модель з Таганрога і проводить з нею весь вільний час.


Джаггер і Руденко познайомилися ще два роки тому, але парою стали тільки зараз. Нещодавно Маша з Міком були на фестивалі Desert Trip в Каліфорнії. Руденко підтримувала Джаггера із залу і публікувала в соцмережах ролики з його виступами. У коментарях одна подруга написала: «Уууууу, бейбі, ти зі своїм бойфрендом :)».




Нагадаємо, що Хемрік і Мік не живуть разом і не збираються, але Мік заявив, що буде допомагати ростити дитину і купить Мелані будинок.



Вагітна Мелані


Ця дитина стане для музиканта вже восьмою. Джаггер і Хемрік зустрілися ще в 2014-му, коли трупа, в складі якої виступала Мелані, приїхала в Японію, де в той час гастролював Мік зі своєю групою Rolling Stones.


За словами друзів Міка, він не дуже радий цій дитині, оскільки вважає, що занадто старий для того, щоб стежити за її розвитком і вихованням.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?