Белла Хадід похвалилася мамою-красунею в бікіні: з'явилося фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Белла Хадід похвалилася мамою-красунею в бікіні: з'явилося фото

Белла Хадід похвалилася мамою-красунею в бікіні: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

20-річна американська модель Белла Хадід опублікувала у себе на соцсторінці фото матері - 53-річної колишньої моделі Іоланди Фостер, яка виглядає не гірше, ніж її дочки.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram Белли.


«Привіт, мамо», - підписала фото Іоланди в бікіні Белла.


Читайте також: Джіджі Хадід знялася оголеною для модного глянцю: з'явилися фото


«Дитинко, у твоєї матері тіло краще, ніж в мене», «Чудова!», «Прекрасна», - захопилися фоловери молодшої Хадід.



Відзначимо, що Іоланда Фостер віддала модній індустрії 15 років. Останні кілька років Іоланда веде велику промо-кампанію проти хвороби Лайма - інфекційного захворювання, що передається через укус кліща, яке їй діагностували в 2012 році.


Як раніше писав ONLINE.UA,  сестри Хадід - головний феномен останніх років. З легкої руки своєї матері, в минулому успішної моделі Іоланди Хадід, дівчата в момент увірвалися на світові подіуми, оселилися на обкладинках топових глянцевих журналів і уклали незліченну кількість рекламних контрактів з такими будинками мод, як Dior, Calvin Klein, Versace, Balmain і іншими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?