Джіджі Хадід знялася оголеною для модного глянцю: з'явилися фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Джіджі Хадід знялася оголеною для модного глянцю: з'явилися фото

Джіджі Хадід знялася оголеною для модного глянцю: з'явилися фото
Джерело:  allure.com

Супермодель Джіджі Хадід знялася оголеною для грудневого номера американського журналу Allure. 21-річна Джіджі прикрасила обкладинку, а також знялася без одягу на спині коня.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Allure.


Знімав дівчину відомий фотограф Патрік Демаршелье. Джіджі також розповіла про свої пріоритети в житті: «Завжди хотіла довести собі і оточуючим, що я хороша людина. Багато людей, друкуючи статтю або ділячись з іншими інформацією, не розуміють силу своїх суджень, тому в світі так багато негативної енергії ».


Супермодель додала, що, будуючи кар'єру, їй довелося доводити, що вона талановита, а не просто дочка відомих батьків.




Нагадаємо, що сестри Хадід (Джіджі і Белла) - головний феномен останніх років. З легкої руки своєї матері, в минулому успішної моделі Іоланди Хадід, дівчата в момент увірвалися на світові подіуми, оселилися на обкладинках топових глянцевих журналів і уклали незліченну кількість рекламних контрактів з такими будинками мод, як Dior, Calvin Klein, Versace, Balmain і іншими.



ЗМІ вже давно назвали їх конкурентками і весь час сперечаються - хто ж гарніша і успішніша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?