10 яскравих ідей макіяжу на День святого Валентина 2022
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

10 яскравих ідей макіяжу на День святого Валентина 2022

10 яскравих ідей макіяжу на День святого Валентина 2022
Джерело:  online.ua

Шукаєте ідеї макіяжу на День святого Валентина? Маємо для вас круту добірку! Гід Онлайн підготував найкращі ідеї святкових мейкапів на День закоханих 2022 - в добірці є фото та відео, як зробити крутий макіяж для фотосесії, на побачення та просто для романтичного образу.

Макіяж на День закоханих - ідеї

Прості варіанти макіяжу

За 5 хвилин

Для початку підготуємо шкіру до нанесення макіяжу. Наносимо базу, потім тональний засіб. Недосконалості ховаємо консилером. Далі брови фіксуємо гелем, а на повіки наносимо рідкі рум’яна. Їх же наносимо і на щічки. Під брови та на скули наносимо хайлайтер. Беремо туш для вій, добре їх профарбовуємо. Тепер наносимо рожевий блиск на губи. Макіяж готовий!

Як зробити макіяж на День святого Валентина за 5 хвилин — відео

Креативний і незвичайний макіяж за кілька рухів

Починайте робити свій щоденний макіяж: тональний засіб, пудра, рум’яна, тіні та гель для брів. Головна фішка мейку у макіяжі очей. Наносимо базу під тіні. Всю площу повік промальовуємо блідо-рожевими тінями. Частину рухомих повік висвітлюємо консилером і наносимо білі тіні. Малюємо стрілки середнього розміру. І найважливіший крок — тонким пензлем наносимо у внутрішні кути очей неонові рожеві тіні. Так з базового макіяжу він перетвориться у святковий. На губи наносимо прозорий блиск.

Як зробити простий і креативний макіяж на День закоханих — відео

Кольорова стрілка

Макіяж на День святого Валентина (фото - колаж)

Якщо шукаєте простий варіант макіяжу, який виглядав би водночас лаконічно і святково, то беріть на замітку цю ідею. Все просто: для початку зробіть свій повсякденний макіяж. А тепер починається магія. Рожевою підводкою намалюйте акуратні стрілки. Якщо у вас немає професійної кольорової підводки, можна зробити її власноруч. Змішайте міцелярну воду з тінями, і поки вона не висохла, малюйте на тілі.

Макіяж на побачення

Романтичний образ

Наносимо на шкіру тональний засіб і закріплюємо його пудрою. Рідким коректором робимо контуринг: вимальовуємо скули. Темно-коричневими тінями малюємо брови. Тепер переходимо до родзинки образу: макіяжу очей. На всю площу повік наносимо бежево-рожеві тіні. У центр повік та у внутрішній кут наносимо кремові тіні з блиском. У складку розтушовуємо коричневі тіні. Темно-бордовою підводкою малюємо акуратну стрілочку. На вії наносимо туш. На губи наносимо помаду чи блиск. Можна зробити це градієнтом: від темного до світлого кольору.

Ніжний макіяж на День закоханих - відео

Макіяж зі стрілками та серцями

Макіяж на День святого Валентина (фото - колаж)

Для початку готуємо обличчя: наносимо тональний, консилер і фіксуємо пудрою. На повіки наносимо базу під тіні. Складку виділяємо контрастним кольором (рожевим, коричневим, помаранчевим. Консилером промальовуємо контур рухових повік. Червоною підводкою малюємо довгі стрілки. Далі наносимо косметичний клей для вій на стрілку та пензликом викладаємо блискітки. Тою ж підводкою малюємо кілька сердечок на повіках. Щічки підкреслюємо рожевими рум’янами, а губи — прозорим блиском.

Пікантний образ з червоними губами

Тонуємо шкіру тональним засобом, наносимо на темні кола під очима та почервоніння консилер. За бажанням робимо контуринг за допомогою темного бронзеру. Темно-коричневі тіні наносимо на повіки, а рухому його частину висвітлюємо консилером. Малюємо чорні стрілки підводкою і наносимо туш. Гелем фіксуємо брови і за допомогою рум’ян підкреслюємо щічки. Темним червоним олівцем малюємо контур губ і заповнюємо його помадою на кілька тонів світліше.

Як зробити пікантний макіяж на День святого Валентина — відео

Складні макіяжі для фотосесії

Креативний макіяж з написом LOVE

На шкіру наносимо тональний і консилер, брови фіксуємо гелем. На повіки наносимо базу для тіней і прикріплюємо наліпки слова Love. Тепер пухнастим пензлем у складку та на напис наносимо темно-рожеві тіні. У центр та на внутрішній кут наносимо золотисті тіні. Вії фарбуємо або наклеюємо накладні. Губи підфарбовуємо матовою помадою чи легким блиском.

Сердечки-веснянки

Макіяж на День святого Валентина (фото - колаж)

Цей макіяж не такий складний, як спершу здається. Почніть макіяж з базових кроків: тональний крем, консилер, рум’яна та бронзер. Брови малюємо темним олівцем, робимо макіяж очей.Ідеї можна знайти у нашій добірці. Вся фішка в тому, що на щічки та ніс ми наклеюємо наклейки сердечок різного розміру. Тепер беремо пухнастий пензлик і дуже пігментовані тіні. Тепер наносимо їх навколо наклейок і знімаємо їх. Так залишається гарний контур, який нагадуватиме веснянки.

Неординарні повіки у формі сердець

Макіяж на День святого Валентина (фото - колаж)

Дуже креативно та незвичайно виглядатимуть повіки-сердечка. Зробіть свій звичайний макіяж: тональний засіб, пудра, рум’яна, гель для брів і червона помада. А для повік секрет простий: за допомогою червоної підводки чи матової помади малюємо одне серце. Його межі мають закінчуватися під очима. Далі по контуру приклеюємо стрази. Макіяж готовий!

Гіпнотичні очі

Цей яскравий макіяж не лишає байдужими нікого. Його фішка у незвичайному макіяжі очей. Робимо стандартні дії: на обличчя наносимо тональний засіб, пудру, фіксуємо брови, на губи наносимо блиск чи матову помаду. Переходимо до очей. Малюємо контури сердечок різного розміру і розтушовуємо їх. Сердечка мають бути різних відтінків, але однієї кольорової гами.

Як зробити гіпнотичний макіяж — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?