Афродизіаки для чоловіків і жінок: що це таке та як діє на організм
Категорія
Їжа
Дата публікації

Афродизіаки для чоловіків і жінок: що це таке та як діє на організм

Афродизіаки для чоловіків і жінок: що це таке та як діє на організм
Джерело:  online.ua

Устриці, мигдаль, червона риба, кориця — природні афродизіаки. Вважається, що саме вони впливають на організм і посилюють сексуальний потяг. Афродизіаками бувають як екзотичні продукти, так і буденна їжа. Гід Онлайн розібрався, чи дійсно афродизіаки викликають сексуальне бажання, як вони діють на чоловіків та жінок та в яких продуктах містяться.

Що таке афродизіаки?

 Фото: envato.com

Слово афродизіак прийшло до нас від імені Афродіти — грецької покровительниці кохання. Афродизіаки — це речовини, які стимулюють сексуальний потяг людини, впливаючи на нервову систему. Завдяки афродизіакам вдається підвищити чутливість ерогенних зон, посилити лібідо тим самим замотивувати на близькість.

В давнину магічні порошки та еліксири продавали знахарі і ворожки. Тоді про таке поняття, як афродизіак, ніхто і не здогадувався. Тому таємниця цих засобів була окута легендами і оповідями про магію. Цей порошок чи еліксир допомагав закріпити шлюб, зробити його міцним.

Зараз дія афродизіаку вже зрозуміла, а попит на них лише збільшується. Вони допомагають чоловікам впоратися з проблемами ерекції, урізноманітнити сексуальне життя подружжя.

Як афродизіаки діють на жінок?

Для жіночого організму афродизіаки не викликають сексуальний потяг з нуля, а лише стимулюють, покращують його.

А регулярне вживання продуктів, що містять афродизіаки, допоможе зменшити стрес, прибрати дратівливість, покращити настрій, додати енергії. Це також позитивно вплине на статевий потяг.

Як афродизіаки діють на чоловіків?

Фото: envato.com

Афродизіаки впливають на підкіркові структури мозку, посилюючи кровотік і стимулюючи статевий потяг. Також регулярне вживання афродизіаку допомагає покращити загальний тонус організму.

Ці речовини допомагають повернути тонус, впоратися зі стресом, покращити загальний стан організму. Це в свою чергу дозволяє запобігти появі потенції та проблем з ерекцією в молодому віці.

Що є сильним афродизіаком?

В якості афродизіаків можуть виступати продукти харчування, рослини, ароматичні свічки, парфуми і засоби для догляду за тілом. Можна виділити афродизіаки тваринного і рослинного походження. До першого можна віднести морепродукти, козяче молоко, сири, перепелині та курячі яйця, а до другого — мигдаль, банани, фініки, цибулю.

Також афродизіаки можуть міститися в парфумерних композиціях: мускус, амбра, цибетин, бобровий струмінь.

При потраплянні в організм афродизіаки активізують природні амінокислоти, що сприяють місцевому розширенню кровоносних судин та припливу крові, підсилюючи бажання. Продукти харчування впливають на організм після вживання, ефірні олії та парфуми потрапляють через органи нюху та разом з кремами, при массажах.

Які продукти є афродизіаками?

Фото: envato.com

Афродизіаки знаходяться в багатьох екзотичних і звичних нам продуктах. На підвищення лібідо та сексуальності впливають:

  • Морепродукти: червона риба, мідії, устриці;

  • Спеції: кориця, кардамон, гвоздика, шафран, імбир, мускатний горіх;

  • Горіхи: мигдаль, фісташки, кедрові та волоські;

  • Фрукти: інжир, банани, авокадо, виноград.

Додайте ці продукти до свого буденного раціону і помітите, як зміниться ваше лібідо. Вони не тільки підвищують сексуальний потяг, а й насичують організм потрібними вітамінами, які запобігають виникненню проблем з потенцією. Їжа, багата цинком, селеном, амінокислотами добре впливає на інтимне життя.

Але це стосується натуральних афродизіаків. Синтезовані штучно препарати можуть мати непередбачуваний ефект: алергічні реакції, проблеми з організмом, зниження лібідо. Тому експериментувати не радимо. Краще віддати перевагу натуральним продуктам в щоденному раціоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?