Головні мікротренди 2022 — стильні фішки для оновлення старого гардероба
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Головні мікротренди 2022 — стильні фішки для оновлення старого гардероба

Головні мікротренди 2022 — стильні фішки для оновлення старого гардероба
Джерело:  online.ua

Мікротренди — це стильні тенденції, які ще не встигли стати масовими. Вони можуть стати стильною фішкою для створення унікальних та незвичайних образів. Гід Онлайн зібрав основні мікротренди 2022 - що буде в моді у новому сезоні та  як виглядати особливо кожен день.

Мікротренди 2022 - що входить у моду

Браслети для плечей

  Мікротренди 2022 (фото - колаж)

Аксесуар, який був у тренді в 00-х, повертається! На показах відомих будинків моди можна побачити багато моделей, які мають наплічні браслети. Цей мікротренд поєднує в собі нотки панку і водночас елегантності.

Носити браслети можна на голу руку з витонченою сукнею чи блузою на тонких бретелях. В такому образі можна відправитися на побачення, у театр чи на виставку сучасного мистецтва. Також браслет можна одягти поверх сорочки і зробити свій офісний лук оригінальнішим.

Кольорові та класичні шкірянки

  Мікротренди 2022 (фото - колаж)

Старі-добрі шкіряні куртки не кваптеся ховати у темний ящик. У 2022 році шкірянки стануть мікротрендом і доповнять ваші стильні луки. Побачити шкіряні куртки можна на показах Prada і Tod`s.

Враховуючи, що нині перші позиції трендів захоплює турбота про природу, модні куртки виготовлені з екологічного замінника. Дизайнери відходять від традиційного фасону і роблять шкірянки різних кольорів, видовжені, з поясом, масивні, під вінтаж.

Штани карго

  Мікротренди 2022 (фото - колаж)

Штани карго — це також данина моді 2000-х. І вони повертаються у 2022 рік в якості мікротренда. Побачити таку модель штанів можна на показах Dolce & Gabbana, BLUMARINE, JIL SANDER.

Вони мають різний принт та дизайн. Одягти карго можна з топом, джинсовою курткою та кросівками і відправитися на прогулянку. А якщо доповнити їх класичною сорочкою та підборами, то можна створити крутий офісний лук.

Шкіряний тренч

  Мікротренди 2022 (фото - колаж)

Ще одним цікавим мікротрендом 2022 дизайнери вважають шкіряний тренч. Побачити його можна у багатьох стильних образах Хейлі Бібер.

Довжина модного тренча сягає колін або навіть нижче. Знайти довгий тренч можна в колекціях Nike. Цей елемент гардеробу стане незамінним на весну та осінь 2022 року.

Принт у клітинку

  Мікротренди 2022 (фото - колаж)

Є серед нас прихильники клітинки? Тоді маємо для вас чудову новину. Кліткові принти у різних конфігураціях, кольорах повертаються у трендові списки 2022 року. Побачити одяг з таким принтом можна в модних колекціях Philipp Plein, Dior, Hyke.

Клітинка — це максимально універсальний малюнок, вона чудово доповнить образи для як для роботи, так і для відпочинку. Головне — правильно доповнити їх нейтральними речами та аксесуарами.

Джинсова куртка

  Мікротренди 2022 (фото - колаж)

Здається, що джинсова куртка буде у моді завжди. Й у 2022 році вона увійшла до списку мікротрендів. Побачити джинсову куртку можна у колекціях модних дизайнерів Philipp Plein, Lutz Huelle.

Враховуючи, що нині у тренді індивідуальність, то і джинсовок це також стосується. Джинсові куртки можуть бути абсолютно різними: короткими, подовженими, з різними нашивками.

Одяг з відкритими плечима

  Мікротренди 2022 (фото - колаж)

Відкриті плечі — це дуже елегантно та витончено. І мікротренд на одяг, який відкриває ключиці та плечі, це доводить. Побачити такі речі можна у модних колекціях Anouki, Dolce & Gabbana, Ermanno Scervino.

Тренд передбачає або повністю відкриті плечі, або лише одне з них. Звичайно, цей мікротренд не можна назвати універсальним і одягати його кожен день не вийде. Але одяг з відкритими плечима ідеально підкреслить вашу фігуру на буль-якому заході.

Бахрома та пір’я

  Мікротренди 2022 (фото - колаж)

Дизайн одягу з бахромою також потрапив у список мікротрендів 2022. Побачити такі моделі можна у модних колекціях Hermès, Chanel, Ami, Johanna Ortiz.

Бахрома та пір’я додають образу унікальності та незвичайності. Звичайно, одяг з таким дизайном не підійде для повсякденних образів. Але такі речі стануть родзинкою в образі для визначних подій.

Модні тренди 2022 - відео

Мікротренди — це унікальний ключик до створення особливих, унікальних луків. Адже вони ще не встигли стати масовими та не втратили свою оригінальність. Зберігайте собі цей матеріал, він стане вашим помічником на шопінгу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?