Найтрендовіші відтінки 2022 — які кольори будуть в моді
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Найтрендовіші відтінки 2022 — які кольори будуть в моді

Найтрендовіші відтінки 2022 — які кольори будуть в моді
Джерело:  online.ua

Нові колекції модних будинків розробляються в особливих відтінках. Це головні трендові кольори, які будуть перебувати на вершині модного олімпу у прийдешньому році. Саме з ними будуть створені наймодніші образи у блогерів, інфлюенсерів та моделей. Гід Онлайн розповідає, які кольори будуть у моді у 2022 році - список трендових відтінків, які стануть помічниками при створенні щоденних образів.

Трендові відтінки 2022

Трендові кольори — це відтінки, які будуть на піці популярності протягом 2022 року. Саме в цих тонах будуть випускати одяг модні будинки, відомі дизайнери. У звичайних магазинах мас-маркету полички також будуть повні речей в таких відтінках. Трендові кольори можуть змінюватися в залежності від сезону.

В першу чергу за визначення трендових відтінків відповідає інститут кольору Pantone. Також встановлювати модні відтінки можуть дизайнери. Список трендових кольорів допоможе складати модні образи. Він стане таким собі путівником при виборі речей та створенні образів для різних подій. Ці кольори можна використовувати лише як акценти, чи повністю вплітати в лук.

Які кольори будуть в моді у 2022 році

Spun Sugar

Модні кольори 2022 (фото - колаж)

Це дуже легкий відтінок, який нагадує ясне небо. Він також потрапляє у список трендів на 2022 рік. Spun Sugar створений для весінніх та літніх образів, від яких віятиме повітряністю, легкістю.

Загалом це нейтральний колір і він може бути основним в повному ансамблі. Гарно він поєднується з пастельними відтінками: білим, бежевим, рожевим, зеленим. Для того, щоб зробити його більш яскравим, можна додати кольорові акценти у вигляді аксесуарів.

Gossamer Pink

Модні кольори 2022 (фото - колаж)

Цей відтінок в першу чергу асоціюється з легкою та повітряною цукровою пудрою. Він легкий та дуже ніжний. Цей колір ідеально підійде для створення легких романтичних луків на прогулянку, побачення.

Також цей колір може стати основою для створення офіційних луків для офісу, відвідування офіційних установ. Головне — правильно доповнити їх аксесуарами. Відтінок Gossamer Pink дуже теплий, гарно поєднується з білим, бежевим, голубим відтінками.

Very Peri

 Модні кольори 2022 (фото - колаж)

Цей колір точно можна назвати найтрендовішим у 2022 році. А все тому, що інститут кольору Pantone визначив його головним кольором року. Він виглядає, як суміш синього та фіолетового кольорів.

Можна складати монохромні луки у такому кольорі або поєднати Very Peri з іншими відтінками. Але зверніть увагу, що він достатньо акцентний і забирає всю увагу на себе. Тому варто додавати його до більш нейтральних луків.

Aspen green

Модні кольори 2022 (фото - колаж)

Цей колір буквально повниться природною енергетикою. Aspen green являє собою легкий зелений відтінок осинової зелені. Цей колір у луках додає життєрадісних ноток, легкості, спокою. Образи у таких відтінках можна скласти для відпочинку на природі, прогулянки, побачення.

Зелений колір можна зробити головним відтінком луку чи скомпонувати його з іншими кольорами. Щоб творити свіжий образ, поєднайте Aspen green з білим, синім, жовтим. Для граціозного луку можна додати шоколадний, червоний. А для спокійного врівноваженого — поєднайте Aspen green з рожевим, бежевим.

Toffee

 Модні кольори 2022 (фото - колаж)

Це теплий відтінок, який нагадує гарячий шоколад чи каву. Він може стати як базовим кольором у гардеробі, так і доповнювати різноколірний лук. Toffee дуже глибокий, насичений відтінок. Підійде він для створення образів на прогулянки, побачення, відпочинок, для роботи в офісі.

Шоколадно-кавовий відтінок допоможе у створенні спокійних образів, гарно поєднається з жовтим, бордовим, пудрово-рожевим, жовтим, золотистим. А щоб створити більш холодний лук, можна до Toffee додати синій, голубий, фіолетовий, зелений.

Трендові кольори 2022 — відео

Список трендових кольорів — це ваш помічник. Він допоможе вибирати одяг в модних відтінках та створювати актуальні луки. Але не забувайте, що модні відтінки — це лише рекомендації. При виборі одягу потрібно також брати до уваги свій кольоротип, тип фігури та, звичайно, власний смак. Адже ваш одяг — це спосіб самовираження. Він в першу чергу має підкреслювати особистість, а не слідувати тенденціям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?