Ідеї ​​подарунків на 8 березня для коханих жінок
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Ідеї ​​подарунків на 8 березня для коханих жінок

Ідеї ​​подарунків на 8 березня для коханих жінок
Джерело:  online.ua

За кілька днів до головного жіночого свята року більшість чоловіків ламають голову над тим, що подарувати коханим жінкам. ONLINE.UA підібрав ідеї оригінальних і безпрограшних подарунків на 8 березня, які обов'язково припадуть до душі вашим улюбленим жінкам.

Читайте також: Подарунки на 8 березня колегам: кращі ідеї подарунків для колег - від скромних до оригінальних

Ідеї подарунків на 8 березня: косметичні штучки

Косметика, засоби по догляду за тілом і духи вважаються найпопулярнішою категорією подарунків на 8 березня. І не варто думати, що вони банальні. Сучасний ринок косметичної і парфумерної продукції сьогодні дозволяє виявити оригінальність навіть при виборі таких традиційних презентів.

На 8 березня для коханої жінки ви можете зібрати косметичний набір, до якого увійдуть професійні засоби по догляду за обличчям і тілом. Це може бути зволожуючий крем, скраб, хороший засіб для догляду за волоссям, пудра для тіла і бомбочки-гейзери для ванн.

Купуючи парфуми, також можна здивувати кохану оригінальними ароматами. Сьогодні багато брендів пропонуют варіанти парфумів, які засновані на запахах моря, лісу, прогулянок по пляжу, вечорів біля каміна та інших несподіваних композиціях.

Ідеї подарунків на 8 березня: практичні варіанти

Не відмовляться ваші кохані і від практичних подарунків на 8 березня. Ви можете презентувати своїй дамі серця комплект нижньої білизни, стильні сонцезахисні окуляри або елегантну сумку відомого бренду.

Припадуть до душі вашим коханим жінкам і прикраси. Безпрограшним варіантом подарунка на 8 березня стануть браслети, сережки і підвіски, які можуть бути виконані як з дорогоцінних металів, так і бути якісною біжутерією. Цікавим варіантом подарунка на 8 березня можуть стати прикраси бренду Pandora. Ці вироби оригінальні тим, що кожна дівчина може сама зібрати свій набір намистинок в браслеті або ланцюжку, який буде нагадувати їй про приємні моменти в житті кожен день.

Ідеї подарунків на 8 березня: б'юті-гаджети

Справжнє захоплення від подарунка на 8 березня у ваших улюблених жінок можуть викликати б'юті-гаджети, які на ринку сьогодні представлені на будь-який смак. Це може бути машинка для завивки волосся, фітнес-трекер для спортивних жінок, камера миттєвого друку або бездротові навушники.

Ідеї подарунків на 8 березня: романтична подорож

Для більшості жінок немає нічого кращого, ніж відпочинок від міської суєти в обіймах коханої людини. Тому в якості подарунка на 8 березня їм можна піднести романтичний уїк-енд. Це можуть бути вихідні в розскішному готелі або цікава екскурсія по місцях з історичними пам'ятками.

Ідеї подарунків на 8 березня: презенти за захопленнями

Вибираючи подарунок на 8 березня коханим жінкам, слід також орієнтуватися на їх інтереси і захоплення. Наприклад, якщо вашої половинці подобається готувати, то відмінним подарунком для неї стане кухонне приладдя.

Якщо ваша дама серця захоплюється макіяжем чи дизайном, то їй в подарунок можна піднести сертифікат на відповідні курси.

І, не забувайте, будь-який подарунок на 8 березня для коханих жінок потрібно "приправити" любов'ю і ласкою. Вони перекриють всі матеріальні блага і переконають жінок в щирості ваших почуттів.

Раніше ONLINE.UA робив добірку цікавих подарунків для коханої половинки на 8 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?