Подарунки на 8 березня колегам: кращі ідеї подарунків для колег - від скромних до оригінальних
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Подарунки на 8 березня колегам: кращі ідеї подарунків для колег - від скромних до оригінальних

Подарунки на 8 березня колегам: кращі ідеї подарунків для колег - від скромних до оригінальних
Джерело:  online.ua

Напередодні Міжнародного жіночого дня головним завданням перед чоловіками стає не тільки вибір подарунка для коханих та близьких жінок, а й підготовка подарунків для колег. Не знаєте, як привітати жіночу половину вашого офісу, але при цьому зберегти робочу дистанцію і почуття такту? Потрібні ідеї, як вибрати подарунки для колег на 8 березня? ONLINE.UA зібрав кращі ідеї подарунків колегам по роботі до Дня Жінок 2018, які допоможуть вам яскраво і ефектно привітати представниць прекрасної статі в найголовніше жіноче свято року.

Читайте також: Що подарувати дівчині на 8 березня: кращі ідеї подарунків для коханої половинки

Подарунки на 8 березня колегам: оригінальне офісне приладдя

В якості подарунків для колег на 8 березня найпопулярнішою категорією може стати серія орігінального офісного приладдя. Це можуть бути зручні органайзери, стильні блокноти або USB-хаби в формі букетів.

Також в магазині незвичайних подарунків на 8 березня для жінок-колег можна підібрати милі і приємні речі. Наприклад, ідеальним варіантом для подарунка можуть стати оригінальна підсвітка для клавіатури або підігрів для кружки, що працює за допомогою USB.

Подарунки на 8 березня колегам: універсальні презенти

У категорію універсальних подарунків на 8 березня для колег входять традиційні букети квітів і цукерки. Але і в такому подарунку можна проявити оригінальність, наприклад, поєднавши цукерки і квіти в одному букеті.

Відмінним варіантом подарунка для колег на 8 березня можуть стати різні декоративні штучки. Наприклад, аромалампи з набором масел або дизайнерські вази.

Подарунки на 8 березня колегам: подарункові сертифікати

Безпрограшним варіантом подарунка колегам на 8 березня може стати подарунковий сертифікат. Наприклад, ви можете подарувати співробітницям можливість насолодитися спа-процедурами в салоні краси.

Подібні сертифікати можна також підібрати з урахуванням захоплень ваших колег. Це можуть бути сертифікати на заняття в спортзал або на кулінарні курси. Також колегам можна подарувати екстремальні розваги, які залишать незабутнє враження - наприклад, політ на повітряній кулі.
Подарунки на 8 березня колегам: практичні ідеї

Вибираючи подарунки на 8 березня колегам, можна також зупинитися на оригінальному кухонному приладді. В якості презенту до жіночого дня підійде набір оригінальних силіконових формочок для випічки, забавні таймери або стильний фартух з прихватками.

Хорошим подарунком для колег на 8 березня може стати косметичний набір. Це може бути мило ручної роботи в оригінальній упаковці, ароматні кульки або піна для ванн, яким завжди раді представниці прекрасної статі.

Подарунки на 8 березня колегам: оригінальні ідеї своїми руками

При підготовці подарунків для колег на 8 березня можна також проявити особливу оригінальність, виготовивши презенти своїми руками. Це може бути смачний подарунок - накритий стіл або шоколадні фігурки ручної роботи.

Здивувати співробітниць на 8 березня можна також за допомогою незвичайного конкурсу. Наприклад, можна придумати цікаву вікторину з оригінальними питаннями, за відповідь на які нагороджувати кожну учасницю невеликим призом. Також це може бути проста лотерея, за умовами якої всі подарунки колегам на 8 березня складаються у великий мішок, з якого жінки на дотик виберуть самі собі презенти.

Варіантів оригінальних подарунків колегам на 8 березня величезне можество. І незалежно від того, на якому з них ви зупинитеся, ваші співробітниці неодмінно оцінять увагу до себе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?