Крутий образ на Хелловін 2021: страшно красиві ідеї макіяжу та манікюру
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Крутий образ на Хелловін 2021: страшно красиві ідеї макіяжу та манікюру

Крутий образ на Хелловін 2021: страшно красиві ідеї макіяжу та манікюру
Джерело:  online.ua

Хелловін – це єдиний день в році, коли звичний денний макіяж буде вибиватися з дрес-коду. Ви ще не обрали образ до свята? Стильний Гід Онлайн поспішає на допомогу - розповідаємо, які трендові образи можна зробити на Хелловін 2021 та пропонуємо ідеї страшно красивого макіяжу та манікюру з фото та відео.

На Хелловін 2021 краще надихатися улюбленими фільмами та їх героями. Адже актуальний персонаж з популярного фільму завжди привертає максимум уваги та стає головним героєм святкових фото. Але зовсім не обов’язково бути професійним гримером, аби вразити всіх на вечірці.

Ділимося лайфхаками, як створити хелловінський макіяж популярних героїв фільму просто, лише за кілька кроків та маючи в арсеналі лише свою косметичку. А щоб задати атмосферу святу, приготуйте оригінальні страви на Хелловін, які точно вразять гостей.

Макіяж на Хелловін 2021 - ідеї

  • Простий мейк на Хелловін - неонові сльози

Макіяж на Хелловін 2021 (фото - колаж)

Виконати цей макіяж вдасться абсолютно кожній. Надихаючись серіалом “Ейфорія”, у тренді 2021 року будуть неонові глітерні сльози, як у головної героїні серіалу — Ру.

Аби зробити такий мейкап, для початку, нанесіть на шкіру тон, а у зону під очима консилер. Брови намалюйте як зазвичай, а на щічки додайте трохи рум’ян.

Найцікавішим елементом у цьому образі є сльози. Подивіться, чи є у вас в арсеналі глітер та пігменти. Якщо ні, то не біда, можна взяти просто гарно пігментовані тіні та хайлайтер з крупним шимером. Спочатку олівцем для губ чи очей накресліть контур сліз, а потім заповніть його пігментом або тінями, а зверху додайте глітер з шимером.

  • Макіяж Круелли де Віль на Хелловін 2021

Макіяж на Хелловін 2021 (фото - колаж)

У цей рік Круелла де Віль стала дійсно зіркою, адже саме цей образ вразив всіх в фільмі “101 далматинець”. Спочатку нанесіть тональний крем та пудру на обличчя. Брови замальовуємо консилером та припудрюємо. Очі формуємо світло–зеленими тінями, малюємо товсті стрілки та наклеюємо нарощені вії. А брови малюємо набагато вище своїх чорним олівцем. А губи, як у оригінальної Круелли, малюємо червоним.

Буде великою вдачею, якщо у вас під рукою буде чорно–біла перука, як у справжнісінької героїні фільму, то образ буде схожим на 100%. Додайте до нього чорне плаття та червоні рукавички і ви точно не залишитесь непоміченою на вечірці.

  • Макіяж Гарлі Квінн

Макіяж на Хелловін 2021 (фото - колаж)

Не зважаючи на те, що фільм “Загін самогубців” вийшов кілька років тому, образ Гарлі Квінн вважається одним з найпопулярніших і в 2021 році. А створити образ головної героїні не важко, адже мейкап в неї простий, але дуже ефектний.

Для цього потрібно вирівняти тон обличчя, приховати всі недоліки консилером. Далі одне око фарбуємо тінями рожевого кольору, а інше тінями синього кольору. Брови робимо темніші, ніж звичайно: використовуємо чорний чи темно–коричневий олівець. Помада також потрібна максимально яскрава.

Для того, аби макіяж був максимально завершеним, підводкою або олівцем малюємо сердечко на щоці, як у головної героїні. Робимо два хвостики та макіяж готовий!

  • Макіяж вампірки на Хелловін

Макіяж на Хелловін 2021 (фото - колаж)

Один з традиційних макіяжів на Хелловін — вампірка. Це стандартна ідея, виконати яку здатна кожна дівчина.

Для початку вирівнюємо тон шкіри, припудрюємо. Для того, аби образ вийшов правдоподібним, використайте тональний засіб та пудру на кілька тонів світліший, за ваш натуральний. На очах робимо легкий смокі в чорних, зелених або коричневих відтінках, брови затемнюємо. Губи фарбуємо червоною помадою та підмальовуємо криваві підтіки. Їх можна зробити або насичено–червоним блиском для губ або імітацією крові.

Простий та ефектний образ готовий!

  • Макіяж Вензді Аддамс на Хелловін

Макіяж на Хелловін 2021 (фото - колаж)

“Сімейка Аддамсів” став одним з культових фільмів в світі кінематографу. А образ Вензді Аддамс став одним з традиційних на вечірки Хелловіну.

Повторити макіяж Вензді не важко і знадобиться лише кілька засобів. Вирівнюємо тон шкіри дуже світлим тональним засобом та припудрюємо прозорою пудрою. Брови затемнюємо та малюємо чорні губи. Якщо у арсеналі не знайдеться чорної помади, то не біда. Можна використати чорний олівець або підводку.

Робимо рівний проділ та заплітаємо дві косички. От і готовий класичний хелловінський образ!

10 ідеї макіяжу на Хелловін - відео

Манікюр на Хелловін 2021 - ідеї

Підбираючи образ на Хелловін, не варто забувати про манікюр. Він повинен доповнювати стильний лук та відповідати тематиці свята. Довжину нігтів обирайте комфортну – ефектний манікюр можна зробити на будь—яку довжину.

На нігтях можна зобразити різні традиційні деталі: гарбузи, павуки, криваві патьоки, черепки та кістки. Дайте волю фантазії, адже мати сумний манікюр на Хелловін — це моветон.

  • Манікюр з гарбузами

Манікюр на Хелловін 2021 (фото - колаж)

Важко вигадати більш традиційний манікюр, ніж той, де зображені гарбузи. Вони можуть зайняти абсолютно всі нігті або лише на одному–двох. Такий манікюр виглядає яскраво, ефектно та доповнить будь–який образ.

  • Манікюр з павутиною

Манікюр на Хелловін 2021 (фото - колаж)

Звісно, ще одним традиційним образом на Хелловін вважають павутиння та павучків. Можна вибрати темну підложку та світлою гель–краскою намалювати тонкі лінії павутиння. Можна додати сріблясті акценти.

  • Манікюр з кривавими патьоками

Манікюр на Хелловін 2021 (фото - колаж)

Для найстрашнішого свята року можна вибрати дуже ефектний дизайн манікюру. Криваві патьоки точно вразять всіх оточуючих та доповнять страшенний лук. Для початку виберіть базовий колір, він може бути як світлим так і темним. А зверху намалюйте патьоки червоним лаком.

  • Манікюр з черепами

Манікюр на Хелловін 2021 (фото - колаж)

Вважається, що в хелловінську ніч душі мертвих оживають. Тому черепи будуть крутим доповненням святкового образу. Черепки можна розмістити на всіх нігтях, чи, наприклад, на великому нігті. Базовий колір може бути будь–яким, а от черепки завжди білі з чорними гримасами.

  • Манікюр в стилі коміксів

Манікюр на Хелловін 2021 (фото - колаж)

Мультяшні персонажі завжди створюють гарний настрій. Тому можна зобразити відомих персонажів Хелловіну в стилі коміксів. Зобразіть мультяшних скелетів, мумій, черепків та гарбузи і всі на святковій вечірці постійно будуть робити компліменти вашому образу.

180 ідей манікюру на Хелловін 2021 - відео

Хелловін — свято, яке дає круту можливість приміряти на себе улюблений образ. Чим яскравіше, тим крутіше. Вибирайте макіяж і манікюр з нашого списку ідей та виглядайте приголомшливо впродовж всієї вечірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?