Манікюр на 1 вересня – 10 трендових ідей
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Манікюр на 1 вересня – 10 трендових ідей

Манікюр на 1 вересня  – 10 трендових ідей
Джерело:  online.ua

День знань – свято, на якому хочеться виглядати неперевершено школяркам, студенткам та вчителькам. Важливими елементами луку є зачіска та манікюр, які доповнюють та підкреслюють святковий образ. Стильний Гід Онлайн підібрав 10 ідей манікюра на 1 вересня - ці дизайни у трендах 2021 року та будуть доречними на святковій лінійці.

Манікюр на 1 вересня має бути таким:

  • покриття - м'які і спокійні відтінки,

  • дизайн - без зайвого декору,

  • нігті середньої довжини і природної форми.

Манікюр на 1 вересня - 10 оригінальних ідей

1. Нюдовий манікюр

Фото - колаж

Найпростіший варіант покриття нігтів – це нюдовий дизайн. Такий варіант виглядає лаконічно та природньо, та доповнить будь-який образ.

До нюдового манікюру відносять лаки бежевих відтінків, які імітують колір шкіри. Нюдовий лак допомагає підкреслити доглянутість рук та не привертає до себе зайвої уваги.

2. Матовий манікюр

Фото - колаж

Такий варіант манікюру відрізняється своєю незвичайною фактурою. Під матовим покриттям навіть звичайний однотонний дизайн виглядатиме незвичайно та оригінально.

Усе, що потрібно зробити, замість звичайного фінішного топу покрити нігті матовим покриттям. Такий простий прийом зробить навіть найпростіший образ ефектнішим та яскравішим. Вибір дизайну може бути будь-яким, на ваш смак, адже під матовим топом усе виглядає цікаво та незвичайно.

3. Французський манікюр

 Фото - колаж

Класичний французький манікюр завжди у тренді. Виглядає він охайно та універсально – пасуватиме під будь-який наряд.

Для тих, хто полюбляє експериментувати, пропонуємо цікавий варіант: кольоровий френч. Для цього потрібно замінити звичний білий колір на будь-який яскравий колір. Такий прийом зробить звичний дизайн більш оригінальним.

4. Лунний дизайн

Фото - колаж

Цей дизайн ідеально підійде для прихильників класичного френчу. Його називають "зворотній французький манікюр" не просто так. Суть його в тому, аби іншим кольором виділити не кінчик нігтя, а навпаки його основу.

Комбінувати можна будь-які кольори, необов’язково притримуватись звичних білого та бежевого. Форма "лунки" може бути різною, класично це півколо, але можна додати оригінальних деталей та зробити лунки трикутними або квадратними.

5. Мінімалістичні дизайни

  Фото - колаж

Мінімалізм у тренді в 2021 році. Тому і манікюр з простим дизайном буде наймоднішим на святковій лінійці. До того ж він виглядатиме ніжно та легко, доповнюючи увесь образ.

Головні складники мінімалістичного манікюру: спокійні, ніжні відтінки (сірий, білий, бежевий), витончені елементи дизайну (тонкі лінії, крапки, прості квітки, ніжні узори).

6. Графічні дизайни

Фото - колаж

За допомогою простих графічних фігур можна створити індивідуальний дизайн манікюру. Принцип такого дизайну простий – поєднання та варіації різних геометричних фігур.

Додайте до звичайного однотонного покриття точки, лінії, кола та квадрати різного кольору. Таким чином у вас вийде цікавий та унікальний дизайн, який при цьому виглядатиме лаконічно та в діловому стилі.

7. Глітер

Фото - колаж

Глітер - це блискітки різної форми та розміру, можуть бути різного кольору, металізовані чи фольговані, які завжди асоціюються зі святом. Тому для того, аби зробити покриття нігтів більш святковим, додайте до звичайного манікюру глітер на один або два нігті.

8. Оригінальні наклейки та написи

  Фото - колаж

За допомогою оригінальних наклейок або цікавих написів звичайний манікюр одразу стає стильним та трендовим. Додати ці елементи можна на звичайне однотонне покриття пастельного кольору.

В тренді будь-які написи: довгі та короткі, на англійській чи на рідній мові, яскравих чи нейтральних відтінків, тощо. Наклейки також у тренді абсолютно різні: від маленьких мінімалістичних до великих на весь ніготь.

9. Яскраві кольори

  Фото - колаж

Цей сміливий варіант манікюру підходить для оригінальних особистостей. Яскраві нігті точно здивують усіх присутніх на святі.

Якщо ви звикли до нестандартних образів, то яскраві кольори у дизайні нігтів – ідеальний варіант. А для найсміливіших підійде тренд літа 2021 – неонові кольори. Такий манікюр точно не залишить вас без уваги та компліментів.

10. Градієнт

Фото - колаж

Це плавний перехід з одного відтінка в інший. Можна в такому манікюрі використовувати як пастельні, нюдові так і яскраві кольори. Зверху градієнт можна доповнити стемпінг-дизайнами, стразами чи наклейками.

У тренді в 2021 році нестандартні поєднання яскравих відтінків у горизонтальному чи діагональному вигляді.

100 ідей манікюру на 1 вересня - відео

Манікюр на 1 вересня має бути з одного боку простим та лаконічним, а з іншого - цікавим та оригінальним. Обирайте свій ідеальний варіант дизайну з нашого списку та ловіть захоплені погляди на своїх ручках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?