Модні кросівки 2022: 7 трендів, на які варто звернути увагу
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Модні кросівки 2022: 7 трендів, на які варто звернути увагу

Модні кросівки 2022: 7 трендів, на які варто звернути увагу
Джерело:  online.ua

Кросівки — найкомфортніший вид взуття, яке завжди в моді. Кілька пар кросівок точно знайдеться як у чоловічому, так і жіночому гардеробі. Доповнити кросівками можна як класичні стримані луки, так і образи стріт-стайл. Гід Онлайн розкаже, які кросівки будуть у тренді в 2022 році та з чим їх можна поєднати.

Наймодніші кросівки - тренди 2022

Білі кросівки

 Модні кросівки 2022 - трендові моделі (фото - колаж)

Класика, яка буде в моді завжди — це білі кросівки. Головний секрет криється в простоті та універсальності. Вони добре поєднуються з будь-якими елементами гардероба та круто доповнюють луки в різних стилях.

Знайти ідеальні білі кросівки можна як в лінійках модних дизайнерів, так і на полицях магазинів мас-маркет. Пошукати пару для себе можна у Mark Fast, Adidas, Zara, Reebok.

Чоловіки можуть поєднувати білі кросівки з синіми або чорними джинсами, сорочками, футболками та поло. Можна поекспериментувати та поєднати кросівки з класичним костюмом.

Жінки можуть поєднувати такі кросівки з джинсами, спідницями та навіть спортивними сукнями. Білий колір універсальний, тому доповнить образ в будь-яких відтінках.

Кросівки на масивній підошві

  Модні кросівки 2022 - трендові моделі (фото - колаж)

Рельєфна підошва у тренді останні кілька років. Моделі кросівок з рельєфною, масивною підошвою є у гардеробі модниць з усього світу. Знайти ідеальну пару можна у Off-White, MSGM, Balenciaga. Але пошукати їх можна і в магазинах мас-маркету.

Варто зазначити, що кросівки з рельєфною підошвою є дуже яскравим елементом гардеробу. Зазвичай саме вони стають головними в образі, забираючи всю увагу на себе.

Саме тому і чоловікам, і жінкам потрібно вибирати нейтральні речі під такого типу взуття.

Кеди

  Модні кросівки 2022 - трендові моделі (фото - колаж)

Це текстильне взуття на гумовій підошві є фаворитом для дорослих та дітей з усього світу. Їх для своїх луків вибирають навіть світові зірки та селебріті з усього світу. Кеди бувають як класичні в одному відтінку, так і незвичайні різнокольорові. У тренді в 2022 році будуть моделі з незвичайними принтами, авангардними малюнками. Найвідоміші виробники кедів: Converse, Off-White, Vans.

Чоловіки можуть одягати кеди разом з джинсовими чи текстильними штанами або шортами. Також пасуватимуть яскраві футболки, легкі сорочки чи поло.

Жінки можуть одягати кеди з луками у стилі стріт-стайл. Добре пасуватимуть джинсові спідниці, легкі льняні сукні, комбінезони.

Снікерси на платформі

Модні кросівки 2022 - трендові моделі (фото - колаж)

Це дуже незвичайний та футуристичний тренд, який розуміють не всі. Але багато модників і модниць з усього світу фанатіють від нього. Взуття на такій платформі здається некомфортним, але насправді воно достатньо зручне.

Такі снікерси, тобто кросівки на високій платформі, можна знайти у фірми Adidas, Ambush, Ports. Звичайно, такі кросівки не підходять для бігу чи активного образу життя. Більше таке взуття підходить для легких прогулянок, гарних фото.

Чоловіки можуть поєднувати таке взуття з елементами стріт-стайл: джинси, футболки. А от жінки можуть додавати це взуття з всіма елементами гардероба: сукнями, спідницями, брюками.

Олд-скул кросівки

  Модні кросівки 2022 - трендові моделі (фото - колаж)

Зараз у тренди повертаються кросівки, які були популярні 20-30 років тому. Ідеальний приклад — Vans Old Skool, класичні та улюблені всіма моделі. Спочатку всі просто ностальгували за колишнім трендом на такі кросівки, але поступово вони стали і сучасним стильним елементом.

Поєднувати такі кросівки можна майже з усіма елементами гардероба. Від класичних до спортивних костюмів, джинсів, футболок. Жінки можуть поекспериментувати і поєднати вінтажні кросівки з сукнею.

Баскетбольні хайтопи

   Модні кросівки 2022 - трендові моделі (фото - колаж)

Хайтопи — це кросівки з високим верхом. Колись вони були елементом гардеробу спортсменів, особливо баскетболістів. Але згодом вони стали ідеальними кросівками для створення луків у стилі стріт-стайл. Їх виготовляють зі шкіри, щільних тканин або замінника шкіри.

Чоловіки та жінки можуть одягати хайтопи з джинсами, шортами, футболками, джинсовими куртками, бейсболками.

Футуристичні

  Модні кросівки 2022 - трендові моделі (фото - колаж)

Нині в моді авангард та незвичайні форми. Саме тому футуристичні кросівки поповнили трендові ряди. Вони мають незвичайну форму, оригінальні малюнки та додаткові декоративні елементи. Такі незвичні футуристичні кеди можна знайти в лінійках Acne Studios, Adidas, Reebok.

Поєднувати футуристичні кросівки можна з будь-якими елементами гардеробу. Але найкраще вони пасуватимуть до джинсів, футболок, светрів, джинсових курток і кепок.

Трендові кросівки 2021-2022 — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?