Модні туфлі 2022 — які моделі будуть в тренді
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Модні туфлі 2022 — які моделі будуть в тренді

Модні туфлі 2022 — які моделі будуть в тренді
Джерело:  online.ua

Останні роки в тренді буле тільки зручне та комфортне взуття на кшталт кросівок чи балеток. В 2022 році тенденції змінюються - модний олімп займуть туфлі на масивній платформі та підбори незвичайної форми. Стильний Гід Онлайн підготував список найтрендовіших туфель у 2022 році, які будуть актуальними на вcі випадки життя.

Модні туфлі 2022 - треднові моделі

Човники з гострим носом

 Фото - колаж

Це ідеальна пара взуття для створення витончених і елегантних образів. Це класичні туфлі-човники, які мають гострий ніс. Знайти їх можна як у колекціях відомих дизайнерів, так і в магазинах мас-маркету.

Туфлі можуть виглядати класично та стримано, а можуть бути доповнені додатковими елементами: блискітками, стрічками, бантиками. Такі човники з гострим носом ідеально підійдуть для побачення, походу до театру чи на виставку у галерею.

З чим носити: легкі сукні, шифонові спідниці, класичні штани, сорочка і блейзер.

Балетки

Фото - колаж

Це легендарне повернення! Улюблені балетки знову на модному олімпі. Прості туфлі без підборів уже давно вкрали серця всіх модниць світу. Але останніми роками балетки потрапляли у список антитрендів.

І ось вони повертаються у список трендових туфель. Побачити балетки вже можна в колекціях The Row та Chanel. Ці туфлі отримали прихильність завдяки своїй універсальності: їх можна одягти на будь-яку подію.

З чим носити: джинси, спідниці, штани, сукні, класичні сорочки, футболки.

Туфельки «Мері Джейн»

Фото - колаж

Легкі, витончені та елегантні — туфлі «Мері Джейн» у списку трендів 2022. Їх вже можна побачити в модних колекціях Christian Dior. Це туфлі, які мають круглий носок, невеликі товсті підбори та ремінець на гомілці.

На піці популярності вони будуть влітку 2022. Виглядають вони дуже яскраво і привертають увагу. Одягти такі туфельки можна на прогулянку, в кіно, театр, на виставку чи навіть на роботу в офіс.

З чим носити: легкі сукні у вінтажному стилі, ажурні шкарпетки, довгі спідниці, футболки та сорочки.

Туфлі на масивній платформі

Фото - колаж

Платформа також повертається у списки модних трендів. Вона буде присутня буквально на всіх видах взуття: черевиках, чоботах, сандалях. І туфлі цей тренд не оминає. Така платформа виглядає дуже ефектно та незвичайно, притягує погляди та привертає увагу.

Такі туфлі обирайте тоді, коли хочете створити образ, який буде у центрі уваги. Туфлі на платформі ідеально підійдуть для офісних луків, прогулянок, побачень, яскравих заходів.

З чим носити: гетри, високі шкарпетки, штани, класичні спідниці, сорочки та піджаки.

Туфлі на невеликій шпильці

Фото - колаж

Якщо ваш щоденний дрескод диктує правило носити взуття на підборах, то цей тренд створений ідеально для вас. Туфлі на невеликій шпильці поєднують у собі гарний вигляд і комфорт. Зазвичай такі туфлі доповнюють різними декоративними елементами: блискітками, стразами, стрічками.

Туфельки на шпильці додають образу легкий шарм, витонченість та елегантність. Доповнити ними можна образи на роботу, прогулянку, офіційні заходи.

З чим носити: штани, легкі сукні, спідниці, комбінезони.

Лофери

Фото - колаж

Лофери також повертаються у список трендів у 2022 році. Вони сподобаються тим, хто полюбляє комфорт. Модними у цьому році вважатимуться класичні лофери з квадратними носками та масивною підошвою. Вони мають трохи грубий вигляд і допоможуть створити розслаблені, легкі образи.

Пік популярності лоферів припаде на весну 2022. Додати їх можна до образів на прогулянку, в офіс та побачення. Головне — вдало скомпонувати лофери з іншими елементами гардероба.

З чим носити: ретро-сукні, джинси, штани, джинсові костюми.

Туфлі з підборами незвичайної форми

Фото - колаж

Вже другий рік поспіль у списку трендів бачимо туфлі з підборами незвичайної форми. Найяскравіша модель з незвичайними підборами — туфлі Yves Saint Laurent з брендовою деталлю.

Такі підбори привертають увагу і допомагають створювати незвичайні та оригінальні луки. Знайти туфлі з оригінальними підборами можна як в магазинах мас-маркету, так і в модних будинках.

З чим носити: елегантні сукні, спідниці, класичні штани.

Модне взуття 2022 — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?