Настають важкі часи. Яким знакам зодіаку не пощастить у 2022 році
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Настають важкі часи. Яким знакам зодіаку не пощастить у 2022 році

Настають важкі часи. Яким знакам зодіаку не пощастить у 2022 році
Джерело:  online.ua

2022 рік пройде під заступництвом Чорного Водяного Тигра. Звір цей досить примхливий – деяким знакам зодіаку він принесе успіх у всіх сферах життя, будь-то робота, бізнес чи стосунки з протилежним полом, а от комусь явно не щаститиме весь рік. Гід Онлайн підготував гороскоп на 2022 рік з прогнозом для знаків зодіаку, яким не пощастить у році Тигра.

Рак

Фото: envato.com

Астрологи радять Ракам у 2022 році бути обережними при прийнятті важливих рішень. Їм слід ретельно обдумувати кожен крок та остерігатися заздрісників. Хоча вони й зможуть досягти нових висот в бізнесі та просуванні по кар’єрній драбині, одна конфліктна ситуація може зруйнувати плоди багатолітніх напрацювань. Якщо ж Раки уникатимуть конфліктів та сумлінно виконуватимуть свої задачі – Тигр нагородить їх в кінці року.

Окрім можливих проблем на роботі, у наступному році Раків спіткають складнощі в особистому житті. Через постійні перевантаження на роботі та непорозуміння з начальством вони сильно нервуватимуть, а це скажеться на відносинах з другою половиною. Аби запобігти цим складнощам, Ракам слід заспокоїти нерви та навчитися контролювати свої емоції. У іншому випадку все полетить шкереберть.

Лев

Фото: envato.com

Для Левів 2022 рік буде вкрай непростий через величезну кількість роботи – дедлайни «горітимуть» ледь не щодня. Це може призвести до емоційного вигоряння та проблем зі здоров’ям, зокрема серцево-судинною системою. Також можуть виникнути проблеми з фінансами, особливо це стосується непогашених боргів. Левам краще вирішувати проблеми поступово – якщо взятися за все одразу, це лише погіршить ситуацію.

Астрологи зазначають, що якщо Леви не вирішуватимуть своїх проблем по мірі їх появи, вони накопичуватимуться в геометричній прогресії, і, врешті решт, це призведе до нервових зривів. На фоні цих негараздів може виникнути депресія, а постійні конфлікти у колективі та сім’ї стануть причиною погіршення відносин з колегами та родичами. Причому погіршення буде вже назавжди.

Терези

Фото: envato.com

У 2022 році фортуна покине Терезів – проблеми та нещастя будуть переслідувати їх буквально на кожному кроці. В першу чергу це стосуватиметься професійної сфери – не виключені серйозні конфлікти з керівництвом та колегами. Деякі з них матимуть довготривалі наслідки, та навіть заставлять Терезів звільнитися. Це потягне слідом за собою й складнощі з фінансами.

Теж саме стосується й бізнесу – один необережний крок, і терези втратять все, над чим вони працювали не один рік. Тому від якихось нових проектів чи планів краще посторонитися. 2022 рік принесе Терезам й конфлікти з партнером – кохана чи коханий можуть нанести «удар в спину». Принциповий характер представників цього знаку зодіаку також може стати причиною довготривалого погіршення стосунків з родичами.

Діва

Фото: envato.com

Рік Водяного Тигра стане суцільним випробуванням на міцність для Дів. В їх житті буде чимало болючих падінь, після яких буде складно відновитися – як морально, так і фізично. Часті розчарування призведуть до погіршення самопочуття Дів. Можливі проблеми з нервовою системою та важка депресія. Астрологи зазначають, що ситуація все ж таки нормалізується ближче до кінця року.

Дівам не рекомендується розпочинати якісь нові справи чи проекти – вони, з великою долею ймовірності, будуть невдалими. Стосується це, головним чином, Дів-підприємців, які звикли до ризику. Та в 2022 році цей ризик може призвести до суттєвих фінансових втрат. Допоможуть пережити чорну полосу Дівам рідні та близькі, які стануть для них опорою та зможуть дати цінну пораду, як вийти зі скрутного становища.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?