Найкращі новорічні пісні для веселих зимових свят 2022
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Найкращі новорічні пісні для веселих зимових свят 2022

Найкращі новорічні пісні для веселих зимових свят 2022
Джерело:  online.ua

Який Новий рік обходиться без улюбленів фільмів, музики та танців? Створити святковий настрій у компанії родичів чи друзів допоможуть популярні хіти українських та зарубіжних зірок. Гід Онлайн підготував плейлист, в якому є найкращі новорічні пісні на українській мові й не тільки - слухайте онлайн свої улюблені хіти та заряджайтеся гарним настроєм на зимові свята 2022.

Новорічні пісні 2022 - добірка хітов на свята

За роки незалежності нашої країни склався цілий пласт українських новорічних пісень, які створять святкову атмосферу у вашому домі та пробудять у вашій душі відчуття світлого та доброго.

«З Новим роком, Україно!», Ірина Федишин

Пісня Ірини Федишин із альбому «Україна колядує» – це справжній гімн традиційним цінностям для кожного українця – сім'ї, вірі та батьківщині. У цій композиції чудова мелодія поєднується з добрими та світлими словами, які створюють атмосферу святкового вечора. Слухаючи цю пісню, уявляєш картину, коли вся сім’я зібралася за столом, лунають привітання та тости, а за вікном «заливає хуртовина». Тож «будемо разом святкувати, з Новим Роком всіх вітати, веселись, сім'я моя!»

«У ніч новорічну», Ірина Білик

«У ніч новорічну» – один із перших новорічних хітів незалежної України. Це композиція, без якої у дев’яності роки не обходився жоден святковий радіо та телеефір, та яка й досі користується значної популярністю. Варто зазначити що пісня у 2016 році отримала нове аранжування. «Оновлену» версію цієї чудової композиції виконала Ірина Білик.

«З Новим роком i Рождеством!», Гурт «Скрябін»

«З Новим роком i Рождеством!» – святкова пісня, створена легендарним українським гуртом «Скрябін». Вона сповнена добра та позитиву. Лідер гурту, Кузьма, бажає слухачам не втрачати надію, та, не дивлячись ні на що, вірити у краще, вміти забувати причинене нам зло та образи. Також у пісні наголошується, що немає нічого прекраснішого, аніж повертатися додому у святковий вечір та провести його у колі рідних та близьких.

«Під Новий рік», Наталка Карпа

Цю композицію точно оцінять поціновувачі джазу, який був неймовірно популярним у 20-х роках минулого століття, а також шанувальники стилю ретро. Пісня нагадує нам про дитинство, коли нас радували прості речі, а зимові свята здавалися справжньою казковою порою. Вона закликає нас чекати дива, не важливо, скільки нам років. І «воно обов’язково прийде»!

«Я твій Дід Мороз», Олександр Пономарьов

«Я твій Дід Мороз» – ще одна чудова новорічна композиція від відомого українського співака Олександра Пономарьова. Пісня весела та запальна – вона ідеально підходить для того, щоб розпочинати танці після застілля. Варто додати, що є на пісню не менш запальний кліп, роль снігурки в якому зіграла молода дружина Пономарьова. За словами співака, композиція мала стати подарунком для всіх українців.

Музика на Новий рік 2022 - популярні зарубіжні хіти

Не можна обійти стороною й всесвітньо відомі хіти, присвячені новорічним святам зарубіжними виконавцями.

«Happy New Year», ABBA

Композиція «Happy New Year» від шведського гурту ABBA відома, напевно, кожному. Без неї вже понад 40 років не обходиться не одне святкування Нового року у багатьох країнах. Не дивлячись на те, що пісня святкова, теми в ній піднімаються серйозні, та навіть сумні – «що очікує нас у новому десятилітті?», «чи здійсняться наші мрії?», «чи зможемо ми подолати труднощі, які випадуть на нашу долю?»

«Last Christmas», Wham!

Пісня «Last Christmas» гурту Wham! теж є своєрідним новорічним гімном. Її популярність багато в чому зумовлена легкою мелодією та приспівом, що добре запам’ятовується. Також вона чудово підходить для повільних танців. Але, як і у випадку з композицією «Happy New Year» гурту ABBA, тема пісні досить сумна – в ній розповідається про хлопця, який переживає через розставання з дівчиною, яку він дуже кохає.

«Step into Christmas», Elton John

«Step into Christmas» – ще один новорічно-різдвяний хіт від відомого британського співака Елтона Джона, який обов’язково слід включити в святковий плейлист. Не дивлячись на те, що композиція була записана в далекому 1973 році, вона й досі часто лунає по радіо підчас зимових свят. У пісні співак виражає вдячність минулому року за все хороше, що він приніс, та бажає щастя та гарного настрою всьому людству.

«Santa, Can’t You Hear Me», Kelly Clarkson & Ariana Grande

«Santa, Can’t You Hear Me» – сучасна новорічна пісня від дуету американських співачок Келлі Кларксон та Аріани Гранде. Настрій композиції веселий та по-справжньому святковий – діти катаються на санках та ліплять сніговиків, навколо засніжене місто, під ялинками лежать подарунки. Це чудесна пора, щоб написати лист Санті та загадати здійснення своїх найзаповітніших побажань.

«All I Want For Christmas Is You», Mariah Carey

Без цього чудового святкового хіта від американської співачки Мераї Кері теж не може обійтися ніякий новорічний вечір. Текст пісні невигадливий – немає кращого подарунку, аніж кохана людина поряд. Саме з цим проханням героїня пісні й звертається до Санта Клауса… Весела та легка музика «All I Want For Christmas Is You» також чудово підходить для танців.

Пісні на Новий рік 2022 - 200+ хітів слухати онлайн

Веселого Нового 2022 року!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?