Наймодніші пуховики зими 2021/22 — які моделі та кольори в тренді
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Наймодніші пуховики зими 2021/22 — які моделі та кольори в тренді

Наймодніші пуховики зими 2021/22 — які моделі та кольори в тренді
Джерело:  online.ua

Кінець осені та зима, яка вже на носі, сигналять про те, що варто діставати з шаф теплі пуховики. Та чи залишився в моді ваш верхній одяг з минулого сезону? Тренди змінюються так швидко, що неможливо просто встигнути викреслити якусь модель, як вона знову стає актуальною. Гід Онлайн розповідає, які пуховики будуть модними в сезоні 2021/22, які моделі в трендах та як вибрати якісний верхній одяг.

Стилісти радять обирати мінімалістичні пуховики, без страз та декору з акцентами. Останні вже вийшли з моди.

Які пуховики у моді у сезоні 2021/22?

Колір

У тренді залишаються однотонні моделі стриманих кольорів. Крім класичного чорного кольору, варто звернути увагу на білий, молочний та бежевий кольори. Пуховики цих відтінків дуже легко поєднувати з рештою гардеробу та зимовим взуттям. Такі ансамблі виглядають при цьому стильно та дорого.

  Модні пуховики 2021/22 (фото — колаж)

Проте можна придбати й пуховик яскравого кольору, якщо вже маєте базовий верхній одяг на зиму. У трендах – помаранчевий, червоний, салатовий та електрик (яскравий синій). Актуальними будуть також мотиви у вінтажному стилі, візерунки з геометрією, забарвлення у тваринні кольори та хаотичні лінії.

Модні пуховики 2021/22 (фото — колаж)

Розмір та фасон

Щодо розміру, то на цю тему стилісти жартують. Вони наголошують, що погано, якщо між тілом та верхнім одягом поміститься лише олівець. Значно краще, якщо поліно.

Нины в моді пуховики різної довжини та можуть бути навіть асиметричними. Залишаються актуальними пуховики вільного крою, пуховики-ковдри, оверсайз. Так водночас і модніше, і тепліше.

Який вибрати пуховик на зиму 2021/22?

Тканина

Дуже актуальні пуховики зі стьобаної тканини, які за кроєм нагадують пальто. Крім того, зараз виробники експериментують із матеріалами. Так, варіант з еко-шкіри буде кращим у вітряну та вологу погоду. А от краще дихатиме нейлоновий пуховик.

Модні пуховики 2021/22 (фото — колаж)

Наповнення

При виборі пуховика важливим є його наповнення та Fill power – сертифікований показник якості пуху. Що вищий цей показник, то теплішим є пуховик. Переважно гусячий пух тепліший за качиний. А наявність, окрім пуху, пір'я в пуховику робить його дешевшим та менш теплим.

Модні пуховики 2021/22 (фото — колаж)

  • Найнижчу якість має пух з показником Fill Power до 400. До речі, зазвичай його взагалі не друкують на бирках пуховиків. Виробники здебільшого навіть не витрачають ні сил, ні грошей на тестування такого пуху.

  • Fill Power 500 мають пуховики середньої якості. Такий наповнювач використовують у бюджетних моделях.

  • Високоякісним є пух 500-750. Він має дуже хороші характеристиками теплоізоляції.

  • А вже показник 800-900 – це пух ексклюзивної якості.

Модні пуховики осінь-зима 2021/22 — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?