Гід трендами: наймодніші дублянки осінь-зима 2021/22
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Гід трендами: наймодніші дублянки осінь-зима 2021/22

Гід трендами: наймодніші дублянки осінь-зима 2021/22
Джерело:  online.ua

Дублянки — один з найтрендовіших елементів гардеробу сезону 2021/22. Можна не боятися і сміливо купувати модель, що сподобалася на додаток до пуховика чи шуби. Стильний Гід Онлайн зробив добірку наймодніших дублянок цього сезону — вони будуть в тренді восени та взимку 2021-2022 року.

Як вибрати дублянку на осінь-зиму?

При виборі дублянки потрібно зважати не тільки на сучасні тренди, а й на тип своєї фігури:

  • Для типів фігури груша та яблуко краще відмовитися від класичного прямого крою, натомість звертайте увагу на дублянки довжини міді та авіатори;

  • Жінкам з фігурою перевернутого трикутнику чи пісочний годинник підійдуть майже всі моделі дублянок, навіть оверсайз;

  • А от з фігурою коло та пишними формами краще придивитися до довгих дублянок міді. Вони візуально видовжать силует та не підкреслять зайву вагу;

  • Високим жінкам також підійдуть подовжені моделі, а от низьким краще звернути увагу на моделі міні;

Які дублянки в тренді в 2021/22?

Авіатори

Стильні образи з дублянкою-авіатором (фото — колаж)

Авіатори — одні з найпопулярніших моделей дублянок. Запозичені вони у пілотів літаків і вже майже сто років не втрачають свою актуальність. Популярність вони заслугували завдяки універсальному крою, адже така модель підійде майже під будь-який образ.

Особливі риси авіаторів: довжина до середини стегна, вільний крій та хутряний комір. Матеріал — натуральна замша, еко-шкіра або лаковані матеріали. Колір може бути яким завгодно, але зазвичай це відтінки помаранчевого, коричневого.

З чим носити: авіатори доповнять будь-який образ. Частіше їх використовують для створення луків на прогулянки. Можна підібрати джинси, светр та кросівки або кеди. Для більш прохолодної погоди обирайте грубі черевики темних відтінків чи високі чоботи.

Оверсайз

 Ідеї луків з дублянкою-оверсайз (фото — колаж)

Оверсайз — один з головних трендів 2021-2022 років. Дублянки він, звичайно, не оминув. Оверсайз моделі — великі за розміром, об‘ємні дублянки, які вже не перший рік підкорюють серця модниць з усього світу. Оверсайз важко назвати універсальним, але підібрати таку дублянку можна майже під будь-який стиль.

Особливості моделі: довжина може бути будь-якою, а от крій — максимально об‘ємний. Кольори зазвичай натуральні: світлий, бежевий, помаранчевий або чорний.

З чим носити: пам‘ятайте, що луки з будь-якою оверсайз річчю потрібно вміти урівноважити. До дублянок в такому стилі краще дібрати скіні-джинси чи брюки, або легку юбку, сукню.

Міні

Міні-дублянка — з чим носити (фото — колаж)

На противагу нашумілому оверсайзу дизайнери здивували новим трендом на міні довжину дублянок. Вони дуже короткі, навіть не доходять до стегон. Міні сподобаються тим, хто постійно знаходиться в русі, адже вони дуже легкі та практичні.

Особливості моделі: головна риса міні-дублянок — це довжина. Вона може закінчуватися на талії або трохи нижче. Дизайн може бути різноманітним, адже тут все залежить від дизайнера. Кольори, як і в минулих варіантах, натуральні, хоча на модних показах частіше зустрічаються відтінки темно-коричневого та чорного.

З чим носити: поєднувати такі модель дублянок можна з чим завгодно. Вони гарно пасуватимуть як до шифонової сукні, так і до масивних черевиків з рваними джинсами.

Міді

 Стильні поєднання з дублянкою міді (фото — колаж)

Міді — особливі дублянки, які мають середню довжину. Вони не дуже довгі та й не надто короткі. Ідеально підходять поціновувачам комфорту. Такі дублянки не тільки допоможуть створити модний лук, а й добре зігріють та врятують від холоднечі. Ще одна перевага міді в тому, що пасуватимуть вони жінкам з будь-якою фігурою та зростом.

Особливості моделі: дублянки мають середню довжину, вона може бути від середини стегна до коліна. Дизайн — будь-який, можуть мати додаткові аксесуари чи комір, все залежить від дизайнера.

З чим носити: дублянки міді гарно поєднуються з елементами стріт стайлу: джинсами, брюками, кросівками та грубими чобітками. Але при цьому таку дублянку можна вдало поєднати з юбкою та стильними туфлями-човниками.

З овчиною

Дублянка з овчиною — ідеї для образу (фото — колаж)

Пухнасті дублянки з овчиною зовні вже встигли полюбитися багатьом модницям світу. Вони дуже м‘якенькі та виглядають дуже мило. Такі пухнасті дублянки зігріють в зимові морози, адже вирізняються гарним захистом від холодів. Звичайно, пухнастики — це не класичний елемент гардеробу, а скоріше трендовий, незвичайний.

Особливості моделі: головна фішка таких дублянок у відділів овчиною як зовні, так і всередині. Хутро може бути такого ж кольору, як дублянка, чи залишатися білим.

З чим носити: поєднати таку дублянку можна як з улюбленими джинсами та масивними черевиками, так і з теплою сукнею та витонченими чоботами на підборах.

Ідеї стильних образів з дублянкою — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?