Недорогі подарунки на Новий рік 2022 — ідеї на будь-який бюджет
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Недорогі подарунки на Новий рік 2022 — ідеї на будь-який бюджет

Недорогі подарунки на Новий рік 2022 — ідеї на будь-який бюджет
Джерело:  online.ua

Новий рік - свято чудес та подарунків, придбання яких сильно б'є по гаманцях українців. Що ж дарувати на новорічні свята, щоб не розоритися, але привітати всіх родичів, друзів та колег? Гід Онлайн зробив добірку ідей, в якій ви знайдете недорогі подарунки на Новий рік 2022 - купити такі не шкода, а подарувати не соромно.

Якщо на вас чекає зустріч Нового року у багатолюдній компанії, навіть з обмеженим бюджетом ви зможете роздати гостям недорогі та приємні сюрпризи. Цей варіант завжди безпрограшний. Звісно, потрібно врахувати, кому ви збираєтесь вручати ці презенти – чоловіку, жінці, людям старшого віку чи молоді, колегам (у випадку з корпоративом) або членам своєї родини.

Недорогі подарунки на Новий рік 2022 - ідеї

Солодощі

Фото: unsplash.com

Різноманітні солодощі полюбляють як дорослі, так і діти. Важливо підібрати гарну подарункову коробку з новорічною атрибутикою та вкласти туди цукерки, шоколадне печиво, зефір чи навіть цілий торт.

Варто відзначити, що приготувати такий презент ви можете навіть самостійно, якщо маєте необхідний досвід у кулінарній майстерності. Якщо ж ви плануєте зустрічати свято в компанії своєї другої половинки – найкращим рішенням буде придбати коробку шоколадних цукерок.

Брелок з символікою 2022 року

Брелок для ключів з символом наступаючого року – Тигром буди виглядати дуже стильно. До того ж, такий подарунок практичний – його можна почепити на ключі від машини, дому чи квартири. Презент недорогий, але повністю відповідає новорічній тематиці.

Ароматичні свічки

Фото: unsplash.com

Такий подарунок здатен створити в будь-якому домі теплу та затишну атмосферу. Свічки можуть бути з ароматом кориці, ванілі, хвої, цитрусових, полуниці чи кави. Вибір залежить від того, який аромат більше до душі людині, якій ви ці свічки даруєте.

Можна також подарувати свічки ручної роботи, наприклад, у вигляді фігурки Тигра, проте їх ціна буде дещо вищою.

Хьюдж-бокс

Hygge Box перекладається як «набір для щастя». Традиція дарувати хьюдж-бокси бере свій початок з країн Скандинавій. В таку коробку зазвичай кладуться милі та приємні аксесуари в одному стилі.

Такий презент дуже добре підходить для новорічних свят, адже наповнити його можна чим завгодно. Так, наприклад, до хьюдж-бокси можна покласти кілька пакетиків смачного чаю, пару паличок кориці, ароматне печиво або теплі шкарпетки з вовни.

Шкарпетки з подарунками

Фото: unsplash.com

Який же Новий рік обходиться без подарунків у шкарпетках?! Це давня англійська традиція, якій і зараз слідують безліч людей по всьому світу. Особливо такому подарунку зрадіють діти. У шкарпетку можна покласти будь-що - цукерки, солодощі, сувеніри, маленькі книжечки, записники, дитячі іграшки, листівки з привітаннями та багато чого ще.

Теплі в'язані речі

Подарувавши теплі речі з натурального матеріалу, ви зможете висловити турботу та піклування про рідних та близьких. Це може бути шарф, шкарпетки, в'язана шапка чи рукавиці. Вибирайте моделі, стилізовані під новорічну тематику – принти з санчатами, Дідом Морозом, оленями, ялинкою, тощо.

Іграшка-антистрес

Фото: envato.com

Іграшка для боротьби зі стресом – доволі оригінальний та незвичний презент, якій не обійдеться занадто дорого. Така іграшка може бути мати будь-який колір чи форму. Популярні іграшки у формі різних звірів, сердечок, овочів та фруктів. Також можна звернути увагу на цьогорічний тренд – іграшки «поп-іт» та «сімпл-дімпл».

Скляні кульки

Такий подарунок представляє собою шар зі скла чи пластику (може мати і іншу форму), усередині якого розміщена новорічна композиція – засніжене місто чи фігурка Санта-Клауса на санчатах, запряжених оленями. Усередині також знаходиться густа рідина та блискітки. При струшуванні чи перевертанні шару, композиція «оживає».

Аксесуари для сніговика

Фото: unsplash.com

Ліпити сніговичків можна всією родиною – це весело та захоплююче. Готові сніговики, зазвичай, прикрашаються морквою, ґудзиками, капелюхом та іншими аксесуарами. Якраз з таких аксесуарів можна зробити новорічний подарунок. Це може бути якийсь смішний шарф, шляпка, торбочка чи навіть одяг. Такий варіант буде безпрограшним, якщо в сім’ї є діти.

Прикраси для ялинки

У якості подарунку до Нового року 2022 можна також подарувати набір оригінальних ялинкових іграшок. Це можуть бути гірлянди, кульки, іграшки незвичної форми або святкова мішура. Важливо дотримуватися стилістики року Тигра – найпопулярнішим буде блакитний колір. Також можна подарувати фігурку з вусато-полосатим символом року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?