Новорічний гороскоп 2022 — як знаки зодіаку зустрічають Новий рік
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Новорічний гороскоп 2022 — як знаки зодіаку зустрічають Новий рік

Новорічний гороскоп 2022 — як знаки зодіаку зустрічають Новий рік
Джерело:  online.ua

Наближається Новий рік 2022 - рік Чорного Водяного Тигра. Хочеться дізнатися, як вдасться провести новорічну ніч - з повним розмахом або традиційно в колі сім'ї з олів'є та оселедцем під шубою? АстроГід Онлайн підготував святковий гороскоп на новорічну ніч 2022 - дізнайтеся у зірок, де, з ким і як ви зустрінете прийдешній Новий рік.

Новий рік - це свято чарівництва, радості і нестримних веселощів. Але не всі в першу ніч 2022 року захочуть запалювати по повній. Деякі виберуть більш спокійні новорічні сценарії.

Овен

 Як зустрічають Новий рік Овни (фото - envato.com)

Представники цього знака ніколи не сидять на місці. Їх весь час тягне на подвиги. Тому в новорічну ніч вони відриваються на повну.

Феєрверки, хлопавки, пісні, танці - в хід йде все, що може урізноманітнити свято. Овнам потрібен драйв, «двіжуха», тому вони рідко зустрічають Новий рік вдома. Часто мучать оточуючих співом в караоке. Невгамовні!

Телець

Як зустрічають Новий рік Тільці (фото - envato.com)

Спочатку цим товаришам потрібно вирішити, яку суму не шкода витратити на свято. Визначившись, вони перш за все куплять продукти, тому що серед Тельців багато любителів смачно поїсти.

Обов'язково прослухають привітання президента з першого до останнього слова - Тельці нестерпно добропорядні громадяни. Потім напишуть на папірці бажання і спалять його, як це прийнято. І, нарешті, з почуттям виконаного обов'язку ляжуть спати.

Близнюки

Як зустрічають Новий рік Близнюки (фото - envato.com)

Головне для Близнюків - хороша компанія. В процесі гуляння вони заводять багато нових знайомств, адже представники даного знаку товариські, чарівні і розбираються у всьому на світі.

Це про них кажуть: «Святкували з першого по тринадцяте». Близнюки легкі на підйом, і тому самі не знають, куди їх занесе в наступну хвилину. У фіналі всіх свят цілком можуть виявитися на іншому кінці планети.

Рак

Як зустрічають Новий рік Раки (фото - envato.com)

Представники цього знаку зодіаку люблять зустрічати Новий рік вдома, в колі близьких людей. Будучи найбільш чутливими в Зодіаку, ці люди надають будь-якому святу романтизму і сентиментальності.

Їх спів під гітару буде справжньою прикрасою вечора. Раки також люблять розглядати сімейні фотографії, тому що поняття роду для них має глибинне значення.

Лев

Як зустрічають Новий рік Леви (фото - envato.com)

Левами управляє Сонце, тому вони вважають себе центром світобудови, і часто небезпідставно. Це благородні люди, чарівні і вміють створювати навколо себе святкову атмосферу.

Леви чудові організатори, ніхто не сумуватиме на їх вечірці, кожен буде обласканий увагою і турботою. Будучи душею суспільства, Леви великі знавці тостів і застільних промов. Свято завжди вдається, якщо за нього відповідає представник цього знака.

Діва

Як зустрічають Новий рік Діви (фото - envato.com)

Діви довго і ретельно готуються до Нового року, починаючи з осені. Методично закуповують подарунки, керуючись власним смаком, тобто вкрай корисні в побуті речі.

Не розуміють невротиків, які все роблять в останню хвилину. Діви ніколи не забудуть привітати всіх близьких, починаючи від першої вчительки і закінчуючи власною кішкою. Усі сили кинуть на приготування до свята та створення новорічного образу. І взагалі, на думку Дів, люди повинні працювати, а не байдикувати два тижні поспіль.

Терези

   Як зустрічають Новий рік Терези (фото - envato.com)

Терези у новорічну нім трохи посумують про те, що ще один рік завершився. Після чого зі смаком прикрасять квартиру - у Терезів як ні в кого розвинене естетичне почуття, адже ними керує планета любові і краси Венера.

Жінки-Терези з тих, хто не тільки спорудять шикарні блюда на Новий рік з гілочки кропу і морквини, але і красиво розкладуть їх по тарілках. Ці люди дарують завжди доречні, оригінальні і потрібні подарунки, керуючись тим, що любить обдарований.

Скорпіон

Як зустрічають Новий рік Скорпіони (фото - envato.com)

Найпохмуріші представники Зодіаку, адже ними керує планета смерті Плутон. Але Скорпіони хоч й похмурі хлопці, але точно найпалкіші.

У новорічну ніч не забудуть відправитися в модний клуб, і там справлять враження своєю вишуканістю і сексуальністю. Скорпіони можуть влаштувати бійку, оскільки заводяться з півоберта, а можуть танцювати стриптиз. У будь-якому випадку, підкорять оточуючих своєю обдарованістю.

Стрілець

Як зустрічають Новий рік Стрільці (фото - envato.com)

Стрільці поїдуть в далекі країни і будуть святкувати Новий рік під пальмою. Зловлять якогось аборигена і почнуть розповідати йому про ялинку, Радянське шампанському і фільм «Іронія долі».

Засумують по снігу, але швидко втішаться тим, що сніг в Україні - вже зникаюче явище, а улюблений фільм можна подивитися і на південному пляжі. В результаті непогано проведуть час, без обридлих співвітчизників.

Стрільці також любителі анекдотів і можуть прикрасити будь-яке свято несподіваним жартом в тему.

Козеріг

Як зустрічають Новий рік Козероги (фото - envato.com)

Козероги - найбільші поборники традицій, до того ж мають науковий склад розуму, тому вони прочитають в Мережі все про різні новорічні звичаї і, можливо, щось застосують на практиці.

Проте швидше за все будуть мучити присутніх за столом розповідями про те, як неоднаково святкують Новий рік різні нації. А якщо в кампанії виявиться Діва, то ці двоє влаштують філософський диспут, і для них Новий рік точно вдасться на славу.

Водолій

Як зустрічають Новий рік Водолії (фото - envato.com)

Водолії оригінальні, тому вони придумають щось несусвітнє. Наприклад, влізуть на найбільшу міську ялинку, або стрибнуть з парашутом рівно о дванадцятій годині, або придумають тематичний квест для друзів.

І ні в якому разі не включать телевізор, якщо залишаться вдома. Замість цього почнуть розповідати цікаві історії з життя, прикрасивши їх так, як ніякому фантастові в голову не прийде.

Риби

   Як зустрічають Новий рік Риби (фото - envato.com)

Вип'ють різного, і почнуть телефонувати своїм колишнім. Отримають в черговий раз відставку і кинуться до крайніх заходів. На ранок пошкодують, якщо зуміють згадати хоч що-небудь.

Втім, можуть просидіти все свято в кутку, непомітні і глибокодумні. Але зате покинуть свято з найкрасивішою дівчиною вечора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?