Прикмети на Новий рік 2022 – як привернути гроші, кохання та щастя
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Прикмети на Новий рік 2022 – як привернути гроші, кохання та щастя

Прикмети на Новий рік 2022 – як привернути гроші, кохання та щастя
Джерело:  online.ua

Новий рік 2022 не за горами. За лічені тижні ми зберемося у колі рідних та близьких, аби відсвяткувати головне свято року. Гід Онлайн розповідає, як потрібно зустрічати Новий рік 2022, щоб привернути гроші, кохання, щастя та добробут у свій дім.

Як зустрічати Новий рік 2022

Фото: unsplash.com

Зустрічати Новий 2022 рік потрібно в компанії рідних та близьких. Від вечірок в клубах та кафе краще відмовитися. Зберіться родинним колом за святковим столом аби зустріти прийдешній рік. Враховуючи те, що зустрічати Новий рік потрібно вдома, рекомендуємо подбати про декорування оселі. Головною зіркою свята буде, звичайно, ялинка. Додайте до звичних прикрас декілька кульок чорного та помаранчевого кольору під стать Тигру - господар наступного року буде задоволений.

При приготуванні новорічного столу користуйтесь правилом “Чим більше, тим краще”. Тигр – тварина, яка ну дуже любить поїсти, тому й смаколиків потрібно готувати багато. На святковому столі мають бути м’ясо, риба, багато фруктів.

Не забудьте подбати і про подарунки. Тигр – цілеспрямована тварина, яка завжди досягає своєї цілі. Тому й новорічні подарунки мають бути такими, аби мотивувати людину на нові звершення.

Прикмети на Новий рік 2022 - як привернути гроші

Фото: envato.com

Для того, аби наступаючий рік видався максимально прибутковим, рекомендуємо виконати декілька простих ритуалів.

Найпростіший ритуал – це лист для Всесвіту. Напередодні свята приготуйте аркуш паперу та ручку, а якщо вам комфортніше писати в електронному вигляді, то створіть пустий документ. У листі зверніться до Всесвіту, подякуйте за все, що вже маєте та опишіть усі бажання в матеріальному плані. Збережіть документ та закрийте його, аркуш паперу сховайте в потаємне місце. Протягом року можна перечитувати лист, аби нагадати Всесвіту про свої бажання.

Приділіть час декоруванню дому. Для того, аби цілий рік в оселі водилися гроші, потрібно нарядити пишну та яскраву ялинку. А на вхідні двері повісьте гарний різдвяний вінок. Для прикрашання оселі 2022 року обирайте золотистий колір, аби привернути більше золота в кишені.

Також привернути гроші допоможуть наступні ритуали:

  • У бокал шампанського треба покласти монетку та випити напій під бій курантів. Якщо ж ви не хочете класти монету у шампанське, можна просто тримати її у руці під час бою курантів та подумки загадувати бажання.

  • Поставте на новорічний стіл рівно 12 святкових страв. Вони будуть символізувати кожний місяць року, який завдяки такої зустрічі пройде в достатку.

  • Під тарілку кожному гостю сховайте монетку, аби їх рік також видався прибутковим.

Як залучити кохання та благополуччя - дієві способи

Фото: envato.com

Від наступаючого 2022 року усі чекають на щастя в особистому житті. Хтось сподівається зустріти свою половинку, а хто вже зустрів хоче зберегти сімейне щастя.

Ритуали на Новий рік 2022 на любов та щастя:

  • до прикрас на ялинці додайте декілька червоних куль у формі серця;

  • щоб зберегти сімейне щастя протягом року, під бій курантів візьміть свого судженого за руку та рівно о дванадцятій поцілуйте його;

  • для того, аби забути стару любов та зустріти нове кохання в новому році, потрібно позбутися усіх подарунків від колишнього партнера. Це остаточно прибере його енергію з вашого життя та відкриє його до нових романтичних зустрічей.

Новорічні прикмети на кохання:

  • Якщо незаміжня дівчина під час приготувань до святкового столу випадково поріжеться або вколе палець, значить в наступаючому році її покличуть заміж.

  • У випадку, якщо при наряджені ялинки розіб’ється одна або декілька кульок, родині варто чекати на поповнення.

  • При приготуванні у дівчини підгоріла страва? Не варто засмучуватися, адже це означає, що скоро в її особистому житті з’явиться чоловік з темним волоссям.

Прикмети та ритуали на вагітність на Новий рік 2022

Фото: envato.com

Багато пар сподіваються у прийдешньому році на поповнення в сім’ї. Існує декілька прикмет та ритуалів, які допоможуть батькам у цьому прагненні.

Головний ритуал, який здатний привернути вагітність, пов’язаний з декоруванням новорічної ялинки. Повісьте на неї елементи, що асоціюються з народженням малюка: соска, іграшка, пінетки.

Новорічні прикмети на вагітність:

  • Якщо дівчина в новорічну ніч візьме смаколик і з’їсть його з рук вагітної подруги, то у новому році варто чекати на поповнення.

  • Якщо на новорічному столі розміщено багато страв, які асоціюються з початком нового життя: насіння, горіхи, ікра, то в наступаючому році господиня або її гостя завагітніють.

Як залучити удачу у 2022 році - ритуали та прикмети

Фото: envato.com

Існують прикмети та ритуали, які допоможуть привернути в життя щастя та удачу в новому році.

  • Під бій курантів потрібно забажати найзаповітніші мрії. Головне правило: формувати бажання так, ніби воно вже збулося. Наприклад: в 2022 році я купив машину або в 2022 році я вийшла заміж.

  • Найтиповіший ритуал, який дійсно працює: написати бажання на папірці, підпалити його, попел насипати в бокал шампанського та випити. Зробити усі ці дії потрібно чітко під бій курантів.

  • З’іжте 12 виноградин. Ця прикмета прийшла до нас з Іспанії. Іспанці вірять, що якщо на новий рік з'їсти 12 виноградин, то кожен місяць буде сповнений щастя та успіху.

Чого не можна робити під час святкування Нового року 2022?

Фото: envato.com

Для того, аби не розгнівати Водяного Тигра, рекомендуємо притримуватися основних правил. Напередодні свята потрібно прибрати всю оселю, адже зустрічати прийдешній рік в брудному домі – табу! Те саме стосується прання, прасування і шиття.

Другий важливий аспект – новорічна атмосфера. Святкові страви мають готуватися лише в гарному настрої, а сварки та лайки краще залишити за дверима оселі.

Ще одна заборона стосується одягу. Не варто зустрічати свято в старому домашньому одязі. Треба заздалегідь підготувати святковий образ або придбати нові речі окремо для новорічної вечірки - Тигр точно оцінить старання.

Що треба зробити під час святкування Нового року 2022?

Головне правило свята – зустрічати його у гарному настрої. Атмосфера має бути сповнена веселощів та радості. Під час святкування потрібно обмінюватись подарунками, загадувати бажання, прикрашати новорічну ялинку, запускати феєрверки та багато посміхатися. Рекомендуємо під час святкування забути всі образи на людей та залишити їх в минулому році.

До речі, канун Нового року – найкращий час для створення карти бажань. Вона буде вміщувати усі ваші плани та потаємні мрії на прийдешній рік.

Щасливого та багатого вам Нового року 2022!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?