Ретроградна Венера — чого очікувати та що не можна робити під її впливом
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Ретроградна Венера — чого очікувати та що не можна робити під її впливом

Ретроградна Венера — чого очікувати та що не можна робити під її впливом
Джерело:  online.ua

Венера — планета, названа на честь покровительки любові та романтики, увійшла в ретроградну фазу. Як себе поводити та чого чекати від цього періоду? Гід Онлайн розповідає, чи варто боятися ретроградної Венери, чого від неї очікувати та що не можна робити в цей період. 

Ретроградна Венера - що це за період?

У період з 19 грудня по 29 січня у світі пануватиме ретроградна Венера. Це друга планета по віддаленості від Сонця. Насправді ж Венера, на відміну від Меркурія, при ретроградному русі не створює багато проблем і неприємностей. Вона навпаки відкриває можливості для самопізнання і розвитку власних умінь.

Починається ретроградний рух 19 грудня. Пік ретроградності припаде на період 8-9 січня, а кінець — 29 січня. Але астрологи зауважують, що після цього періоду на нас чекатиме пост-ретроград, що триватиме ще з місяць, до березня.

Цікаво! Ретроградність — це рух планет у зворотному напрямку. Тобто планета, що нині є ретроградною, ніби йде назад.

Як на людину впливає ретроградна Венера?

 Фото: pixabay.com

Венера дає гарну можливість для створення гармонійних відносин з самим собою. У цей час люди під впливом ретроградності активно шукають рівновагу у духовному організмі. Саме час шукати себе, нові хобі, цікавинки.

Слабка ланка у ретроградній Венері — це сфера комунікацій. Можливі сварки, непорозуміння з близькими людьми. На роботі з колегами також є вірогідність виникнення конфліктів. У особистому житті можуть виникнути розбіжності у поглядах.

Астрологи рекомендують в цей період бути більш терпимими і не робити різких кроків. Добре подумайте про те, що ви кажете людям, адже кожне слово може сильно образити.

Що потрібно робити в період ретроградної Венери?

   Фото: pixabay.com

Період ретроградної Венери ідеально підходить для пошуків себе. Тому рекомендуємо зробити всі кроки до винайдення внутрішньої гармонії. Проведіть також генеральне прибирання, відберіть потрібні речі, а мотлох відправте на смітник.

Також астрологи рекомендують перебрати гардероб і речі, які вже не підходять під ваш стиль, викинути або продати. Шукайте нові хобі і цікаві заняття, які допоможуть зрозуміти, що вам дійсно подобається робити.

Що не можна робити під час ретроградної Венери?

Фото: pixabay.com

Ретроградна Венера докорінно змінює наше життя. Існує список речей, які астрологи не рекомендують робити в цей період. До них відносять будь-які косметичні та пластичні процедури. Зі справами амурними також варто почекати, адже спеціалісти застерігають від побачень, знайомств і відповідальних кроків (освідчення, заручини).

У цей період не варто планувати мандрівки, особливо романтичні. І якщо людина не йде з вами на контакт, то не наполягайте на спілкуванні і зустрічах. Краще почекати до кінця ретроградного періоду і тоді робити кроки до зближення.

Календар ретроградності Венери 2022

Фото: pixabay.com

Венера буде ретроградною лише один раз у 2022 році - у січні. До речі, на відміну від Меркурія, ця планета входить у цю фазу лише раз на півтора-два роки. Тому не варто переживати, ретроградною Венера буде всього 6 тижнів, а на 2022 рік припадає лише 4 тижні. Це стандартний час і ретроградності для будь-якої планети.

Як бачите, переживати та боятися ретроградної Венери не варто. Вона не принесе особливих негативних змін. Це навпаки буде чудовий період для переоцінки себе, своїх знань, умінь та можливостей. Також цей час допоможе перевірити на міцність особисті, дружні і робочі стосунки. Тому не втрачайте позитивний настрій та зустрічайте цей період з посмішкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?