Ретроградні планети та затемнення — найнебезпечніші дні 2022 року
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Ретроградні планети та затемнення — найнебезпечніші дні 2022 року

Ретроградні планети та затемнення — найнебезпечніші дні 2022 року
Джерело:  online.ua

Положення планет здатне впливати на наше самопочуття та вчинки. Астрологи радять бути особливо обережним під час певних астрологічних явищ, коли збільшується ризик аварій, катастроф, нещасних випадків. Також в ці періоди може погіршитися здоров’я та відбутися загострення хронічних хвороб. Гід Онлайн підготував прогноз на рік Тигра - які дні у 2022 році будуть найнебезпечнішими.

Затемнення у 2022 році

 Фото: pixabay.com

У 2022 році відбудеться два сонячні затемнення. Перше з них буде 30 квітня, а друге – 25 жовтня.

Окрім сонячних, у наступному році відбудуться й два повних місячних затемнення. Радимо заздалегідь відмітити на календарі ці дати – 16 травня та 8 листопада. Місячні затемнення впливають на людину значно сильніше, аніж сонячні, тому в ці дні потрібно бути особливо обачним.

За словами астрологів, дні сонячних та місячних затемнень найбільш несприятливі для будь-яких справ – бізнес-проєктів, поїздок, вирішення конфліктів, тощо. Скоріш за все, всі починання у ці дні завершаться невдачею – вирішивши зробити дорогу покупку, ви марно витратите гроші, розмова про підвищення на роботі приведе до конфлікту, спроба зайнятися активним видом спорту закінчиться травмою.

Також у періоди затемнень часто виходить з ладу та збоїть побутова техніка та електроніка, можуть виникнути проблеми з транспортом. Тому слід відкласти усі важливі справи, доки небесні тіла не приймуть «звичне» для себе положення. Краще зайняти позицію спостерігача та присвятити ці дні відпочинку у колі рідних.

П'ятниця 13 у 2022 році

 Фото: pixabay.com

П'ятниця 13 – це магічна дата, яка здавна вважається нещасливою. На щастя така дата у 2022 році буде тільки один раз – 13 травня. Аби уникнути серйозних проблем, постарайтеся не ділитися своїми планами у цей день з оточуючими.

Обходіть стороною будь-які спори та сутички, адже навіть незначний конфлікт з родичами, друзями чи колегами у п'ятницю 13-того може стати причиною великих труднощів у майбутньому.

Календар ретроградних планет на 2022 рік

Фото: pixabay.com

Ретроградним вважається рух планет в протилежну сторону, якщо спостерігати з Землі. Оптична ілюзія «неправильного» руху виникає кілька разів на рік, тому що іншим планетам сонячної системи потрібно менше або більше часу, щоб облетіти навколо Сонця. Найчастіше ретроградним буває Меркурій (раз на 88 днів), який відповідає за важливі сфери життя – комунікації та подорожі.

Ретроградний Меркурій 2022

Зміна «напрямку руху» Меркурія у 2022 році відбудеться 14 січня, 10 травня, 10 вересня та 29 грудня. У цей період слід відмовитися від дорогих покупок та по можливості уникати конфліктних ситуацій. Під час ретроградного Меркурію старайтеся тверезо оцінювати прийняття рішень, а не просто наполегливо продовжуйте йти до задуманого, незважаючи ні на які обставини. Подумайте про всі можливі наслідки своїх слів, які ви кажете оточуючим.

Ретроградний Плутон 2022

Плутон буде у ретроградній фазі 29 квітня 2022 року. У цей день краще не розпочинати нових справ та бути обережнішим з активними видами спорту, адже можна потрапити у неприємну ситуацію чи травмуватися. Постарайтеся провести день спокійно, присвятіть більше часу відпочинку. Вирішення спорів теж краще відкласти на декілька днів.

Ретроградний Сатурн 2022

Планета з кільцями буде ретроградною 5 червня 2022 року. Під час ретроградного Сатурну варто відмовитися від незапланованих поїздок, особливо пов’язаних з роботою, а також від серйозних змін у житті. Буде значно краще, якщо ви зосередитеся на вирішенні поточних проблем.

Ретроградний Юпітер 2022

Ретроградний Юпітер буде спостерігатися 28 липня 2022 року. У цей день ви можете зіштовхнутися з сильними перепадами настрою, раптовою апатією, втратите мотивацію та оптимізм.

Ретроградний Нептун 2022

Нептун почне «протилежний рух» 28 червня 2022 року. Ця планета знаходиться доволі далеко від Землі, тому її ретроградність відчують далеко не всі. Проте у деяких людей все ж таки загостриться чутливість до певних життєвих подій. Також у цей день часто виникають конфлікти на порожньому місці та немотивоване роздратування.

Ретроградний Уран 2022

24 серпня 2022 року розпочинається ретроградний рух Урану. Цей день пов'язаний із брехнею у всіх її проявах. Збільшується ризик стати жертвою шахраїв. Також слід бути обережним і не піддаватися на раптові імпульси – краще нотувати все, що спадає вам на думку, а рішення приймати вже після того, як Уран прийме директне положення.

Ретроградна Венера 2022

Венера у 2022 році ні разу не увійде до ретроградної фази, тому очікувати якихось неприємностей у зв’язку з «неправильним» рухом цією планети не варто.

Ретроградний Марс 2022

День ретроградного Марсу відбудеться 30 жовтня. Червона планета відома свою войовничістю, тому великий ризик проявів немотивованої та непередбачуваної агресії, особливо від людей з психічними захворюваннями. Астрологи радять особливо ретельно слідкувати за своїми словами та вчинками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?