Що подарувати матусі на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для найріднішої людини
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати матусі на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для найріднішої людини

Що подарувати матусі на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для найріднішої людини
Джерело:  online.ua

До Нового року залишаються лічені дні, а це означає, що пора готувати подарунки найдорожчій людині – мамі. Адже чим раніше ви займетеся цим питанням, тім більше вірогідність знайти на полицях магазинів по-справжньому корисну річ, яка порадує матусю. Гід Онлайн підготував добірку ідей оригінальних, недорогих та корисних подарунків на Новий рік 2022 для мами, які гарантовано їй сподобаються.

Ідеї подарунків мамі на Новий рік 2022

Фото: freepik.com

Набір косметики

Мама гарантовано оцінить набір засобів для комплексного догляду за шкірою тіла та обличчя. У холодну пору року шкіра потребує особливого догляду, тому у косметичний набір модна скласти молочко, крем-гель, гідрофільне масло або пінку. Також можна підібрати зволожуючий крем з ефектом зміцнення захисного бар'єру шкіри. А ще бажано, щоб в цей набір входила заспокійлива і зволожуюча нічна маска-сироватка. Головне, щоб косметика була високоякісною – рекомендуємо вибирати засоби класу люкс.

Плед

Фото: wikimedia.org

Теплий плед – це відмінний варіант для новорічного подарунку. Вкрившись таким покривалом можна переглядати телепередачі, пити чай та читати улюблену книгу довгими зимовими вечорами.

Особливо круто буде подарувати матусі в’язаний плед з натуральної бавовни – він чудово зберігає тепло, гіппоалергенний та приємний на дотик. Також можна вибрати покривало різного забарвлення, наприклад у кліточку, або з новорічним малюнком – ялинкою, Дідом морозом, оленями, тощо.

Фоторамка

Фоторамка – це оригінальний та практичний електронний пристрій, на якому зручно переглядати сімейні фото. Такий гаджет дозволяє замінити альбоми, адже вбудованої пам’яті вистачить не на одну сотню знімків відмінної якості.

Вам більше не доведеться витрачатися на друк фото та вклеювання їх в альбом. А ще на пристрої можна дивитися відеоролики То ж у вашої мами завжди будуть поряд теплі спогади про сімейні свята та інші цікаві події.

Рушник

Фото: envato.com

Такий презент точно не залишиться без діла. Можна подарувати рушник з символікою наступаючого свята – Тигром, або з новорічною тематикою. Рушник має бути м'яким, приємним на дотик, з акуратно обробленою крайкою. Також можна вибрати рушник для обличчя, для душу, бані, кухонний чи той, що буде використовуватися у якості елементу декору.

Хлібопічка

Хлібопічка – це практичний подарунок для будь-якої господині. Якщо ваша мама смачно пече здобні вироби, вона буде безсумнівно рада такому презенту. Важливою функцією такого пристрою є те, що він самостійно замішую тісто, тому немає необхідності робити це вручну. При цьому хлібопічка має декілька різних програм, які дозволяють готувати смачну і корисну випічку навіть за мінімальний час. Також у тісто можна додавати різні інгредієнти, наприклад корицю чи ізюм.

Чайничок для заварки

Фото: pexels.com

Пити чай холодними зимовими вечорами – це справжня традиція для багатьох сімей. При виборі чайничка орієнтуйтесь на те, який колір та стиль посуду подобається вашій мамі. Можна вибрати як доволі об’ємний варіант на літр, так і мініатюрні чайнички – все залежить від того, наскільки велика у вас сім’я та як часто будуть питися теплі напої. Останнім часом набули популярності прозорі чайники для заварки зі скла. В них акцент робиться на екологічності матеріалу. Також можна споглядати за процесом заварювання чаю.

Ванночка для ніг

Гідромасажна ванночка – це корисна для здоров’я річ, яка допомагає оптимізувати надходження крові в тканини, знімає м'язове напруження та покращує тонус судин. Принцип дії цього пристрою полягає у тому, що вібрації корпусу та шипів, розташованих на дні, заспокійливо діють на стопи ніг. Такі фізіотерапевтичні процедури дозволяють розслабитися у кінці важкого робочого дня, сидячи перед телевізором.

Домашні тапочки

Фото: envato.com

М'які домашні тапочки зігріють ноги зимовими вечорами. Їх зручно носити по дому, при цьому можна вибрати з безлічі варіантів – з хутряною облямівкою, цікавими візерунками, помпонами або мордочками тварин. Тапочки можуть бути з атласної тканини з бантами, з повсті, або зроблені у вигляді балеток. Все залежить від смакових переваг вашої мами.

Набір посуду

Посуд – це те що завжди має бути під рукою на кухні. Такий презент точно сподобається і стане в нагоді будь-якій господині. Можна зробити ставку на універсальність – вибрати те, що використовується щодня, наприклад якісну сковорідку або каструля, сотейник. Можна ж подарувати і щось більш незвичне – казан, сковорідку гриль, або прилад для готування млинців. У якості презенту також може виступати й красиво оформлений сервіз, або набір чашечок для кави.

Горщики для квітів

Фото: unsplash.com

Якщо ваша мама полюбляє вирощувати домашні рослини, такий подарунок буде для неї ідеальним. Тут вибір дуже широкий – це можуть бути і керамічні горщики кашпо, і різнокольорові горщики з пластику, і т.д. Горщики можуть встановлюватися на підлогу, так і на спеціальну підставку, підвіконники, чи бути, навіть, підвісними. Їх форма та розмір підбирається в залежності від того, які саме рослини вирощує ваша мама.

Ортопедична подушка

Така подушка має спеціальну форму та не втрачає її при використання. Вона призначена для того, щоб підтримувати голову під час сну у правильному положенні. Завдяки такому ортопедичному ефекту мама буде краще висипатися, у неї не болітиме шия та спина. Існує немало розмірів та форм таких подушок, але перед придбанням краще проконсультуватися з лікарем.

Пилосос

Фото: unsplash.com

Ця річ теж має бути у кожному домі. Вона допоможе вашій мамі слідити за порядком та завчасно позбавлятися від пилу та бруду, що збирається на підлозі. Сучасні моделі мають багато цікавих функцій.

Наприклад волога мийка або фільтри з іонізацією повітря. Також останнім часом популярністю користуються роботи пилососи. Це невеличкі «розумні» пристрої, які самостійно пересуваються по дому, керуючись заданою програмою. Для їх запуску господині достатньо натиснути пару кнопок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?