Що подарувати на 8 березня подрузі — прикольні ідеї за гороскопом
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати на 8 березня подрузі — прикольні ідеї за гороскопом

Що подарувати на 8 березня подрузі — прикольні ідеї за гороскопом
Джерело:  online.ua

8 березня — це жіноче свято, яке має на меті підтримати жінок у боротьбі за свої права. У цей день заведено вітати всіх дівчат та дарувати їм подарунки. Ще не вигадали, що подарувати на 8 березня подрузі? Пропонуємо ідею взяти з гороскопу. Гід Онлайн підготував ідеї подарунків на 8 березня для кожного знаку зодіаку. Здивуйте подружку дійсно креативним сюрпризом! 

Подарунки на 8 березня - ідеї по гороскопу

 Фото: envato.com

Овен

Овни велику увагу приділяють своїй зовнішності. Їм дуже подобаються речі для догляду за своїм тілом та косметичні товари. Гарним подарунком для дівчат-Овнів стануть засоби для ванни чи декоративна косметика, парфуми.

Телець

Фото: envato.com

Дівчата-Тельці — прихильниці практичності та якості. Тому і подарунок на 8 березня для них має бути відповідним. Можете сміливо вибирати щось з гардеробу. Але зауважте, що на такий подарунок доведеться розщедритися, оскільки Тельці не сприймуть підробку ні в чому. Якщо шукаєте щось бюджете, то подружка -Телець оцінить щось смачненьке. Надайте перевагу цікавим цукеркам чи шоколадкам ручної роботи.

Близнюки

Фото: unsplash.com

Для Близнюків на першому місці встоїть технічне оснащення. Ці дівчата обожнюють технічні новинки та речі, які спрощують наше життя. Тому гарним подарунком стануть модні гаджети, які будуть корисними кожного дня. Це може бути щось з побутової техніки. Наприклад, кавомолка, тостер, блендер, робот-пилосос. А також можна подарувати більш особисті гаджети: фітнес-браслет, безпровідні навушники, кільцева лампа для фото.

Рак

Фото: unsplash.com

Дівчата-Раки дуже ніжні та романтичні. І подарунок має максимально це відображати. Зверніть увагу на естетичні речі для декору оселі. Наприклад, стильна ароматична свічка, букет квітів чи ювелірна прикраса точно сподобаються подрузі. І не бійтеся, що подарунок виглядатиме доволі банально, головне — він сподобається.

Лев

Фото: unsplash.com

Ці дівчата дуже впевнені у собі та відчувають себе головними на будь-якому заході. І подарунок потрібно підбирати до ладу. Гадаємо, подружка-Лев не відмовиться від стильних окулярів чи брендової сумочки. Головне — підкреслити її індивідуальність та додати до образу трохи розкоші.

Діва

Фото: unsplash.com

Всілякі дрібнички, які лише збирають пил та не приносять жодної користі, точно не підійдуть. Вибирайте корисні та якісні подарунки, які дійсно знадобляться подрузі. Додайте до подарунка більше конкретики та практики. Добре підійде, наприклад, новий гаманець чи дорогі парфуми для тіла.

Терези

Фото: unsplash.com

Терези просто випромінюють легкість та жіночність. І подарунок має підкреслювати ці риси. Він має бути вишуканим та ексклюзивним. Тому ідеально підійдуть такі варіанти, як дизайнерська статуетка для інтер'єру, постер на стіну чи легка шаль на плечі.

Скорпіон

Фото: unsplash.com

Цим дівчатам дуже важливо подарувати незвичайну, унікальну та ексклюзивну річ. Тому для Скорпіонів ідеальним подарунком стане щось ручної роботи, виготовлене в єдиному екземплярі. Можна подарувати, наприклад, індивідуальний портрет від відомого художника у вашому місті, білизну, пошиту за індивідуальними параметрами чи мило ручної роботи.

Стрілець

Фото: envato.com

Представниці знаку люблять завжди бути у тренді. І подарунок також має відповідати сучасним тенденціям. А ще Стрільці обожнюють нові емоції. Складіть ці два факти і подаруйте ідеальний подарунок. Це може бути сертифікат на масаж, зйомку у відомого фотографа, квест чи екстремальну розвагу.

Козоріг

Фото: unsplash.com

Подрузі-Козорігу можна подарувати такий подарунок, який би підтримав хобі чи захоплення. Особливо це важливо для тих представниць знаку, які потребують постійної підтримки. Нитки для в’язання, фарби для малювання стануть гарним і практичним подарунком.

Водолій

Фото: unsplash.com

Ці дівчата обожнюють незвичайні та екзотичні речі. Тому гарним подарунком стануть сувеніри чи смаколики з інших країн. Головне — проявіть трохи фантазії та придумайте, що саме може сподобатися дівчині. Для прикладу: гарним подарунком стануть бокс з екзотичними фруктами, вінтажна шкатулка для прикрас чи антикварні свічники.

Риби

Фото: unsplash.com

При виборі подарунку для Риб головне вибирати його від душі. Представниці знаку будуть раді будь-якому подарунку, якщо він буде від чистого серця. Тому при виборі звертайте увагу на затишні та милі дрібнички: теплий плед, м’яка подушка, зручна чашка, кімнатна рослинка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?