Що подарувати на Новий рік 2022 — 8 оригінальних ідей для подруги
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати на Новий рік 2022 — 8 оригінальних ідей для подруги

Що подарувати на Новий рік 2022 — 8 оригінальних ідей для подруги
Джерело:  online.ua

Справжня подруга завжди поряд. Вона підтримає, дасть пораду, допоможе в важкій ситуації. На Новий рік таку близьку людину хочеться порадувати цінним презентом. Проте вибрати річ, яка дійсно прийдеться подрузі до душі, доволі складно. Гід Онлайн ділиться цікавими ідеями оригінальних та недорогих подарунків на Новий рік 2022 для подруги, які прийдуться до душі кожній дівчині та жінці.

Щоб вибрати подарунок на Новий рік 2022 для подруги, важливо притримуватися наступних правил:

  • річ, не важливо дорога вона чи ні, має бути потрібною – якщо подруга любить слухати музику, відмінною ідею буде подарувати їй навушники, якщо любить фотографуватися – телефон з потужною камерою чи фотоапарат;

  • якщо не знаєте, який розмір носить подруга, перед тим, як купляти одяг чи взуття, потрібно обов’язково уточнити цей нюанс;

  • оскільки приводом для подарунку є Новий рік, презент потрібно оформлювати у відповідній тематиці.

Не слід забувати й про вік подруги. Тридцятирічній жінці краще подарувати біжутерію чи прикраси, тоді як дівчині-підлітку підійде м’яка іграшка чи футболка з мультиплікаційними персонажами.

Подарунки на Новий рік 2022 - ідеї для подруги

Фото: envato.com

Шкарпетки з новорічною атрибутикою

Шкарпетки з оригінальними малюнками стали справжнім модним трендом у 2021 році. На них може бути зображений Дід Мороз, сніговички, олені, шампанське, мандарини, ялинки, герої популярних діснеєвських мультфільмів, або ящики з подарунками. Такі шкарпетки виготовляються з товстої та теплої тканини, тому подрузі буде комфортно зимовими вечорами. Також ви можете подарувати шкарпетки зі схожими малюнками декільком подругам.

Плед з функцією підігріву

Фото: envato.com

Ще один оригінальний варіант для подарунка подрузі – електроковдра з підігрівом. Вкрившись такою ковдрою, можна швидко зігрітися після прогулянки зимовим парком чи сквером. Під пледом зручно дивитися телепередачі, пити чай або читати улюблену книгу. Існує безліч різних кольорових поєднань для пледа, проте найбільш традиційним є клітчатий узор.

Рюкзак або сумка

Останнім часом молодь масово носить на плечах рюкзаки різних форм та розмірів. Такий аксесуар дуже зручний у використанні – в нього можна покласти книжки, косметику, різноманітну електроніку, гігієнічні засоби, запасний одяг. До того ж, чорний чи коричневий рюкзак зі шкіри виглядає дуже стильно – його можна взяти в офіс, на прогулянку чи в ресторан, тоді як моделі з тканини відмінно підходять для навчання, походів чи пікніків.

Піжама

Фото: envato.com

Будь-якій дівчині буде комфортно спати у м’якій клітчатій піжамі. До штанів в комплекті, як правило, йде футболка з принтом. Це може буде малюнок на новорічну тематику – Санта-Клаус, запряжені у санчата олені, гірлянди, ялинка.

Останнім часом набули популярність суцільні піжами-комбінезони у вигляді різних звірів, покемонів, тощо. У такому одязі дуже тепло та зручно, навіть якщо за вікном заметіль та мороз -20°C.

Біжутерія

Зараз на ринку можна знайти безліч різної біжутерії, яка недорого коштує та має оригінальний зовнішній вигляд. На Новий рік можна подарувати подрузі буси зі срібла та гранату – таке поєднання буде актуальним завжди.

Також їй можна подарувати браслет, який буде символом вашої дружби на довгі роки, або ж ланцюжок з чотирилистою конюшиною, або символом безкінечності. Не менш популярні аксесуари з «тваринними» мотивами – амулети у вигляді черепашок, змійок, тощо.

Чохол для смартфону

Фото: envato.com

Існує безліч різних чохлів для мобільних пристроїв – як звичайні силіконові накладки, так і більш складні моделі у вигляді книжки, оснащені власним міні-дисплеєм. В першу чергу, такий аксесуар виконує захисну функцію – вберігає смартфон від ударів під час падінь, подряпин, потрапляння на нього бруду та вологи.

Телефон у чохлі зручно тримати у руках, адже він не висковзує. Чохол може бути однотонним, або різнокольоровим. Також на його тильній стороні може бути якийсь малюнок.

Повербанк

Портативний акумулятор – дуже актуальна річ у сучасному світі. З ним подруга завжди зможе підзарядити свій смартфон, планшет чи ноутбук, щоб завжди бути на зв’язку. Для дівчини підійде місткій повербанк, який має невеликі габарити та може легко поміститься в кармані одягу чи сумці. До того ж акумулятор може бути виконаний у формі тваринки чи навіть фрукта, що явно сподобається дівчині.

Подарунок для дому

Фото: envato.com

Якщо ваша подруга любить готувати та проводить чимало часу на кухні – подаруйте їй кухонну побутову техніку. Це може бути кухонний комбайн, з допомогою якого можна подрібнювати та змішувати різні інгредієнти, електрична духова пічка, міксер, електричний чайник.

Варіантів з приборами багато, тому щоб подарувати саме ту річ, яку хоче подруга, не лишнім буде перепитати її заздалегідь. Також в якості презенту може бути набір посуду, каструль чи пательня з антипригарним покриттям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?