Що подарувати татові на Новий рік 2022 — 12 оригінальних ідей
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати татові на Новий рік 2022 — 12 оригінальних ідей

Що подарувати татові на Новий рік 2022 — 12 оригінальних ідей
Джерело:  online.ua

Новий рік вже скоро, тому пора готувати подарунки для близьких. Окремим пунктом йде подарунок для батька – він має виражати вашу любов та турботу. Гід Онлайн підготував цікаві та оригінальні ідеї подарунків для тата на Новий рік 2022, які точно будуть йому корисними.

Подарунок для тата на Новий рік має бути корисним, оригінальним та відповідати інтересам батька. Це може бути недорога, проте потрібна у хазяйстві річ, яка служитиме не один рік. Цілком логічно, що якщо ваш батько не має авто, не варто йому дарувати набір розвідних ключів. Вибір подарунка також залежить від спроможностей бюджету.

Ідеї подарунків татові на Новий рік 2022

Фляга з гравіюванням

Фото: unsplash.com

Красиво оформлена металева фляга стане відмінним подарунком для вашого батька. На флязі може бути різноманітне гравіювання, наприклад, символіка роду військ, у яких служив батько.

У такому сосуді зручно зберігати різні алкогольні та безалкогольні напої. До того ж, у комплекті до фляги можуть йти стопки та воронка, тому її зручно носити з собою на рибалку, у похід чи на природу.

Набір для барбекю чи решітка для грилю

Фото: unsplash.com

Багато чоловіків обожнюють смажити м’ясо на грилі. Це не тільки можливість отримати смачну страву, а й цікаво провести час з друзями чи сім’єю на свіжому повітрі. Тому ви можете подарувати набір інструментів для смаження м’яса, у який зазвичай входить спеціальна виделка з двома зубцями, ніж, лопатка, щипці та шампури.

Зазвичай для зберігання такого набору у комплекті йде зручний кейс. Також можна подарувати татові решітку для грилю.

Наручний годинник

Фото: pexels.com

На відміну від молоді, яка віддає перевагу смартфонам та іншій електроніці, люди старшого віку активно користуються механічними годинниками. Такий аксесуар виглядає дуже стильно, має міцний корпус та не залежить від зарядних пристроїв.

Ви можете подарувати батьку наручний годинник з підсвіткою циферблату, а також з ремінцем зі шкіри чи металу. Деякі моделі, окрім часу, показують день тижня та дату.

Шкіряний гаманець

Фото: envato.com

Гаманець з натуральної шкіри – це не тільки стильний, а ще й дуже практичний аксесуар, який точно сподобається вашому батьку. У портмоне може бути багато різних відділів – для готівки, дрібних грошей, візитівок, банківських карточок, тощо.

Гаманець, завдяки невеликим розмірам, можна носити у кишені пальто, куртки чи іншого одягу. Також можна вибрати різний дизайн, колір та розміри даного аксесуару.

Збірна модель корабля чи літака

Фото: pexels.com

Якщо ваш тато захоплюється стендовим моделюванням, такий презент буде в самий раз. Збірка корабля, військової техніки або пам’ятки архітектури дасть можливість батьку відпочити та цікаво провести вільний час.

Зазвичай, такі моделі максимально деталізовані, тому їх складання займає не одну годину. На фінальному етапі можна власноруч покрасити готову модель.

Запальничка 

Фото: pexels.com

Бензинова запальничка від відомого бренду Zippo – це не тільки практичний, а ще й дуже стильний аксесуар, який підкреслює статус його власника. Як правило, на такі запальнички наноситься гравіювання, різні символи, узори, тощо. Тато не обов’язково має бути курцем, адже запальничку Zippo можна використовувати будь-де, наприклад, на природі для розпалювання багаття.

Бритва та набір для бриття

Фото: envato.com

Деякі чоловіки користуються бритвами з відкритим лезом. Не дивлячись на те, що такий спосіб бриття не зовсім безпечний, є у нього й свої переваги – шкіра стає ідеально гладкою і при цьому збриваються найменші щетинки. Також ви можете подарувати електробритву з тримером та іншими функціями. До набору для бриття входить помазок, крем та лосьйон для пом’якшення шкіри обличчя.

Шуруповерт з акумулятором

Фото: unsplash.com

Такий інструмент буде дуже корисний татові у господарстві. Шуруповерт можна використовувати замість викрутки та дрилі, а також викручувати з його допомогою шурупи, саморізи, тощо. Шуруповерт автономний та не потребує підключення до електромережі, тому з ним можна працювати будь-де, наприклад, проводити ремонт на дачі.

До того ж, з таким інструментом можна працювати навіть у дощову погоду, не боячись короткого замикання. У комплекті до інструменту, зазвичай, йдуть змінні насадки – біти.

Радіоприймач для походів

Фото: unsplash.com

Радіоприймач, що працює від акумулятору чи батарейок – ще один чудовий презент для вашого батька на Новий рік. З таким радіо можна піти на природу, рибалку, пікнік, а також взяти його у гараж чи на дачу.

Пристрій може бути обладнаний додатковими функціями, наприклад, ліхтарем. Також він може мати захищений від вологи та бруду ударостійкий корпус, а завдяки невеликим габаритам він легко поміщається у рюкзак чи похідну сумку.

Настільна гра

Фото: pexels.com

Якщо тато любить грати в шахи, нарди чи шашки з друзями, він точно буде радий настільній грі з дошкою з натурального дерева. Фігурки можуть бути виконані з металу, пластмаси чи дерева.

У якості альтернативного варіанту можна подарувати батьку шахи з фігурами у вигляді мініатюрних чарочок для веселих ігор на вечірках чи святах. Також існують похідні набори шашок та шах, фігурки у яких оснащені невеличкими магнітами, тому їх важко загубити.

Мультитул

Фото: unsplash.com

Мультитул – це універсальна річ, у рукоятці якої міститься безліч різних інструментів (може бути десять та більше опцій), включаючи ніж, консервний ніж, виделку, щипці, кусачки, різак для проволоки, напилок, відкривачу для пляшок, та інше.

Мультитул незамінний для походів та пікніків на природі, до того ж, його можна використовувати для ремонту різноманітної техніки. Батько обов’язково оцінить такий презент!

Термос

Фото: unsplash.com

З термосом, який має надійну теплоізоляцію та чашку, що прикручується зверху, ваш батько буде завжди забезпечений гарячими напоями, де б він не був – на роботі, у гаражі, поході чи на рибалці. Існує безліч різних варіантів термосів, які відрізняються за об’ємом, матеріалом виготовлення (метал, пластик), розмірами та формою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?