Що таке патчі для очей та чи дійсно вони творять чудеса на обличчі
Категорія
Краса
Дата публікації

Що таке патчі для очей та чи дійсно вони творять чудеса на обличчі

Що таке патчі для очей та чи дійсно вони творять чудеса на обличчі
Джерело:  online.ua

Патчі — це бьюті-новинка, яка сколихнула світ. Вони ідеальні рятівники для тих, хто не звик витрачати багато часу на догляд за обличчям. Патчі виглядають як великі пелюстки та призначені для миттєвого усування недоліків під очима. Виробники стверджують, що лише 10-15 хвилин патчі здатні усунути з-під очей синці, набряклості та мімічні зморшки. Чи дійсно це так? Гід Онлайн зібрав все, що потрібно знати про патчі - що це таке, як вони працюють, як правильно їх вибирати та використовувати для досягання ефекту.

Що таке патчі для очей?

Фото: envato.com

Патчі для очей — це такі аплікатори, які мають видовжену форму краплини. Вони бувають з різних матеріалів: тканинні, гідрогелеві. У своєму складі патчі мають активні компоненти, які допомагають покращити стан шкіри. Зазвичай наносять патчі на зону під очима. Вони допомагають зволожити шкіру, прибрати темні круги, розгладити мімічні зморшки.

Тренд на використання патчів прийшов до нас з Кореї. Адже кореянки мають дуже тонку шкіру навколо очей та активно за нею доглядають. Після використання патчів шкіра стає зволоженою та свіжою. За рахунок цього обличчя має відпочивший вигляд без слідів втоми.

Головна фішка патчей для очей — експрес-догляд. Вони лише за кілька хвилин позбавляють від набряків, відбілюють, зволожують шкіру. Тому їх можна нанести за 10-15 хвилин до макіяжу і отримати свіжий вигляд.

Які бувають патчі для очей?

Фото: envato.com

Види патчів можна виділити зважаючи на два фактори: за тим матеріалом, з чого їх виготовляють, та по користі, яку вони несуть.

За матеріалом можна виділити:

  • Тканинні — їх виготовляють з того ж матеріалу, що і тканинні маски. Зазвичай основу складає нетканий матеріал, який насичений цінними компонентами. Вони достатньо недорогі та мають недовгий ефект — до 3-х годин.

  • Гідрогелеві — основою таких патчів є полімер, який видобувають з морських водоростей. Вони допомагають прибрати темні круги, розгладити зморшки, зволожити шкіру. Вони мають найдовший ефект — до 24 годин.

  • Колагенові — їх основу складає колаген, який розгладжує зморшки та підтягує шкіру. Головна їх фішка в екологічності: для утилізації патчів можна розчинити їх у воді. Їх ефект на обличчі буде помітно протягом 8-12 годин.

За користю, яку вони несуть, виділяють такі види:

  • Від набряків — знімають набряки, покращують кровообіг, забирають зайву вологу з організму.

  • Від темних кіл під очима — використовуються для того, щоб освітлити шкіру та прибрати синці під очима.

  • З ефектом ліфтингу — допомагають підтягнути шкіру, зволожити її, прибрати невеличкі мімічні зморшки.

Як працюють патчі для очей?

Патчі зазвичай насичені спеціальними компонентами, які при взаємодії зі шкірою допомагають отримати потрібний ефект. Працювати вони починають після 2-3 хвилин після нанесення на шкіру, коли нагріваються від тепла тіла.

Патчі — це експрес-догляд. Вони допомагають отримати ефект дуже швидко, за декілька хвилин. Більш того, за допомогою патчів можна отримати не тільки миттєвий а й накопичувальний ефект. Для цього потрібно використовувати їх регулярно 2-3 рази на тиждень.

Зверніть увагу! Патчі мають протипоказання. Не варто їх використовувати, якщо у вас запалення одного або двох очей, кон'юнктивіт, купероз. Також відкладіть патчі, якщо шкіра під очима має механічні пошкодження.

Які проблеми на обличчі вирішують патчі?

Фото: envato.com

Патчі для очей допомагають вирішити ряд проблем зі шкірою на обличчі. Використовувати їх можна в будь-якому віці, починаючи з 18 років. У першу чергу патчі добре зволожують шкіру навколо очей. Це особливо актуально у зимовий період, коли на шкіру негативно впливають вітер, низькі температури.

Якщо ви маєте проблеми з мішками під очима, то патчі допомагають розігнати набряклості за рахунок покращення циркуляції крові та лімфи. Також патчі допомагають підтягнути шкіру та позбавитися від темних кіл.

Як правильно користуватися патчами для очей?

Для користування патчами існує одна універсальна інструкція для всіх:

  • Для початку потрібно очистити шкіру та нанести щоденний догляд: пінка для вмивання, тонер, сироватка.

  • Нанесіть трохи води на зону під очима (це потрібно для кращого зчеплення патчів зі шкірою).

  • Далі за допомогою спеціального прибору (виглядає як лопаточка) дістаньте один патч.

  • Якщо ви хочете зняти набряки, то фіксуйте патч тонкою стороною ближче до носа, а якщо хочете прибрати темні кола, то накладайте його широкою стороною ближче до носа.

  • Тримати патчі на обличчі потрібно від 10 до 30 хвилин. Знімати їх треба обережно, від носа до скронь.

  • Вмиватися після використання патчів не потрібно. Краще зробити собі легкий масаж та вбити сироватку, що залишилася, кінчиками пальців.

Які патчі для очей найкращі та як їх вибрати?

Найкращим вважаються патчі корейських виробників з гідрогелю. Вони поєднують у собі одразу три переваги: гарну якість, екологічність та простоту утилізації та довгий період збереження ефекту. Але такі патчі мають високу ціну. Дешевші варіанти — це патчі китайського виробництва.

Вибирати патчі потрібно відштовхуючись від того, який ефект ви б хотіли отримати. Також варто звертати на тип шкіри та виробника. Перед покупкою зверніть увагу на строки придатності та на цілісність упаковки, герметичність не має бути порушена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?