Як назвати дитину — популярні імена для дівчаток і хлопчиків та їх значення
Категорія
Імена
Дата публікації

Як назвати дитину — популярні імена для дівчаток і хлопчиків та їх значення

Як назвати дитину — популярні імена для дівчаток і хлопчиків та їх значення
Джерело:  online.ua

Ім'я людини нерозривно пов'язане з його характером, темпераментом, харизмою. Недарма багато батьків, перш ніж дати ім'я своїй дитині, часто стають перед непростим вибором: як серед величезної кількості імен вибрати саме те, що найбільше підійде синові чи доньці. Гід Онлайн підібрав найпопулярніші імена для дівчаток і хлопчиків у 2021 році і розповідає про їх значення.

Ще з давніх часів вибору імені надавали дуже велике значення. Вважалося, що від обраного імені залежить людська доля. Отже, які існують гарні імена.

Як назвати дівчинку в 2021 році?

Фото: envato.com

Якщо ви думаєте про те, як вибрати ім'я дівчинці, то популярні імена сьогодні - це Дарина, Софія, Єлизавета, Поліна. Дамо коротку характеристику кожному імені.

Значення імені Дарина

Дарини зазвичай дуже жваві, і в колективі часто командують своїми однолітками. Даші не люблять самотності, вважають за краще галасливі веселі ігри. Вдома Даша буде маминою помічницею по господарству, проте любов до домашньої роботи проявиться у неї не в ранньому дитинстві, а трохи пізніше.

Акуратність - одна з основних рис дівчинки з ім'ям Дарина. Її зовнішній вигляд завжди охайний, а в кімнаті - ідеальний порядок. У школі Даша вчиться непогано, але їй не вистачає посидючості. Дарини - вправні майстрині у всіх сферах.

Значення імені Софія

Софії - дівчатка ласкаві та добрі. Вони можуть бути сором'язливі в незнайомому колективі, схильні не довіряти людям, але при цьому завжди готові прийти на допомогу тим, хто її потребує. У навчанні і роботі нерідко добиваються успіхів.

Софії - прекрасні кулінарки, вміють приймати гостей. У спілкуванні з людьми дуже делікатні. Софії самостійні і всього намагаються домогтися самі, без сторонньої допомоги.

Значення імені Єлизавета

Єлизавета в ранньому дитинстві буде пустункою та капосницею. Але дорослі дівчата з таким ім'ям завжди прагнуть все встигнути, вони дуже цікаві особистості. Дуже контактні і легко знаходять друзів.

Лізи завжди намагаються здаватися краще для оточуючих, ніж вони є, оскільки їм здається, що їх недооцінюють. Вони непогано розбираються в психології, легко знаходять потрібний підхід до людей. Єлизавети хороші господині, дім та сім'я мають для них завжди першорядне значення.

Значення імені Поліна

Поліни доброзичливі і чуйні. Їм не властиве почуття заздрості, у них друзі завжди знайдуть співчуття і підтримку.

Поліни надійні і сумлінні, беруться за будь-яку роботу. Вони частіше не прагнуть робити кар'єру і просуватися по службі, для них важливіше сім'я і діти. Дітям вони приділяють майже весь вільний час і є чудовими мамами.

Як назвати хлопчика в 2021 році?

 Фото: unsplash.com

Якщо ви хочете вибрати ім'я хлопчикові з найбільш популярних, то назвіть сина Олександр, Данило, Денис або Артем. Ми розповімо про психологічний портрет кожного з цих імен.

Значення імені Олександр

Олександри дуже наполегливі, йдуть до кінця до поставленої мети і нерідко досягають успіху. У дитячому віці Саші не відрізняються міцним здоров'ям, але загартовування і спорт йдуть їм на користь як нікому.

У колективі нерідко займають лідируючі позиції, вміють керувати людьми. Як батьки, Олександри дуже дбайливі і уважні.

Значення імені Данило

Данили в дитинстві зазвичай спокійні й добрі. Найбільше прив'язані до матері. Вони товариські, мають багато друзів, щирі і не злопам'ятні. Люблять рухливі ігри.

Дані бувають запальні, коли стикаються з несправедливістю і неправдою. Однак дуже швидко відходять. Люблять проводити час на природі, часто захоплюються риболовлею і полюванням. Хлопчики з таким ім'ям не вибагливі - їм легко догодити.
Данило-батько буде із задоволенням проводити час зі своїми дітьми.

Значення імені Денис

Дениси завжди товариські, навколо них багато друзів-приятелів. Люблять тварин, є вірними друзями всіх бездомних собак і кішок, готові поділитися з ними останнім бутербродом.

Дениси вельми непогано навчаються в школі, але у них страждає посидючість. Однак у міру дорослішання, Дениси стають більш уважними. Часто мають непересічні здібності, завжди домагаються успіху в справах. Є улюбленцями фортуни. Люблять настояти на своєму, бувають надмірно нав'язливі.

Значення імені Артем

Артеми в дитинстві часто схильні до застуд. У школі вчаться рівно, будьте впевнені, що з учителями у вас ніколи не буде ніяких проблем.

Артеми спокійні, доброзичливі і товариські. Ніколи не нав'язують свою точку зору. Правда, через це іноді страждають.

Працьовиті, вміють тримати слово і зберігати чужі таємниці. Артеми - справжні господарі в будинку, роблять будь-яку домашню роботу. Дуже гостинні і люблять подорожувати.

Думаючи про те, як вибрати ім'я дитині, батьки керуються багатьма критеріями, але мають пам'ятати головне - ім'я має подобатися, викликати приємні емоції і бути милозвучним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?