Як правильно брати і давати гроші в борг
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Як правильно брати і давати гроші в борг

Як правильно брати і давати гроші в борг
Джерело:  online.ua

Є повір’я, що якщо неправильно брати та давати гроші в борг, це може призвести безгрошів’я. Яких правил потрібно дотримуватися, позичаючи гроші та віддаючи борги? Гід Онлайн розповідає, коли не можна позичати гроші, як правильно просити гроші в борг та коли не варто повертати грошові борги.

Коли не можна позичати гроші?

Фото: unsplash.com

  • Увечері після заходу сонця. Вважається, що у цей час активізуються темні сили, які здатні зашкодити людині, тому увечері не потрібно робити нічого важливого. Це стосується й передачі грошей. В інакшому випадку з дому може піти весь достаток.

  • У неділю, середу та п'ятницю. Ці дні вважаються несприятливими для фінансових операцій з релігійних міркувань. У неділю проходить служба в церквах, а середа та п'ятниця є днями посту.

  • На великі церковні свята – Великдень, Різдво, Хрещення, Трійцю, тощо. Релігійні свята завжди були пов’язані з великою кількістю заборон, включаючи передачу грошей з рук до рук.

  • У день напередодні Нового року. Вважається, що перед Новим роком потрібно розрахуватися зі своїми боргами (як матеріальними, так і нематеріальними), щоб вони не тягнулися за людиною.

  • Після повного місяця. Коли місяць починає зменшуватися і щось віддати, це викличе «відтік» матеріальних благ та грошей з дому.

А ще існує повір’я, що не можна давати гроші для того, щоб боржник погасив свої попередні борги. У такий спосіб ви переймаєте собі фінансові проблеми боржника.

Як правильно просити гроші в борг?

Брати гроші потрібно лівою рукою і одразу ж покласти їх у гаманець. Це обумовлено тим, що ліва рука знаходиться з боку серця, тому гроші ви берете з чистим серцем.

Позичати гроші краще у родичів та близьких, тому що від чужих людей разом з грошима ми переймаємо чужу енергетику, яка може негативно віддзеркалитися на нашому фінансовому становищі.

Брати у борг бажано великими купюрами. Так збільшиться ймовірність, що вони принесуть вам максимум користі та ви вчасно повернете гроші.

В який день тижня краще брати гроші в борг?

Ідеальним днем для фінансових маніпуляцій, включаючи запозичення грошей, вважається четвер. У четвер енергетика грошового егрегора найбільш сильна. Тому взявши гроші в борг у четвер, скоріш за все, ви повернете їх швидко та без якихось проблем. Фінансовий стан позичальника теж згодом покращиться.

Коли не можна давати гроші в борг?

Фото: envato.com

Гроші не можна позичати на зростаючому місяці. Астрологи стверджують, що коли місяць зростає, у людей повинні примножуватися кошти, а не розтрачатися. Також не варто позичати увечері або вночі. Краще перенести цю справу на денний час, коли енергетика для цього більш сприятлива.

Неділя для позичок також не підходить – це день для відвідування церкви та відпочинку. Якщо дати гроші в борг в неділю, можете їх більше не побачити. У жодному разі не потрібно давати гроші у борг, якщо у вас фінансові труднощі і ви віддаєте свої останні кошти. Так ви ризикуєте накликати на себе неприємності.

Як правильно віддавати борг?

  • Повертаючи борг, згорніть купюри навпіл. При цьому бажано, щоб купюри, які ви віддаєте, були дрібнішими за ті, які ви позичали. Це приверне грошового егрегора та покращить фінансовий стан як боржника, так і того, хто позичав гроші.

  • Коли ви віддаєте гроші позичальнику, бажано, щоб у вас був гарний настрій. Можете повернути навіть трохи більше, ніж позичили. Це активізує грошову енергетику та забезпечить вам успіх у фінансовій сфері.

  • Для повернення боргів краще всього підходять середа, четвер, п'ятниця та субота. Але потрібно враховувати, щоб на ці дні не припадали великі релігійні свята.

Коли не можна віддавати борг?

Фото: unsplash.com

У великі церковні свята. Ці дні традиційно є заборонними для буд-яких маніпуляцій з грошима. Якщо вам все ж так необхідно повернути борг в один з таких днів, варто віддати більше грошей, ніж ви взяли.

  • В понеділок. Вважається, що якщо віддавати гроші на початку тижня, вам доведеться знову йти за позикою. Тим більше, що понеділок – важкий день, з не найкращою енергетикою.

  • У вівторок. Цей день також несприятливий для повернення боргів. Розраховуючись з позичальником у вівторок, можна знову стати боржником на ще більшу суму грошей.

  • П'ятниця. Наприкінці тижня люди, зазвичай, дуже втомлені, тому ви можете разом з грошима передати позичальнику негативну енергію, накликавши на нього фінансові проблеми.

  • Неділя. У старовину цей день вважався «закінченням циклу». До того ж, неділя – це день відпочинку від усіх справ. Краще утриматися від повернення боргів у неділю та перенести цю справу на початок наступного тижня.

Не можна також віддавати гроші, стоячи у дверному проході, та протягувати купюри через поріг. Краще покласти їх кудись на видному місці, наприклад, на полицю або стіл. А ще небажано повертати борг, якщо відчуваєте занепокоєння з цього приводу. Можливо, інтуїція підказує, що ще не прийшов час для повернення грошей і вони вам ще знадобляться. Звісно, якщо позичальник згоден трохи почекати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?