Як прикрасити квартиру на Новий рік 2023: оригінальні і нестандартні ідеї
Категорія
Лайфхаки
Дата публікації

Як прикрасити квартиру на Новий рік 2023: оригінальні і нестандартні ідеї

Як прикрасити квартиру на Новий рік 2023: оригінальні і нестандартні ідеї
Джерело:  online.ua

До свята Нового року та Різдва залишилися лічені тижні. Саме час прикрашати оселю гарним новорічним декором - він здатний наповнити атмосферу чарівністю та позитивом. Як прикрасити квартиру на Новий рік 2023? Гід Онлайн підготував оригінальні ідеї новорічного декору оселі з фото та відео - надихайтеся та створюйте справжню зимову казку у себе вдома.

Як прикрасити квартиру на Новий рік - тренди 2023

 Декор квартири на Новий рік 2023 - ідеї (фото - unsplash.com)

Головний тренд в декорі оселі у 2023 році — це персоналізація. Саме персональний, унікальний дизайн стане наймоднішим на святкуванні Нового року. “Як у всіх” більше не в моді. Тепер для того, щоб бути у тренді, потрібно вміти створювати унікальний і неповторний дизайн. У ньому відобразіть свої смаки та фантазії, а також залишіть частинку себе.

Щоб персоналізувати декор кімнати максимально, можна зробити деякі елементи власноруч. Це додасть особливого шарму і точно вразить всіх гостей на святкуванні. До того ж, ідея зробити декоративні елементи самостійно точно сподобається дітям. Не втрачайте можливість створити стильний новорічний інтер'єр і провести час з малечею.

Декор квартири на Новий рік 2023 - ідеї

Різдвяні чобітки

Декор квартири на Новий рік 2023 - ідеї (фото - unsplash.com)

Тренд на прикрашення квартири шкарпетками та чобітками прийшов до нас із Заходу. Там, за традиціями, у них ховають невеличкі подарунки на Різдво та Новий рік. Такі шкарпетки виглядають дуже святково і додають гарного настрою. Ці деталі інтер’єру можна як придбати в магазині, так і зшити власноруч. Знадобиться лише клаптики червоного та білого фетру і годинка вільного часу.

Розвісити такі шкарпетки можна в будь-якому місці, але краще помістити їх на центральне місце в квартирі та заховати в них невеличкі презенти для дітей та близьких. Це стане гарним і неочікуваним сюрпризом. Доповнити декор можна справжніми (або штучними) ялинковими гілочками, свічками та гірляндами.

Різдвяний вінок 

  Декор квартири на Новий рік 2023 - ідеї (фото - unsplash.com)

Додати святкові нотки в декор інтер’єру можна за допомогою лише однієї деталі: різдвяного вінка з прикрасами. Він одразу асоціюється з новорічними святами і піднімає настрій. Розмістити такий вінок можна на дверях: ззовні або всередині, чи повісити на видному місці в кімнаті.

Зробити такий вінок можна власними руками: на круглу основу з товстої проволоки потрібно намотати гілки ялини або сосни. Щоб полегшити процес, натуральні складові можна замінити на штучні. Прикрасити готовий вінок можна ліхтариками, ялинковими іграшками та іншими деталями.

Як зробити новорічний вінок своїми руками — відео

Гірлянди з написів

Пропонуємо додати до новорічного дизайну ще одну цікаву деталь — напис “З Новим роком”. Така гірлянда з написом виглядає дуже оригінально та дуже влучно вказує на подію. Розміщувати написи можна українською, російською або англійською - все залежить від вашого бажання. Букви на гірляндах можуть бути різних кольорів: червоного, зеленого, синього, золотистого.

Декор квартири на Новий рік 2023 - ідеї (фото - unsplash.com)

Придбати такі гірлянди можна на передноворічних ярмарках або зробити самостійно. Для цього з щільного картону потрібно вирізати потрібні літери, за бажанням задекорувати їх і нанизати на стрічку або товсту нитку. Розмістити такий напис можна по центру кімнати, біля головної ялинки.

Декор квартири на Новий рік 2023 - ідеї (фото - envato.com)

Новорічна ялинка з тематичними прикрасами

Декор квартири на Новий рік 2023 - ідеї (фото - unsplash.com)

Головний символ Нового року та Різдва — це, звичайно, святкова ялинка. Тому вона стане головним прикрашання інтер'єру в будь-якій оселі. Прикрасити ялинку можна як традиційними іграшками, так і створити оригінальні елементи декору з підручних засобів. Така ялинка буде відображати тематичну вечірку на честь свята і стане головним місцем для фото і селфі.

Святкові ліхтарики

Декор квартири на Новий рік 2023 - ідеї (фото - unsplash.com)

Ми звикли розміщувати гірлянди лише на ялинці, щоб вона яскраво мерехтіла вночі. Але не потрібно обмежуватися лише стандартним варіантами. За допомогою ліхтариків можна прикрасити периметр кімнати, окремі елементи (наприклад, ліжко, телевізор, камін, шафи).

Декор квартири на Новий рік 2023 - ідеї (фото - unsplash.com)

Головне — вибрати гірлянду з правильними технічними характеристиками. Ліхтарики для оселі і вулиці відрізняються.

Як прикрасити квартиру на Новий рік 2023 - декор своїми руками (відео)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?