Як прикрасити ялинку на Новий рік 2022 — оригінальні ідеї декору
Категорія
Лайфхаки
Дата публікації

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2022 — оригінальні ідеї декору

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2022 — оригінальні ідеї декору
Джерело:  online.ua

Ялинка — це символ Нового року та Різдва, який наповнює оселю неймовірною чарівною атмосферою. В яких кольорах, як правильно прикрасити ялинку на Новий рік 2022, щоб сподобалося Тигру? Гід Онлайн підготував стильні ідеї для прикрашання новорічної ялинки з фото та відео - надихайтеся та створіть в себе вдома справжню зимову казку.

Прикраса ялинки на Новий рік 2022 - головні кольори року Тигра

Фото: pexels.com

Головні кольори Нового 2022 року — білий, сірий, сріблястий, блакитний, золотий. Втім Чорний Водяний Тигр не вибагливий, але полюбляє пишний декор та розкіш. Йому припаде до душі ялинка, яка буде декорована в стилі "дорого-багато".

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2022 - ідея

Тому запасайтеся іграшками, декором і гірляндами — на ялинці в Новий рік 2022 їх має бути багато. Тільки блискуча красуня приверне увагу господаря прийдешнього року й він завітає до вас на свято, щоб наділити кожного щастям, удачею, здоров’ям та благополуччям на весь 2022 рік.

Прикраса ялинки на Новий рік 2022 - ідея

Якщо у вашому інтер’єрі багато темних відтінків, можна взяти за основний колір декору для прикраси ялинки лавандовий. Додайте до нього білі та сріблясті кулі або блискучі зірки — в такій кольоровій гамі новорічна красуня буде виглядати по-справжньому розкішною.

Декор ялинки на Новий рік 2022 - ідея

Дотримуєтесь мінімалізму в усьому? Прикрасте ялинку в золотисто-перламутрових відтінках з додаванням срібла — в такому обрамленні деревце засяє наче в морозному інії.

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2022 - фото

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2022 - ідеї з фото та відео

Прикраси з сухофруктів

Новорічні свята асоціюються з приємними ароматами хвої, імбирних пряників і цитрусових. Тому пропонуємо доповнити ялинку гарними сушеними апельсинами, лимонами, грейпфрутами. Можна придбати таку сушку в магазинах або ж зробити власноруч. Для цього треба порізати фрукти тонкими слайсами, викласти на деко та засушити у духовці, розігрітій на 70-80 градусів, на протязі 4-5 годин.

Прикраса ялинки на Новий рік 2022 - ідея з фото

З такої фруктової сушки можна зробити з неї гірлянду. Додати до гірлянди можна палички кориці, сушену калину, цукерки. Або можна зробити з сушки окремі ялинкові іграшки. Для цього кожен окремий кружок нанизайте на окрему ниточку або яскраву стрічку.

Новорічні побажання

Головна традиція Нового року — загадувати бажання, які мають реалізуватися в майбутньому році. Кажуть, якщо закріпити свої бажання на святковій ялинці, то вони точно збудуться в майбутньому. Пропонуємо і перевірити цю легенду.

Прикраса ялинки на Новий рік 2022 - ідея з фото

Для початку підготуйте щільний папір та нитки шпагат. На клаптиках паперу запишіть свої ідеї та побажання стосовно наступаючого року та розташуйте їх на ялинці.

Монохромний декор

Ялинки, прикрашені в одному кольорі, виглядають дуже дорого та розкішно. Саме тому пропонуємо поекспериментувати і прикрасити ялинку в одному кольорі. Найсвятковішими кольорами можна вважати срібний, золотий, червоний, синій.

Прикраса ялинки на Новий рік 2022 - ідея з фото

Вибирайте всі елементи схожих відтінків, а контраст робіть на різних формах та розмірі іграшок. У червоному кольорі можуть бути не тільки кульки, а й великі банти, новорічні чобітки та солодкі палички. Гірлянду можна також вибрати лише в одному кольорі.

Мега-прикраси на ялинку

Дуже незвичайний і оригінальний варіант - прикрашання ялинки мега-прикрасами. Пропонуємо залишити стандартні прикраси і зробити цікавий та оригінальний декору, прикрасивши ялинку великими іграшками.

Декор ялинки на Новий рік 2022 - ідеї (фото - колаж)

Елементами іграшок можуть стати навіть дитячі іграшки або банти, які можна зробити з підручних елементів. Такі ялинки виглядають дуже ефектно і незвичайно та точно вразять Тигра та гостей.

Імбирні прянички

Важко знайти більший символ Нового року і Різдва, аніж імбирні пряники. Тому пропонуємо додати їх до декору ялинки. Готуються вони просто і швидко. Але головна їх фішка в їстівному святковому декорі. За допомогою глазурі можна створити цікаві та незвичайні узори.

Декор ялинки на Новий рік 2022 - ідеї

При формуванні печива до запікання соломинкою або тонкою спицею зробіть маленький отвір. В майбутньому через нього можна буде одягти стрічки чи ниточки та повісити на ялинку.

Кольорові стрічки

Одним з найпопулярніших елементів прикрас ялинки в Америці є широкі різнокольорові стрічки. Пропонуємо і вам долучитися до такого цікавого варіанту декору. Ялинка, прикрашена такими елементами, виглядає гарно, ніби зійшла зі святкових листівок або фільмів.

Прикраса ялинки на Новий рік 2022 - ідея

Для цього знадобляться широкі стрічки різної структури та матеріалу. Прикрасьте для початку ялинку іграшками та іншими елементами. А потім замість святкового дощику додайте підготовлені стрічки.

Декор своїми руками

А якщо зробити іграшки своїми руками? Особливо ця ідея сподобається діткам. Тому така розвага стане гарною можливістю весело провести час з малечею.

Ялинкові прикраси своїми руками - майстер-клас (відео)

Існує безліч варіантів прикрас для ялинки, які можно зробити своїми руками. Найпростіший варіант: вирізати з кольорового паперу 8 кругів одного розміру, потім зігнути їх навпіл та склеїти їх між собою.

Наступний варіант — додати різдвяні елементи в скляні іграшки. Для цього знадобляться прозорі кульки та ялинкові гілочки. Відкрийте кульку, покладіть туди підготовлені елементи і надійно закрийте. Іграшка готова.

Ялинкова прикраса своїми руками (фото - колаж)

Як прикрасити ялинку на Новий рік 2022 - 10 оригінальних ідей (відео)

Веселого та атмосферного вам Нового 2022 року!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?