Як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно точно здійснилося
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно точно здійснилося

Як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно точно здійснилося
Джерело:  online.ua

Новий рік — чудова зимова пора, коли усе окутано атмосферою казки. Це свято сюрпризів, мрій та бажань. Проте з роками бажань все більшає, а віра в чудеса меншає. Гід Онлайн розповідає, як правильно загадати бажання на Новий рік 2023, щоб воно точно здійснилося - не втрачайте нагоду залучити гроші та кохання у своє життя.

Як часто ви задумували якесь бажання, але воно не здійснювалося? Таке розчарування спіткало кожного бодай раз у житті. Звичайно, справжні чудеса — це рідкість. Для здійснення будь-якої мрії потрібна неабияка праця та мотивація. Проте, не дарма кажуть, що ті, хто дуже хоче — досягає мети. Від нашого настрою та сили бажання напряму залежить успіх задуманого. Але, як стверджують астрологи, від того, як зустріти Новий рік, залежить подальша доля.

Як загадати бажання на Новий рік, щоб воно здійснилося?

Фото: envato.com

Аби новорічне бажання 100% збулося звертайте увагу на те, як саме ви його сформулювали, які слова використовували та який сенс вкладали. Слова сказані, як в голос, так і подумки, мають величезну силу та вплив. Адже думки — матеріальні.

  • Не використовуйте частинку «не». Замість цього, краще переформулюйте речення. Наприклад «я не хочу ходити зі старим телефоном» варто замінити та «я хочу мати новий телефон». Таким чином ваше бажання буде конкретнішим та матиме сильнішу енергію.

  • Загадувати бажання варто лише в доброму гуморі та не кривлячи душею.

  • Не можна бажати поганого іншій людині. Жодне з ваших бажань не здійсниться, якщо воно мусить нести комусь шкоду. А от вам зло може повернутися.

  • Якщо вам важко сформулювати бажання словами, краще його записати на листочку чи намалювати.

  • Якщо ви хочете загадати грошей, краще зробити це точно визначившись, що ви з ними робитимете. Наприклад, не «я хочу 1 мільйон доларів», а «я хочу своє житло та багато подорожувати».

Як правильно загадати бажання на Новий рік 2023?

 Фото: unsplash.com

1. Напишіть листа

Ви можете написати листа, як Діду Морозу, так і самому собі. Це допоможе візуалізувати ваше бажання та конкретизувати його. Детально опишіть чого б вам хотілося та як ви бажаєте, щоб воно здійснилося. Лист може бути електронний та написаний від руки. У багатьох електронних поштових скриньках є функція надіслання листа собі у майбутнє. Також ви можете надіслати листа Діду Морозу, написаного від руки.

2. Спаліть листок з побажаннями

Один з найпопулярніших та найпоширеніших варіантів це спалити листочок. Візьміть невеличкий шматочок папірця та напишіть на ньому від руки бажання. Сховайте його під тарілку на новорічному столі. Під бій курантів треба спалити цей папірець та кинути попіл в бокал з шампанським під бій курантів. Рівно опівночі випийте шампанське з бажанням і воно точно здійсниться.

3. Запаліть бенгальський вогник

Під час бою курантів варто запалити бенгальський вогник. Він символізуватиме іскру вашого бажання. Не спішіть викидати вогник та збережіть його, поки ваше бажання не здійсниться.

4. Покладіть листочок під подушку

Якщо ви вже відсвяткували Новий рік та лягаєте спати, напишіть на папірцях заповітні бажання. Потім покладіть їх під подушку та лягайте спати. 1 січня, не зазираючи під подушку, дістаньте один з папірців. Те бажання, яке витягнете, точно здійсниться в новому році - Чорний Водяний Тигр цьому посприяє.

5. Покладіть бажання у порожню пляшку

Спробуйте покласти папірець з бажанням у порожню пляшку від шампанського. Пізніше пляшку варто або сховати до шафи або закопати в снігу. Важливо аби протягом року пляшка не траплялася вам на очі. Після того, як ви сховайте її, варто ще раз вголос повторити ваше бажання.

Як правильно загадати бажання про кохання?

Фото: unsplash.com

Якщо ви загадуєте бажання на кохання важливо не ставити собі конкретних рамок. Щастя та любов потребують часу. Формуючи часові обмеження, ви ризикуєте відклякнути долю.

Чудовою ідеєю у новорічну ніч буде випити бокал шампанського разом з вашим обранцем та побажати бути разом від щирого серця. Промовляйте слова чітко, аби якомога більше конкретизувати ваші думки.

Бажання асоціюються у нас зі свічками. Тому доволі часто на новорічні свята купляють червоні свічки, які пізніше розставляють по усій оселі та задмухують під бій курантів. Свічка такого кольору на пряму пов'язана з коханням. Це символічний вогник, який дарує тепло та світлу надію стосункам.

Як правильно загадати бажання на гроші?

Щоб привернути фінансову вдачу в новому році, спробуйте взяти будь-яку купюру та огорнути її навколо бокалу шампанського. Опівночі загадайте бажання та збережіть купюру у гаманці як талісман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?