Як зробити свіжий ранковий макіяж: 7 бьюті секретів для тих, хто не виспався
Категорія
Краса
Дата публікації

Як зробити свіжий ранковий макіяж: 7 бьюті секретів для тих, хто не виспався

Як зробити свіжий ранковий макіяж: 7 бьюті секретів для тих, хто не виспався
Джерело:  online.ua

Усі ми мріємо просипатися ранком і виглядати привабливо. Але в реальному житті ми недосипаємо, перевтомлюємося і це позначається на нашому обличчі. Гід Онлайн розповідає, як зробити ранковий макіяж за 5 хвилин, щоб замаскувати всі недоліки та виглядати протягом всього дня на всі сто.

Ранковий мейкап має бути простим та водночас достатньо ефектним. Бьюті експерти стверджують, що зробити його легко та просто, але потрібно знати декілька секретів.

Ранковий макіяж - бьюті секрети на кожний день

 Фото: envato.com

1. Підготовка шкіри

Перше, з чого починається будь-який ранковий мейкап – це підготовка шкіри. Для того, аби макіяж ліг максимально рівно, потрібно гарно зволожити шкіру.

Перед усіма бьюті процедурами зробіть усі ритуали по догляду за шкірою. Для того, аби ще краще зволожити шкіру, можна нанести нічну маску від улюбленого бренду. Так у процесі сну маска буде працювати і прокинетеся ви з м’якою та приємною на дотик шкірою.

Макіяж, нанесений на гарно підготовану шкіру, виглядатиме більш природно та протримається набагато довше.

2. Ранковий масаж обличчя

Маєте зранку набряки на обличчі? Позбутися їх допоможе лімфодренажний масаж обличчя. Він буде стимулювати кровообіг та позбавить від зайвої води.

Для виконання масажу потрібно водити пальцями по масажним лініям обличчя протягом декількох хвилин. До речі, виконувати масаж можна не тільки руками, а й спеціальним роллером та скребком.

3. Нанесення тональної основи

Наносіть тонкий шар тонального засобу на шкіру, аби вирівняти тон та додати шкірі природного відтінку. Але звичайні тональні крема дуже щільні за текстурою та створюють ніби маску на шкірі. Такий варіант краще залишити на вечірній макіяж.

Для мейку “на кожен день” краще вибрати більш легкі продукти: ВВ або СС креми. Але якщо ви не плануєте купувати новий засіб, то маємо крутий лайфхак: додайте до звичайного тонального крему свій крем для догляду. Так тон буде лягати тонким шаром та буде виглядати набагато легше.

4. Використання консілеру

Консілер – це ідеальний засіб, аби замаскувати темні кола під очима, які виникають через недосип. До того ж консілер допоможе приховати почервоніння та недосконалості шкіри.

Нанесіть тонкий шар консілеру під очі та розтушуйте його. Наносити його потрібно зверху тональної основи, але не на все обличча, а лише точково, щоб замаскувати недосконалості.

5. Рум’яна

Для того, аби освіжити обличчя, додайте трохи рум’ян. Це допоможе сховати блідість шкіри. Але головне правило в нанесені рум’ян – не перебільшити.

Використовуйте пухнасту кисть та струсіть трохи продукту з неї перед нанесенням. Наносити рум’яна потрібно на яблучка та виводити до скроні – це додасть ліфтинг-ефекту та ніби підтягне шкіру.

Для ранкового макіяжу підійдуть сухі та кремові рум’яна не яскравого, більш пастельного кольору.

6. Макіяж очей

Не варто зранку наносити яскравий макіяж очей. Достатньо буде зробити акуратні стрілки та профарбувати вії.

Для того, аби зробити однакові ідеальні стрілки, можна скористатися таким бьюті-лайфхаком. Вздовж ока потрібно наклеїти паперовий скотч та намалювати підводкою лінію по скотчу. Скотч допоможе зробити стрілки рівними та проконтролювати довжину, товщину та направлення стрілки.

7. Макіяж губ

Для того, аби помада лягла ідеально і з першого разу, губи також потрібно підготувати. Достатньо буде нанести зволожуючий бальзам на ніч, аби губи були м'якими.

Для того, аби відлущити ороговілі частинки з губ, можна скористатися скрабом для губ. Його можна купити в магазині або зробити своїми руками. Просто змішайте цукор з медом, нанесіть на губи та помасажуйте. Це допоможе підготувати губи для макіяжу, а помада на них ляже ідеально та протримається набагато довше.

Як зробити ранковий макіяж - відео

Ранковий макіяж – це гарна можливість приховати сліди недосипу та додати шкірі свіжого вигляду. Для того, аби мати ефектний образ кожного дня, користуйтесь бьюті лайфхаками з нашого списку!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?