Як зустріти Новий рік 2020: цікаві конкурси та ігри
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Як зустріти Новий рік 2020: цікаві конкурси та ігри

Як зустріти Новий рік 2020: цікаві конкурси та ігри
Джерело:  Коммерсант

На порозі чарівне свято Новий рік 2020 - його символом буде Білий Металевий Щур, який обов'язково завітає в ті будинки, де будуть справжні веселощі. Як весело зустріти Новий рік 2020 року, щоб створити яскраву атмосферу свята, яка заманить в гості Щура? ONLINE.UA пропонує оригінальний сценарій на Новий рік 2020 з цікавими конкурсами, іграми та розіграшами, які відмінно підійдуть для зустрічі свята вдома з дітьми, в компанії друзів та на корпоративі.

Конкурси та ігри на Новий рік 2020 для компанії

Щури - звірята спритні і верткі. А значить їм сподобаються новорічні конкурси з рухливими іграми.

Весела рукавичка

Ведучий розставляє гостей або членів сім'ї в коло біля яскравої ялинки. Включає веселу новорічну музику і пускає по колу рукавичку з фантами, на яких вказані цікаві завдання. Ведучий раптово вимикає музику - на кому вона стає, той дістає з рукавички фант і виконує вказане завдання. Фанти можуть бути самі різні: танець гопака, поцілунок сусіда, копіювання президента в момент новорічного привітання - тут все залежить від вашої фантазії і компанії.

Танці до упаду

Цей рухливий танцювальний конкурс перевірений часом. Його часто використовують на весіллях, але і для зустрічі Нового року 2020 така весела розвага відмінно підійде. У центр кімнати запрошуються кілька пар, яким пропонують станцювати на газеті, не виходячи за її краї. Кожні кілька хвилин робиться музична пауза і газета складається вдвічі. З кожним складанням площа "танцполу" значно скорочується. Переможцем стає та пара, яка найдовше змогла продовжувати танець.

Прищіпки-невидимки

Ще одна цікава новорічна гра для пар. Ведучий повинен зав'язати очі учасникам, і до будь-яких частин їхнього одягу причепити прищіпки. Під веселу музику необхідно спробувати зняти всі прищіпки з партнера. Переможе пара, яка впорається із завданням швидше від інших.

Новорічний крокодил

Це цікава розвага, яке припаде до душі і дітям, і дорослим. Принцип захоплюючої гри простий: учасники діляться на дві команди, в кожній з яких вибирається по одній людині. Ведучий загадує їм слово (бажано новорічної тематики), а вони показують його своїм командам, але видаючи ніяких звуків. Виграє та команда, яка швидше впорається із завданням. У невеликих компаніях грати в крокодила можна інакше. Заздалегідь готується список слів, і один з учасників показує будь-яке обране зі списку слово всій компанії. Виграє той, хто перший відгадає. Переможець стає наступним ведучим, який показує слово.

Ігри та конкурси на Новий рік 2020 за столом

Для спокійних компаній можна відмовитися від активних ігор і запланувати веселі конкурси, які проводяться за святковим столом.

Смішні привітання

Коли святкування Нового року 2020 буде в самому розпалі, гостям пропонується наповнити келихи і вимовити новорічний тост. Фрази-привітання по черзі повинен вимовити кожний з присутніх, але важливо, щоб вони починалися з букв в алфавітному порядку (спочатку вимовляється тост з літери "А", наступний учасник каже тост з літери "Б", і так поки не висловиться кожен). Наступне коло тостів треба почати з букви, на якій зупинилися. Приз отримує той, хто придумав саму смішну фразу.

Новорічне меню

Гості діляться на команди і кожна готує новорічне меню з назвою страв, які починаються на певну букву. Наприклад, на "Н" на честь Нового року або на "К" в честь символу Щура. Переможцем стає та команда, у якої більше страв або у кого смачніше назви і оригінальніше меню.

Святковий обман

У грі беруть всі учасники новорічного застілля. Ведучий заздалегідь готує цікаві питання і швидко задає їх гостям. Їх завдання - відповісти на них неправдою. Наприклад, у гостей можна питати: що завжди кладуть в салат "Олів'є", якого кольору символ 2020 року, де живе Дід Мороз, чим наряджають ялинку і т.д. У відповідях, гості, як правило будуть плутатися. А хто сказав правду, порушивши умови гри, того чекає штраф - виконання пісні або анекдот.

Сценарій на Новий рік 2020: конкурси та розваги для корпоративу

Смішний сюрприз

Колегам перед застіллям роздають жетони із завданням, можна навіть продати для більшої інтриги. У них зазначено завдання на певний час. Буде дуже весело, коли посередині тосту один із співробітників раптом закукурікає або почне танцювати твіст на столі.

Забавні відповіді

Заздалегідь готуються два невеликих мішка або шапки, в які кладуться листочки з питаннями і відповідями. потім вибираються два учасники, один з яких буде зачитувати питання з одного мішка, а другий - відповідь з іншого. Звичайно ж, логічний зв'язок між питаннями і відповідями буде відсутній. Вийде дуже забавно і весело.

Пісня в капелюсі

Запропонуйте колегами продемонструвати свої вокальні таланти. Заздалегідь підготуйте фанти зі словами новорічної тематики і запропонуйте кожному по черзі вибрати своє слово. Після цього конкурсанти повинні виконати невелику пісеньку, придуману на ходу, обов'язково кілька разів використавши слово, яке дісталося.

Раніше ONLINE.UA розповідав в чому зустрічати Новий рік 2020, щоб завоювати прихильність Білого Металевого Щура.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?