З чим носити шкіряну спідницю — модні образи та стильні поради
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

З чим носити шкіряну спідницю — модні образи та стильні поради

З чим носити шкіряну спідницю — модні образи та стильні поради
Джерело:  online.ua

Шкіряна спідниця — універсальний елемент гардеробу, коли хочеться одягнути щось святкове чи офіційне, при цьому не виглядати просто. Проте, варто бути обережним, оскільки при некоректній комбінації речей гарний образ може перетворитися у недоречний. Стильний Гід Онлайн розповідає з чим носити шкіряну спідницю, а з чим не варто.

Трендом 2021 року став шкіряний одяг й спідниця не виключення. Вироби умовно шкіряні, оскільки сучасні моделі роблять, як з екошкіри, так й інших матеріалів.

Нижче пропонуємо фото добірку та рекомендації універсальних і святкових образів з шкіряною спідницею.

З чим носити чорну шкіряну спідницю - модні образи

Найпоширеніший колір шкіряної спідниці — чорний. Оскільки, це один з базових кольорів, його легко поєднувати з іншими. Отже, до такої спідниці можна вдягти будь-що.

Монохромний образ. Тут не потрібно багато вигадувати чи думати. Речі одного й того самого кольору мають гарний вигляд одна з одною. Для того, щоб розбавити образ, додайте до нього більше аксесуарів сріблястого чи золотого кольорів. Наприклад, намиста, сережки, обручки чи ремені.

Фото - колаж

Чорний з білим та сірим. Усі базові кольори добре поєднуються між собою. Тому одягти до чорної шкіряної спідниці щось біле чи сіре буде гарною ідеєю. Це можуть бути, як теплі светри та блузки, так і топи з футболками.

Фото - колаж

Чорний з яскравими кольорами. Щоб зробити образ більш насиченим, не бійтеся комбінувати спідницю з чимось яскравим. Такі образи підійдуть для якихось заходів чи свят. Наприклад, корпоративу, вечірки чи дня народження.

Фото - колаж

З чим носити коричневу шкіряну спідницю - стильні луки

Коричневий — складний колір, тому що виникає з багатьох інших. В ньому можуть бути присутніми сірий, помаранчевий, червоний і жовтий та навіть фіолетовий. Коричневу спідницю можна комбінувати, як з базовими кольорами, так і з кольорами трохи яскравіше. Проте не рекомендується її носити з чимось занадто яскравим. Гарним варіантом буде бежевий чи інші відтінки коричневого.

Фото - колаж

З чим не варто носити шкіряну спідницю?

Краще утриматися від занадто відвертих образів. Якщо ви хочете одягти мініспідницю, варто дотримуватися балансу. Тобто, з короткою спідницею треба одягати закрите декольте чи довгий рукав. Так і навпаки. З довгою шкіряною спідницею можна одягти більш відкритий топ чи блузу.

Фото - колаж

Трендові шкіряні спідниці 2021

  Фото - колаж

Фасон дзвіночок. Таку спідницю найкраще поєднувати з коротким піджаком. Вони бувають, як довгі, так і короткі. Вперше такий фасон представили на показі нової колекції Louis Vuitton.

Модель з запахом. Ця шкіряна спідниця стала справжнім трендом. Своїй популярності модель завдячує власній універсальності. Оскільки вона пасує на будь-яку фігуру.

З чим носити шкіряну спідницю - стильні образи (відео)

Не зважаючи ні на що, пам’ятайте, що одяг — це спосіб самовираження та особиста справа кожного. А також не забувайте, що в прохолодну погоду відмінною альтернативою шкіряній спідниці стануть  модні джинси, які в поєднанні з іншим одягом та аксесуарами дозволяють створити навіть святковий образ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?