Значення імені Анастасія — характер та доля дівчат і жінок
Категорія
Імена
Дата публікації

Значення імені Анастасія — характер та доля дівчат і жінок

Значення імені Анастасія — характер та доля дівчат і жінок
Джерело:  online.ua

Анастасія (скор. Настя) – популярне жіноче ім’я давньогрецького походження, яке перекладається як «повернення до життя, воскресіння». Як і будь-яке ім’я, воно впливає на подальшу долю своєї володарки, відіграє значну роль на формуванні її характеру. Гід Онлайн розповідає, що значить ім’я Анастасія, та які доля і характер у дівчат і жінок з цим іменем.

Характер імені Анастасія

Фото: unsplash.com

Дівчата, які мають ім’я Анастасія відрізняються мрійністю та схильністю до фантазування, що дається взнаки на характері володарок цього імені, навіть після того, як вони подорослішають. Батькам часом дуже важко привчити дівчину на ім’я Настя до хатньої роботи та концентрувати увагу на важливих речах, адже вона постійно знаходиться у світі власних мрій.

Тим не менше, Насті, зазвичай, виростають дуже працелюбними та вправними господинями, вміють підтримувати порядок в домі. При цьому вони мають м’який характер та дуже чуйні, не виносять внутрішні сімейні проблеми назовні. Настям можна довіряти та звертатися до них за порадою. Вони не відмовлять та не залишать в біді, не важливо родич ви, чи просто знайомий.

Не дивлячись на поступливість та деяку невпевненість у собі, Анастасії – доволі вольові та непохитні жінки, які ніколи не підуть на якусь підлість чи сумнівну справу, як би ви на них не тиснули. Вони добре відчувають оточуючих та вміють аналізувати ситуацію, тож маніпулювати ними вкрай важко. Якщо потрібно, Анастасія піде на конфлікт та відстоїть свою позицію.

Позитивні риси характеру Анастасії:

  • доброта та мрійливість;

  • добре розвинена інтуїція;

  • романтичність та схильність до ідеалізації речей;

  • здібність у навчанні та пізнанні нового.

Негативні риси характеру Анастасії:

  • мінливість настрою, схильність до меланхолії;

  • нерішучість у складних життєвих ситуаціях;

  • марнославство та зверхнє ставлення до чужої думки.

Також дівчата та жінки на ім’я Анастасія часто розтрачають своє життя на дрібниці та розваги, замість того, щоб сфокусуватися на більш важливих справах.

Любов та сім'я у житті Анастасії

Фото: pixabay.com

Заміж Анастасія, зазвичай, виходить рано, адже завоювати її серце у юному віці доволі просто, адже вона чутлива, романтична та мрійлива особа. Якщо вступити у шлюб у ранньому віці їй не вдалося, Анастасія не буде поспішати з «наступною спробою», оскільки вона вже добре уявляє, чого вона хоче від цього союзу та яким має бути її суджений. Це має бути надійна людина, на яку можна розраховувати у будь-якій ситуації.

Більшість жінок на ім’я Анастасія стають хорошими господинями (якщо не брати до уваги періодичні напади лінощів та меланхолії) та матерями, які готові віддати своїм дітям усе. Уникає конфліктів Настя і з іншими родичами, зокрема батьками чоловіка. У цьому їй допомагає покладливість та м’який характер. Натомість вона завжди порадить родичам та чоловіку, як вчинити у тій чи іншій ситуації.

Слід також додати, що Анастасії не люблять шумних компаній та нічних розваг. Заміть них вони краще проведуть вільний час у тихому сімейному колі за чашечкою чаю. Також Анастасія дуже гостинна – вона з радістю прийме друзів та зустріне їх гостинцями. Її життєрадісність та природня доброта допомагають завжди підтримувати злагоду та затишок у сім’ї. При цьому вона від усього серця любитиме дітей та чоловіка.

Кар'єра Анастасії

Фото: pixabay.com

Анастасії стараються обрати професію, яка пов’язана з допомогою людям, наприклад лікар, педагог, стюардеса, працівник соціальних служб або журналіст. Їм вдається легко завойовувати схильність людей, але, якщо це потрібно, Анастасії будуть досить суворими та незламними. Також вони часто стараються показати власний приклад колегам. Взагалі, Анастасії доволі успішно будують кар’єру та мають непоганий прибуток.

Про своє майбутнє дівчата з цим іменем починають задумуватися ще з юних років. Вони люблять строїти плани та шляхи до їх здійснення. Та романтичність і мрійність часто заважають їм у досягненні запланованого, особливо якщо це стосується якогось бізнесу, де потрібно проявляти «чоловічу» діловитість та непохитність. Багато хто з них з часом відмовляється від грандіозних кар’єрних планів на користь сімейному затишку.

Сумісність імені Анастасія

Фото: pixabay.com

Жінкам на ім’я Анастасія для створення шлюбу ідеально підходять чоловіки з іменами Авраам, Венедикт, Мирон, Едуард, Ельдар, Іраклій, Володимир, Максим та Павло.

Також вони можуть побудувати міцний союз з чоловіками на ім’я Броніслав, Герасим, Євдоким, Йосип, Ілля та Олександр. А ось Альбертів, Андріїв, Владиславів, Дем'янів, Трохимів, Філіпів та Віссаріонів їм краще уникати.

Іменини Анастасії

Жінки та дівчата з іменем Анастасія відзначають свої іменини 4 січня, 3 лютого, 4 лютого, 23 березня, 5 квітня, 28 квітня, 10 травня, 1 червня, 9 червня, 4 липня, 17 липня, 10 серпня, 11 листопада, 12 листопада, 17 грудня та 26 грудня. Найвідомішими покровительками цього імені є Анастасія Узорішителька, Анастасія Римлянка, Анастасія Бобкова, Анастасія Патрікія та Анастасія Мучениця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?