Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Як читати лінії на руці

Джерело:  online.ua
Як читати лінії на руці

Рука – це особлива індивідуальність людини. Можна легко відрізнити чоловічу руку від жіночої, по руках можна визначити працює людина фізично або є офісним працівником. Рука має природну інформативність.

Наука читання долоні має назву — хіромантія. Інтерес до цього мистецтва виявлявся у багатьох народів та за всіх часів існування людства.

історія виникнення хіромантії

Коротка історія виникнення хіромантії

Слово "хіромантія" походить від грецького χειρ - "рука" і μαντεια, що означає ворожіння або пророцтво.

Хіромантію, як вчення, часто пов'язують із давніми мистецтвами Шумеру, Єгипту та Вавилону. Вперше мистецтво читання ліній по руці згадується у давній індійській культурі, вік давніх трактатів – від чотирьох до п'яти тисяч років. З Індії “ворожіння по руці” поширилося Китай, і навіть Японію. В одній із легенд розповідається про те, що саме Шумер став обраним центром, де жерці отримували знання, а також вивчали лінії на руці. Першим ученим, який намагався трактувати з наукового погляду форми рук, лінії та бугри на долонях, був відомий математик — Ієронімо Кордано.

Свого часу ним було написано понад двісті наукових праць, у яких торкалися теми читання ліній по руці. В епоху Римської імперії хіромантією захоплювалися філософи та мислителі, правителі та навіть медики. За часів Середньовіччя все, що стосувалося ворожіння, окультних наук, було серед заборонених знань. Як відомо, за такі дії (ворожити по руці) могли спалити на багатті. Відродилася і стала дуже популярною хіромантією в Європі, а саме в епоху Ренесансу. Ворожіння по руці тісно пов'язане з астрологією, саме астрологічні символи, боги та планети стали ключовими поняттями у цій науці. Француз Ноель Вашід сформулював теорію - події в житті людини, в багатьох випадках зумовлені лініями на долонях. Лікар зібрав безліч доказів своєї теорії, але так і не встиг закінчити свої дослідження через ранню смерть від пневмонії.

Відомий психолог, лікар Шарлотта Вульф аналізувала, а також класифікувала знаки та пагорби понад дев'яносто тисяч рук. Вона порівнювала малюнки рук душевнохворих і здорових людей, у результаті вийшло достатньо матеріалу, щоб започаткувати наукову галузь хіромантії — хірологію. Довгий час вміння вгадувати минуле і бачити майбутнє по руці вважалося сакральним знанням. Нині під час наукового розвитку та прогресу погляди на хіромантію дуже змінилися. Але навіть у сучасному світі неможливо пояснити з наукової точки зору деякі аспекти ворожіння.

Як гадати по руці та суміжні науки

Головні лінії на долоні, їх налічується чотири, до них відносяться серцева лінія, розуму, життя, а також долі (вона проглядається не у всіх людей). Як правильно прочитати важливі лінії на долоні:

  • Важливо визначити руку вивчення. Існує так звана "активна" рука та "пасивна". Активна - це робоча рука (яка людина пише, їсть і виконує інші функції), пасивна - відповідає за спадковість (генетику). По активній руці можна прочитати зміни, які відбудуться з людиною протягом життя;

  • Потрібно знайти головні лінії та правильно їх трактувати.

Лінія життя

Як виглядає лінія життя на руці - вона починається з великого пальця і у вигляді дуги опускається до зап'ястя.

лінія життя на руці

По лінії життя можна дізнатися таке:

  • стан фізичного здоров'я;

  • Загальне самопочуття;

  • Великі зміни у житті.

Довжина лінії життя на долоні не відповідає тривалості людського життя. Основні значення:

  • лінія проходить близько до великого пальця - часта втома,

  • хвиляста - наявність великої кількості життєвої сили,

  • довга - багато енергії,

  • лінія життя коротка - людиною можна з легкістю маніпулювати,

  • напівкругла - говорить про силу і ентузіазм людини,

  • пряма і близько до краю долоні - людина обережна у відносинах,

  • подвійна лінія життя - говорить про величезний запас сил,

  • тонка лінія життя – це ознака стресових ситуацій.

Як можна визначити, скільки років жити людині, по лінії життя? Хіроманти мають усі знання, щоб безпомилково все розрахувати. Потрібно провести дві паралельні лінії від основи середнього та безіменного пальця до зап'ястя. Якщо вісь від безіменного перетинає лінію життя, довжина життя складе сто п'ятнадцять років. Якщо вісь від середнього пальця стосується лінії життя - людині судилося прожити до вісімдесяти років. Якщо вісь перетинає лінію у двох місцях – довжина життя становитиме близько дев'яноста п'яти років.

Сама лінія життя може мати малюнки, ось що вони можуть означати:

  1. Квадрат - ізоляція в будь-якому вигляді (примусово чи добровільно);

  2. Овал - складні ситуації на дорозі;

  3. Дрібні штрихи – занепокоєння чи серйозні хвилювання.

Лінія серця

Лінія серця на руці

Лінія серця на руці може розповісти про емоційну стабільність людини, любовні перспективи, а також депресії та хвороби серця.

Лінія голови

Лінія голови на руці

Лінія голови на руці може розгорнуто і точно відповісти на питання: як людина мислить, як позиціонує себе в суспільстві, вказати на головні риси характеру. Розташовується ця лінія прямо під серцевою. Лінія голови (лінія Розуму) — одна з найінформативніших ліній на долоні людини.

Лінія долі

Лінія долі на руці

Лінія долі на руці – нагадує хребет, що проходить вертикально через центр долоні. Ця унікальна лінія показує якийсь “коридор”, у якого людина будуватиме життя.

Лінії у деяких випадках відображає спеціалізацію людини. Добре сформульована лінія говорить про те, що людина знає в якому напрямку рухатися, а також, що їй для цього потрібно, навіть ким вона буде за кілька років.

Про інші важливі лінії на долоні та їх короткий опис

Люди, які займаються і поглиблено вивчають хіромантію знають, що ліній насправді велика кількість і долоню людини, як аркуш паперу на якому написано все його минуле та майбутнє.

Лінія Шлюбу

Лінія Шлюбу на руці

Лінія Шлюбу на руці - знаходиться вона на пагорбі Меркурія. Чіткі лінії Шлюбу свідчать про те, що людина може мати глибокі почуття, здатна йти на компроміс із другою половиною. Такі люди можуть створити міцний та тривалий союз. Чим довша лінія, тим тривалішим буде шлюб. Кількість волосяних ліній у сфері лінії шлюбу говорять про ймовірність вільних відносин. Коротка лінія - це про нетривалі, але пристрасні стосунки.

Лінія Здоров'я

Лінія Здоров'я або інакше лінія Меркурій

Лінія Здоров'я або інакше лінія Меркурій знаходиться на пагорбі Місяця. Ця лінія якийсь фільтр, він чудово працює з багатьма видами енергії - ідеї, а також фізична їжа.

Лінія Слави

Лінія Слави

Лінія Слави - малюнок на руці, який посилює лінію Долі, а також впливає на успішність. Чіткість і виразність говорять про задоволеність своєю роботою. Уривчаста лінія говорить про можливість злетів та падінь. Наявність двох ліній – сумнівний успіх. Починається з лінії розуму і закінчується лінією серця - важка робота та успіх зрештою.

Лінія Подорожей

Лінія Подорожі на руці

Лінія Подорожей – це головний показник переїздів та різноманітних мандрівок. Якщо така лінія перетинає лінію життя, то це до поїздки, причина — здоров'я. Лінії подорожей, що перетинаються, можуть розповісти про небезпеку або проблеми під час поїздки. Квадрати навколо ліній – наявність захисту під час подорожей.

Лінія грошей

Лінія грошей на руці

Лінія грошей на руці – лінія, яка не є свідченням матеріального багатства. Малюнок може розповісти про вміння людини досягати поставленої мети. Лінія може говорити про вроджений талант заробляти гроші. Чітка лінія від великого пальця до мізинця - багатство, отримане шляхом успадкування. Лінія, що перетинає лінію Долі, — несподівано отримані гроші або прибуток.

Другорядні лінії на які звертають увагу хіроманти

Другорядні лінії

Для повноти всієї "картини" багато хіромантів також "читають" лінії, які не є головними - другорядні, вони відіграють не меншу роль в аналізі особистості. Деякі з них:

  • Лінії протистояння;

  • Лінія Інтуїції;

  • Лінія Втечі;

  • Лінії впливу.

Можливий такий варіант, коли відомості, отримані при “читанні” основних та другорядних ліній, суперечать одна одній. У такий момент потрібно враховувати наявну інформацію, простежувати альтернативні варіанти тлумачення ліній та інших знаків. У кропіткій роботі з уточнення знань створюється справжня історія людської долі, написаної на долонях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?