Кейт Міддлтон вразила сукнею з відкритими плечима на BAFTA 2017: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Кейт Міддлтон вразила сукнею з відкритими плечима на BAFTA 2017: з'явилися фото

Кейт Міддлтон вразила сукнею з відкритими плечима на BAFTA 2017: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

У Лондоні пройшла 70-а церемонія вручення нагород Британської академії кіно і телевізійних мистецтв BAFTA (британський «Оскар»). На церемонії побували герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон і принц Вільям.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Для цього заходу герцогиня обрала сукню від Alexander McQueen, яка відкриває плечі. Також зверніть увагу на браслет Кейт. Цей браслет герцог Единбурзький вручив принцесі Єлизаветі в якості весільного подарунка в 1947 році.


Читайте також: Кейт Міддлтон і принци Вільям і Гаррі пробігли стометрівку: яскраві фото


Кажуть, Єлизавета дуже дорожить цим браслетом, сама часто його носить, це одна з найдорожчих для неї речей. Нікому і ніколи вона не позичала його поносити - Кейт перша удостоїлася цієї честі.


Свого часу лондонській фірмі Philip Antrobus було доручено створити обручку і браслет, які герцог Единбурзький вручив своїй нареченій як весільний подарунок у 1947 році. Обидві коштовності були зроблені з діамантів, взятих з тіари, що належала матері герцога - принцесі Алісі.


Раніше ми писали, що  Кейт Міддлтон вдруге з'явилася на людях в тіарі принцеси Діани.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?