Кім Кардашян вийшла на публіку після пограбування в Парижі: з'явилося фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Кім Кардашян вийшла на публіку після пограбування в Парижі: з'явилося фото

Кім Кардашян вийшла на публіку після пограбування в Парижі: з'явилося фото
Джерело:  Daily Mail

Відома  теледіва Кім Кардашян, яку після пограбування в Парижі фотографи всього раз зловили на вулиці, вийшла на публіку.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Кім поки не з'являється на великих заходах, але днями разом з чоловіком Каньє Вестом зустрілася з Кемероном Стерлінгом - юнак є сином Елтона Стерлінга, який був необгрунтовано застрелений співробітником поліції в липні цього року.


Подружжя підтримало хлопця, який втратив батька, а також сфотографувалося з ним. Фото, де Кім і Каньє позують з Кемероном, оприлюднив адвокат Стерлінга в соціальних мережах.


«Каньє Уест і Кім Кардашьян подарували трохи любові Камерону Стерлінгу - старшому синові Алтона Стерлінга - на його 16 день народження», - підписав він фото.




Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 3 жовтня кілька озброєних чоловіків, одягнених у форму співробітників правоохоронних органів, вчинили напад на Кім Кардашьян, в результаті якого забрали у знаменитості коштовностей на 11 млн євро.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?