"Кохана" Бреда Пітта таємно вийшла заміж: фото закоханої парочки
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

"Кохана" Бреда Пітта таємно вийшла заміж: фото закоханої парочки

"Кохана" Бреда Пітта таємно вийшла заміж: фото закоханої парочки
Джерело:  Daily Mail

Зірка фільму "Загін самогубців" Марго Роббі, яку називали коханою голлівудського актора Бреда Пітта, вийшла заміж за кінорежисера Тома Акерлі, з яким зустрічалася три роки.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Весілля відбулося в рідному місті Марго - Делбі в Австралії. Роббі і Акерлі обмінялися клятвами вірності в оточенні друзів і родичів.


Читайте також: Нова кохана Пітта названа найпопулярнішою актрисою


Самі молодята інформацію поки не підтвердили і весільних фото немає, але шанувальники Марго весь день публікували фото закоханих, вітаючи їх з такою подією.



Відзначимо, що в список нібито перемог Марго в цьому році потрапив не тільки Пітт, а й британський принц Гаррі. Актриса розповіла ЗМІ, що переписується з принцом, але не так часто, як йому хочеться.





Як бачимо, Марго любить навколо себе скандали та інтриги. Чи не вона автор пліток про себе і Бреда? Але зараз актриса заміжня,  Гаррі щасливий з Меган Маркл, а Бред Пітт, сподіваємося, теж скоро вирішить свої проблеми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?