Lexus LFA отримав диски від Vossen Wheels (16 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Lexus LFA отримав диски від Vossen Wheels (16 фото)

Lexus LFA отримав диски від Vossen Wheels (16 фото)

Lexus LFA - хороший японський суперкар, оснащений одним з найбільш вдало спроектованих десятициліндрових двигунів у світі. Справжній монстр під капотом LFA працює зі швидкістю 9000 обертів на хвилину. 4,8-літровий двигун, використаний в моделі Lexus LFA, був запозичений у боліда Toyota. Він неодноразово демонстрував себе на гонках Formula 1, перевершуючи характеристики багатьох аналогічних двигунів V10.
Крім прекрасних відчуттів від водіння Lexus LFA, критики відзначають його цікавий і оригінальний дизайн. Особливу увагу експерти приділяють великому задньому крилу, регульованому в міру прискорення прямо під час руху автомобіля. Унікальний дизайн примірника, описаного в нашій статті, доповнений деякими цікавими особливостями. Головною з них став сет прекрасних дисків від Vossen в бронзово-мідному забарвленні.
Не багато господарів по-справжньому дорогих авто люблять морочитися зі своїми «вихованцями» і їздити на них куди і коли завгодно. Однак цей Lexus демонструє протилежне: господар явно не дає йому порошитися в гаражі і отримує від водіння величезне задоволення. Про це ж говорить і одометр автомобіля, який наразі показує 55000 кілометрів.















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?