За ніч українські військові знищили 2 найсучасніші винищувачі РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

За ніч українські військові знищили 2 найсучасніші винищувачі РФ

За ніч українські військові знищили 2 найсучасніші винищувачі РФ
Джерело:  online.ua

Представники командування Повітряних сил ЗСУ повідомили, що вночі 2 березня українська ППО знищила два винищувачі РФ СУ-35С.

Джерело: пресслужба повітряних сил ЗСУ

ППО України знищили за ніч два сучасних винищувачі РФ 

Повідомляється, що повітряний бій зав'язався між парою винищувачів МіГ-29 бригади тактичної авіації Повітряних Сил ЗСУ та парою винищувачів російських окупантів Су-35С.

В результаті повітряного бою обидва літаки рашистів були знищені! Разом із ракетами класу "повітря-повітря" із МіГ-29 по окупантах відпрацювали й зенітні керовані ракети комплексу С-300 місцевої зенітної ракетної бригади повітряного командування "Центр, - повідомили представники командування.

Повідомляється, що в результаті бою, на жаль один з українських літаків був сбитий. Наразі тривають пошуки пілота.

Так, сьогодні ворог переважає у кількості та якості авіатехніки та озброєння, але Повітряні Сили роблять усе можливе, аби очистити українське небо від ворожої присутності, - додали представники командування.

Тим часом у місті Конотоп мсцева влада провела переговори з російськими окупантами, оскільки ті погрожували обстріляти місто.

За словами глави обласної військової адміністрації Дмитро Живицького, за домовленістю, зміни влади в місті не буде і прапор залишиться українським. ЗСУ не стрілятиме по ворогах. Не буде взаємних провокацій. Військові РФ залишаться на своїх позиціях.

Розмова з росіянами в Конотопі уповноваженого мною від військової адміністрації тривала близько 12 хвилин. Я був на гучному зв’язку під час перемовин. Домовленість наступна: Ні про яку зміну влади мова не може йти. Вони зацікавлені в правопорядку. Введення військ не буде. Прапор український − на місці. Є домовленість, що ми по них не будемо стріляти і не буде взаємних провокацій. Вони залишаються стояти на своїх позиціях. Буде забезпечено безперешкодний проїзд комунального транспорту і служб, автомобілів швидкої, з продуктами, гуманітарних вантажів, - зазначив Живицький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?