ДСНС повідомила про кількість втрат серед мирних українців
Категорія
Україна
Дата публікації

ДСНС повідомила про кількість втрат серед мирних українців

ДСНС повідомила про кількість втрат серед мирних українців
Джерело:  online.ua

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну з 24 лютого в Україні загинуло більше 2000 мирних жителів.

Джерело: ДСНС

Від російського вторгнення загинуло тисячі українців

Оновлення: Щойно журналісти озвучили цифру по загиблих - 2000, посилаючись на ДСНС. Ця цифра оціночна. Тому що ми точно не знаємо скільки людей насправді ще знаходиться під обстрілами та під завалами. Тому дуже прошу не посилатися на ці дані. Точної цифри ми не знаємо.

Вже понад 160 годин Україна і весь український народ тримає оборону від підступного і цинічного нападу Росії та Білорусії, а кожна година, це втрачені життя наших дітей, жінок та захисників. Впродовж семи днів війни Росія знищила сотні об’єктів транспортної інфраструктури, житлових будинків, лікарень та дитячих садків.

За словами ДСНС, загинуло за цей час вже понад 2000 українців, не рахуючи наших захисників.

Сьогодні основні зусилля Державної служби з надзвичайних ситуацій України направлено на порятунок людей. Нам вдалося зберегти життя більш ніж 150 осіб ліквідувати понад 400 пожеж, які виникали після ворожих обстрілів, евакуювати понад 500 людей. Піротехніки знешкодили 416 вибухонебезпечних предметів, - сказали в ДСНС.

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

На жаль, при виконанні завдань загинуло 10 рятувальників та 13 отримали травми.

В цей складний час для України руку допомоги надає сусідня держава-побратим Польща! На сьогодні завершується процес передачі для ДСНС України семи одиниць сучасної пожежно-рятувальної техніки, яка негайно надійде на озброєння нашим рятувальникам. Дякуємо колегам та добрим сусідам за підтримку та допомогу, ми завжди це пам’ятатимемо!!!, - звернулися до Польщі у ДСНС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?