Зеленський закликав Путіна нарешті позбавитись ілюзій
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський закликав Путіна нарешті позбавитись ілюзій

Зеленський закликав Путіна нарешті позбавитись ілюзій
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що очільник Кремля Володимир Путін, який розв'язав криваву війну проти України, досі перебуває у полоні ілюзій стосовно реального стану справ, наче в бульці.

Джерело:  ABC News

Зеленський закликав Путіна тверезо поглянути на речі

Президенту Путіну потрібно почати діалоги і перестати жити в інформаційній бульці без кисню. Ви не знаєте, наскільки реалістичною є та інформація, яку він отримує. Можемо це обговорювати і знайти компроміс про те, як люди там житимуть далі, - підкреслив Зеленський.

За словами голови держави, Україна не готова до капітуляції та виконання ультиматумів Кремля.

Денацифікація, яку пропонує Путін, – це знищення нації, це нацизм, як у 40-х роках. Всі думають, що ми далеко від Америки чи Канади. Ні, ми перебуваємо в цій зоні свободи. І коли межі прав і свобод порушуються і на них наступають, тоді ви повинні нас захищати. Тому що ми перші. А ви станете другими. Тому що чим більше звір з'їсть, тим більше йому захочеться, - зазначив президент.

Загрозу Європі збоку РФ також підтвердив віце-президент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс, за словами якого, у разі захоплення України РФ наступними можуть опинитись країни Балтії.

Якщо ми не підтримаємо Україну, це не зупиниться в Україні. Очевидно, що Путін зараз перебуває в якомусь агресивному військовому настрої, і, на жаль, цілком ймовірно, що ця агресія продовжиться і в інших країнах. Досить подивитися на посилення агресивної риторики Росії і заяви про те, що Росія підтримує інтереси Білорусі в доступі до Балтійського моря, а також посилення антибалтійської риторики - у всякому разі, в Україні це також почалося з посилення антиукраїнської риторики, - зазначив Домбровскіс.

А от за словами очільника Міноборони Великої Британії Бена Уоллеса, Путін вже вичерпав силу РФ, яку вона представляла у світі, через провальну та ганебну військову агресію проти України.

Що б не сталося, президент Путін - це вичерпана сила у світі, і з ним покінчено, з його армією покінчено… і він повинен це визнати. Він перебуває у становищі, коли він завдасть своєму народові величезних економічних труднощів, - заявив представник Міноборони Великої Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?