Військові РФ обстріляли автобус під час евакуації з Ізюма
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ обстріляли автобус під час евакуації з Ізюма

Військові РФ обстріляли автобус під час евакуації з Ізюма
Джерело:  online.ua

15 березня окупанти обстріляли автобус з людьми, що їхав з міста Ізюм. Загиблих немає, пораненим вже надають допомогу.

Джерело: Фейсбук Максима Стрельника

Окупанти обстріляли евакуаційний автобус з Ізюма

Начальник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міської ради Максим Стрельник повідомив, що окупанти обстріляли автобус із людьми під час евакуації з міста.

Результати евакуації ізюмчан – підступно обстріляний російськими окупантами автобус із людьми, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в результаті обстрілу ніхто не загинув. Пораненим надають допомогу в Дніпропетровській та Донецькій областях.

Нагадаємо, що місто Ізюм у Харківській області вже два тижні перебуває в облозі російських загарбників. Так само як і місто Маріуполь у Донецькій області.

У містах немає світла, води, тепла, без ліків помирають люди, відсутня можливість доставити гуманітарну допомогу.

Місто Ізюм два тижні в облозі. Без води, без світла, тепла, їжі, ліків, зв’язку. Ситуація нічим не краща від Маріуполя. Отримуємо інформацію, що ті, хто вціліли під обстрілами, помирають від хвороб і відсутності ліків. Померлих нікому ховати. Медична допомога не надається, - повідомив заступник міського голови Ізюма Володимир Мацокін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?