Деяких мерів наших міст окупанти вбили — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Деяких мерів наших міст окупанти вбили — Зеленський

Деяких мерів наших міст окупанти вбили — Зеленський
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський офіційно повідомив, що декого з українських мерів, які були викрадені російськими солдатами, окупанти просто вбили.

Джерело: The economist

Зеленський заявив, що окупанти вбивають українських мерів

Вони викрадають мерів наших міст. Вони вбили деяких із них. Декого з них ми не можемо знайти. Декого з них ми вже знайшли, і вони мертві, - наголосив Володимир Зеленський.

За словами українського президента, деяких мерів окупанти замінили. Глава держави звернув увагу на те, що російська армія використовує на окупованій території ті ж методи, які використовувала на Донбасі у 2014 році.

Окрім того, український лідер вкотре наголосив, що залишиться зі своїм народом до кінця у протистоянні російській агресії.

Зеленський нагадав, що звичайні українці "махали руками посеред вулиць, щоб зупинити танки", як це, наприклад, було у Херсоні, який нині окупований російськими військами.

Люди виходили і зупиняли руками танки. Вони вирішили встати і зробити це за власним бажанням. Я не міг собі дозволити сказати "не робіть цього" і не міг сказати "кидайтесь під гусениці". Я залишуся з цими людьми до кінця, - наголосив Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?