Думайте швидше: Зеленський публічно звернувся до Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Думайте швидше: Зеленський публічно звернувся до Путіна

Думайте швидше: Зеленський публічно звернувся до Путіна
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський звернув увагу на те, що чим довше російський диктатор Володимир Путін затягуватиме з зустріччю президентів України та РФ, тим гірше для самої Росії. Таке попередження він озвучив під час поїздки до Бучі Київської області.

Джерело: Фейсбук-сторінка ОПУ

Зеленський закликає РФ якнайшвидше провести переговори президентів

Чим довше Російська Федерація затягуватиме процес зустрічі, тим гірше і для них, і в принципі для цієї війни. Тому що з кожним днем, коли заходять наші війська та деокупують ті чи інші території – ви бачите, що відбувається. Дуже складно розмовляти, коли бачиш, що вони тут наробили. Щодня там знаходять людей у бочках, у льохах, задушених та просто замучених. Тому я вважаю, що їм (росіянам – ред.) потрібно, якщо є чим думати, то думати швидше, - заявив Володимир Зеленський.

Що відомо про ситуацію в Бучі

Після звільнення Бучі від російських окупантів стала відомою правда про звірства солдат РФ у Київській області. Згідно з останніми даними, у братських могилах в місті знайшли майже 300 тіл людей, по вулицях лежали десятки трупів, деякі із них із зав'язаними руками.

В ОГП звертають увагу на те, що з території Київської області, яку звільнили від окупантів, вивезли 410 тіл вбитих мирних мешканців. Офіційна Москва продовжує відкидати всі звинувачення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?