Окупанти вдарили ракетами по залізничному вокзалу Краматорська
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти вдарили ракетами по залізничному вокзалу Краматорська

Окупанти вдарили ракетами по залізничному вокзалу Краматорська
Джерело:  online.ua

В результаті обстрілу окупантів РФ ракетами залізничного вокзалу в Краматорську на Донетчині загинуло щонайменше 30 мирних жителів і ще близько 100 отримали поранення.

Джерело: Telegram-сторінка  очільника правління АТ "Укрзалізниця" Олександра Камишіна

Окупанти здійснили черговий кривавий теракт в Краматорську 

На залізничний вокзал Краматорська прилетіло 2 ракети. Є постраждалі. Це цілеспрямований удар по пасажирській інфраструктурі залізниці та жителях міста Краматорськ, - зазначив Камишін.

За інформацією голови Донецької ОВА Павла Кириленка, окупанти вдарили по території вокзалу ракетою "Іскандер" з касетним боєприпасом.

Поліція та рятувальники, що працюють на місці, повідомляють про десятки загиблих та поранених людей. Рашисти добре знали, куди цілять і чого хочуть: вони хочуть посіяти паніку і страх, хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей. Російська федерація - країна нелюдів і злочинців. Зло має бути зупинене! - зазначає голова ОВА.

Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувається евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей України. Рашисти добре знали, куди ціляться і чого хочуть: вони хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей, хочуть знищити все українське, - зазначають представники Донецької ОВА.

За словами Кириленка, ситуація на Донетчині залишається вкрай напруженною. Найскладніша ситуація залишається в Маріуполі, де українські військові батальйону "Азов" півтора місяці тримають кругову оборону під безперервними обстрілами окупантів.

  • у Слов’янську поранено 1 людину, пошкоджено більше 10 будинків;

  • – у Вугледарі відомо про 1 пораненого, багато руйнувань;

  • – у Мар’їнській громаді поранено 4 людини, пошкоджено 2 будинки.

 В районі Авдіївки, як повідомляє Кириленко, окупанти здійснили кілька невдалих спроб штурму. Також ворог намагається атакувати на Очеретинському, Мар’їнському, Торецькому та Бахмутському напрямках. Безуспішно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?