Пенелопа Крус показала пишні форми в яскравій сукні: з'явилися фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Пенелопа Крус показала пишні форми в яскравій сукні: з'явилися фото

Пенелопа Крус показала пишні форми в яскравій сукні: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Знаменита актриса і модель Пенелопа Крус порадувала фотографів, з'явившись на переговори про новий фільм в яскравій сукні, яка не приховувала бюстгальтер від Agent Provocateur.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Що більше привертає увагу - пишні груди актриси або білизна від Agent Provocateur (компанія, з якою Пенелопа і її сестра тісно співпрацюють) - важко сказати.


Сукня також не приховувала стрункі ноги актриси. Наряд красуня доповнила високими чобітьми, годинником і коричневою помадою.


Відзначимо, що актриса Пенелопа Крус і її сестра, танцівниця Моніка Крус, спільно з креативним директором марки Agent Provocateur створили вже не одну модель спідньої білизни.


Крус також співпрацює з Agent Provocateur в якості режисера і актриси рекламних роликів найвідвертішого і провокаційного бренду спідньої білизни.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?